- 7 Aralık 2014
- 35
- 7
- 13
- 34
- Konu Sahibi serce kusu
-
Bence sizde bu jftaya kdr gorursunuz kesenizi . İnsallah guzel bir hamislik baslamgici olur. Bnm o civarlarda gorunmemisti. Birde iki kat artmasi gerekiyor. Bol bol yuurta yiyin haslanmis.Benimkide persembe belli olacak beta hcg pazar gunu 1112 cikmisdi bugunde 1932 nasil sizce iyi yukselmis mi
Iyi artmamis mi senceBence sizde bu jftaya kdr gorursunuz kesenizi . İnsallah guzel bir hamislik baslamgici olur. Bnm o civarlarda gorunmemisti. Birde iki kat artmasi gerekiyor. Bol bol yuurta yiyin haslanmis.
Yazarim tabiki insallah hayirli haber olurDerinada cuma günkü gelişmelerini buradan yazar misin.dun gittim bende 1882 cikti kan değerim ama kese varla yok gibiydi.
merhaba canım.....benim de son adet tarihim 5 kasımdı.ilk olarak 4 aralıkta kan testi yaptırmıştım.159 cıkmıstı.sonra 9 aralıkta tekrar yaptırdım.1373 cıktı. 14 aralıkta yakınımızda bı doktora gittim.4 haftalık falandı.ama henüz bırsey gözükmez dedi.ultrasonla baktı gerçekten bisey gözükmedi. sonra araştırıp bi doktor buldum.bu cuma ona gittim.kese cok rahat gözüktü.ama bebek yoktu.10 gun sonraya kontrol yazdı.iki de vitamin verdi.olumsuz herhangi birsey söylemedi.inşallah kontrolde hersey yolunda gider.Derinada cuma günkü gelişmelerini buradan yazar misin.dun gittim bende 1882 cikti kan değerim ama kese varla yok gibiydi.
inşallah goruruz....sen de yazarsan sevinirim burdan durumunu...Benimde kontrol yarin sabah.sanirim geç döllenme benimki.kan değerim seninkinden 1 hafta geri.hayirli olsun inşallah bebeginide görmeknasip olur.bakalim biz ggörebilecek miyiz.
Tabiki yazarim..duayla kalin.._derinadapost: 38440060 .!.:inşallah goruruz....sen de yazarsan sevinirim burdan durumunu...
Merhaba canim.nasil gecti kontrolun?ben bugun akintimdan dolayi gittim kontrole.bi problem yokmus.bebisi de gordum.insallah sen de gorursun...Tabiki yazarim..duayla kalin..
Bizde gördük bugün keseyi.doktor bebegimide gördü ama ben tabiki göremedim.benimde akintim çok oluyor ama normal diyorlar hep.haftaya pazartesi kalp atisini duyacagiz inşallah.şuan 6 haftalık olumsuz.çok şükür.Merhaba canim.nasil gecti kontrolun?ben bugun akintimdan dolayi gittim kontrole.bi problem yokmus.bebisi de gordum.insallah sen de gorursun...
Ayyy cok sevindim cnm...devami da gelsin insallah. ilk basta ben de goremedim doktor var demisti.kanamam cok oldu bugun tekrar gittim.kalp sesimizi de duyduk.bebisi de cok rahat gorduk.darisi basina insallah...Bizde gördük bugün keseyi.doktor bebegimide gördü ama ben tabiki göremedim.benimde akintim çok oluyor ama normal diyorlar hep.haftaya pazartesi kalp atisini duyacagiz inşallah.şuan 6 haftalık olumsuz.çok şükür.
Ayyy cok sevindim cnm...devami da gelsin insallah. ilk basta ben de goremedim doktor var demisti.kanamam cok oldu bugun tekrar gittim.kalp sesimizi de duyduk.bebisi de cok rahat gorduk.darisi basina insallah...Bizde gördük bugün keseyi.doktor bebegimide gördü ama ben tabiki göremedim.benimde akintim çok oluyor ama normal diyorlar hep.haftaya pazartesi kalp atisini duyacagiz inşallah.şuan 6 haftalık olumsuz.çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?