- 18 Kasım 2014
- 235
- 95
- 73
- 35
- Konu Sahibi serce kusu
-
bugun mu yaptırdın bu testıBnm 1479 hala goremedik.
aletı ıyı degıldır 1500 cıvarı gorunur ama yıne de sınırda gorunmemesı normal endışelenmeyınİkisindede goremedi. İkiz olabilir dedi. Bakalim yarin ne olacak. Ya ins. Sabrediyorum artik hemen sbh olsa
Benimki 1112 cikmis degerim altan bakdi ama goremedi normal mi kiBnm 1479 hala goremedik.
İns oyledir bakalim artik cok tesekkur ederim ilginiz icin artik abullendim kendimi hazirladm her duruma yoksadaa artik bi dahaki ayaaletı ıyı degıldır 1500 cıvarı gorunur ama yıne de sınırda gorunmemesı normal endışelenmeyın
Bnmkinide goremedi kiBenimki 1112 cikmis degerim altan bakdi ama goremedi normal mi ki
Oooo sizim baya olmusBiz keseyi 9. Haftamda gormustuk cok gecti .
Normaldir canim
yok yok degerınız guzel bısey olmaz merak etmwyınİns oyledir bakalim artik cok tesekkur ederim ilginiz icin artik abullendim kendimi hazirladm her duruma yoksadaa artik bi dahaki aya
Cok korkuyorum arkadaslar bu benim ikinci hamileligim ilki boa gebelikde bundada oyle diyince iyice moralimi bozdular butun gun agladim cok zorBnmkinide goremedi ki. Alttanda usttende bak bnde korkuyordum arkadaslarim sayesinde birz emdiselerim gecti. Sende korkma artik . Allaha guven. Kismetimizde vrsa olur zaten . Kendini boyle avut sakinlestir. Tum yorumlari okuduysan ikibine anca gorunuyorms oda belki
Benimkide persembe belli olacak beta hcg pazar gunu 1112 cikmisdi bugunde 1932 nasil sizce iyi yukselmis miKesem gorundu cok sukur arkadaslar 5895 deger ile 7 mili. Darisi bekleyenlerin asna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?