1425 hcg ile hala kesem yok

serce kusu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
35
7
13
34
Hanimlar sirf bu soruyu sormak icin uye oldum sabahtan beri agliyorum ne olur bilen birisi yardimci olsn. Sali gunu hcg kan testim 345 cikti hamissin desi doktor prsb gunu tkkr ayni test yapildi 1425 cikti. Bgn muayene oldm kese hala ortada yok boyle birsey yasayan vr mi en son adetim 27 ekim idi

Bugün b hcg muhtemelen 3000 lerdedir bu değerlerde kese gorulmeyebilir. Yalnız sat 27 ekim se gec döllenme olmuştur yoksa daha yüksek çıkması lazimdi . Bence endiselenmeyin bekleyin biraz daha bana normal geldi

Benim de sat 28 ekim fakat b hcg 9000 lerde o yuzden keseyi gorduk bugun.ama siz de muhtemelen daha sonra döllenme olmuş o yüzden daha düşük yoksa b hcg artışın iyi. Bence haftaya görünür. 6000 lerden sonra gorunuyo bi sorun yoksa.Gebelik zor bi süreç keseyi gördükten sonra da kalp atışını duymadık endişesi başlıyor☺ rahat olmak lazim bebis lerde etkileniyor bizim stresimizden

Yaaa gec dollendi ohalde bnm kucugum. Ya icin okdr rhtladi ki bu soyledikleriniz ile. Cok tesekkur ederim gercekten. İnsallah haftaya gorurum ozmn. Cok dua aldiniZ benden.

Dua en çok ihtiyacım olan şey gebelik altust ediyor insani ruhsal olarak o yuzden cok teşekkür ederim

Allah yardimciniz olsun. Gonlunuzden gecen tum iyi niyetler gercek olsun . Bu yaptiginiz ile mtlaka cok guzel bir dpgum gerceklesecek emn olun bu saate kdr uzgunsum hep yuzum yeni guldu. Tesekkur ederim.

Allah yardimciniz olsun. Gonlunuzden gecen tum iyi niyetler gercek olsun . Bu yaptiginiz ile mtlaka cok guzel bir dpgum gerceklesecek emn olun bu saate kdr uzgunsum hep yuzum yeni guldu. Tesekkur ederim.

Canim vajinal mi karindan ultrasonla mi bakildi. Karindan ultrasonda zaten gorunmuyor o degerlerde. Ama vajinal iltrasinla gorunmesi lazim.

Canım korkma haftaya oluşur kese. . Görürsün yani. Tebrik ederim bu arada çok yolun basindasin daha ne çok endisen olacak :) kalp atışını duysam rahatlicam diceksin sonra randevu günleri gelmek bilmeyecek karnım ne zaman büyür bebek ne zaman hareket eder de hissederim düşünceleri vs :)

Tesekkur ederum . Ne bileyim etrftanda dis gebelik mi yoksa filan dedikleri icin korktum iyice inanin dunden beri ep agladim korktum. Hamislik zor bir ismis. Ne zmna kdr gorunur acaba

Tesekkur ederum . Ne bileyim etrftanda dis gebelik mi yoksa filan dedikleri icin korktum iyice inanin dunden beri ep agladim korktum. Hamislik zor bir ismis. Ne zmna kdr gorunur acaba

Canim ben dis gebelik gecirdim daha once. son gittiginde tekrar bakildi mi bhcg ne. 3000 civarinda vajinalle gorunmesi lazim gorunmediyse kan testi yapmasi lazimdi. Gec dollenme olabilir ama hcg ye gore gorunuyor kese. Sen arada bir doktora daha gitmelisin bence. Yanlis anlama beni allahin izniyle bisey
yoktur insallah ama daha once sikintili zamanlar yasadigim icin tedbirli olmak lazim onu biliyorum.

bence durum normal
ben 5 haftalık hamileydim kese yoktu sonuç 1300 lerdeydi
7 haftalıkken gittim kese vardı yanındada bir karartı vardı
9 haftalıkken gittim veeeee sürpriiiiiiz ikizleeeeer:)))))
şimdi 3 yaşındalar Allah ım bağışlarsa
İnşaallah gönlünüze göre olsun:))

Son gittimgde iste1425 cikmist. Yarin tkkrgidicem bi test dha aptiricam. Peki belirtleri nelerdi.

Banaa soktor ikiz olrbilir dedi. Anne tarafimda vr ama gecer mi ordan oraya kromozom bilemicem gerci allahin isi olur mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…