1425 hcg ile hala kesem yok

Benimkide persembe belli olacak beta hcg pazar gunu 1112 cikmisdi bugunde 1932 nasil sizce iyi yukselmis mi
Bence sizde bu jftaya kdr gorursunuz kesenizi . İnsallah guzel bir hamislik baslamgici olur. Bnm o civarlarda gorunmemisti. Birde iki kat artmasi gerekiyor. Bol bol yuurta yiyin haslanmis.

Arkadaşlar benim son adet tarihim 5 kasimdi.9 aralikta HCG 95 cikti.bugün yaptirdigimda 1882 cikti.ama kese çok çok küçük varla yok arasi dedi.önceden bi kez düşük yaptim ve bu bebek tam asilamaya karar verdiğimiz anda geldi.ama kesenin net görünmemesi beni çok geriyor.benim gibi olan var mi..

Ben de gecen hafta sali(9 aralik) kan testi yaptirdim.1373 cikti ama.gorunmedi.cuma.doktora gidicem.insallah gorunur.

Derinada cuma günkü gelişmelerini buradan yazar misin.dun gittim bende 1882 cikti kan değerim ama kese varla yok gibiydi.

Derinada cuma günkü gelişmelerini buradan yazar misin.dun gittim bende 1882 cikti kan değerim ama kese varla yok gibiydi.
merhaba canım.....benim de son adet tarihim 5 kasımdı.ilk olarak 4 aralıkta kan testi yaptırmıştım.159 cıkmıstı.sonra 9 aralıkta tekrar yaptırdım.1373 cıktı. 14 aralıkta yakınımızda bı doktora gittim.4 haftalık falandı.ama henüz bırsey gözükmez dedi.ultrasonla baktı gerçekten bisey gözükmedi. sonra araştırıp bi doktor buldum.bu cuma ona gittim.kese cok rahat gözüktü.ama bebek yoktu.10 gun sonraya kontrol yazdı.iki de vitamin verdi.olumsuz herhangi birsey söylemedi.inşallah kontrolde hersey yolunda gider.

Benimde kontrol yarin sabah.sanirim geç döllenme benimki.kan değerim seninkinden 1 hafta geri.hayirli olsun inşallah bebeginide görmeknasip olur.bakalim biz ggörebilecek miyiz.

Merhaba canim.nasil gecti kontrolun?ben bugun akintimdan dolayi gittim kontrole.bi problem yokmus.bebisi de gordum.insallah sen de gorursun...
Bizde gördük bugün keseyi.doktor bebegimide gördü ama ben tabiki göremedim.benimde akintim çok oluyor ama normal diyorlar hep.haftaya pazartesi kalp atisini duyacagiz inşallah.şuan 6 haftalık olumsuz.çok şükür.

Ayyy cok sevindim cnm...devami da gelsin insallah. ilk basta ben de goremedim doktor var demisti.kanamam cok oldu bugun tekrar gittim.kalp sesimizi de duyduk.bebisi de cok rahat gorduk.darisi basina insallah...

Ayyy cok sevindim cnm...devami da gelsin insallah. ilk basta ben de goremedim doktor var demisti.kanamam cok oldu bugun tekrar gittim.kalp sesimizi de duyduk.bebisi de cok rahat gorduk.darisi basina insallah...

Çok geçmiş olsun canim inşallah kanamaların hemen kesilir.ister istemez kotu etkiliyor olabilir.kendine çok dikkat et.benimde 1 dusugum var arti bugün esimle kan uyusmazligimizin olduğunu öğrendik.ignezde yapmislardi.bakalim süreç ne gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…