1425 hcg ile hala kesem yok

hiç stres etmeyin Allah gönlünüze göre versin. ben sağlık ocağına kan tahlili yaptırmaya gittiğimde merkez laboratuvarda tadilat varmış. kan testi hiç yaptıramadım ve hcg yi hiç öğrenemeden doktor kontrolüne gitmiştim. gittiğimizde keseyi görünce hcg ye bi daha bakmadım :)

İkisindede goremedi. İkiz olabilir dedi. Bakalim yarin ne olacak . Ya ins. Sabrediyorum artik hemen sbh olsa

Benimki 1112 cikmis degerim altan bakdi ama goremedi normal mi ki
Bnmkinide goremedi ki . Alttanda usttende bak bnde korkuyordum arkadaslarim sayesinde birz emdiselerim gecti. Sende korkma artik . Allaha guven. Kismetimizde vrsa olur zaten . Kendini boyle avut sakinlestir. Tum yorumlari okuduysan ikibine anca gorunuyorms oda belki

Cok korkuyorum arkadaslar bu benim ikinci hamileligim ilki boa gebelikde bundada oyle diyince iyice moralimi bozdular butun gun agladim cok zor

sağlıklı bir gebelik geçirmenizi diliyorum lütfen benim için dua edermisiniz bende hyırlısıyla bir bebeğim olsun istiyorum

Ett="yasuyasu, post: 38223768, member: 616005"]sağlıklı bir gebelik geçirmenizi diliyorum lütfen benim için dua edermisiniz bende hyırlısıyla bir bebeğim olsun istiyorum[/QUOTE
Tbiki ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinn. En cokta size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…