1425 hcg ile hala kesem yok

benimde anne tarafımdaydı. zaten anne tarafından geçiyor baba tarafından geçmiyor.
belirtiler herkeste aynı olmayabilir ama benimkiler şöyleydi;
aşırı uyku hali , halsizlik, tansiyonum düşüyordu ama ne olduğunu anlamıyordum, kasıklarımın az daha aşağısında bıçak saplanır gibi ani den kısa kısa ama şiddetli sancılar.
Darısı başınıza:))

cm benim 1500 civariydı görünmedi bir hafta sonra gittiğimde tsr yaptırmadım keseyide kalp atışınıda gördük gayet normal geç döllenme olbilir benmde öyle olmuştu

Tansiyon ve kasik kismi bendede ayni oluyor. Ayyyy keskeee bn cocuklari cok sevyirum .hep derdim keske bi suru bebisim olsa diye ama dha kesem bile grnmedi. Oyuzdn brz skliyorum ama hepiniİn sayesinde birz birz icim rhtliyor. Aminmm hayirlisi neyse o olsun

cm benim 1500 civariydı görünmedi bir hafta sonra gittiğimde tsr yaptırmadım keseyide kalp atışınıda gördük gayet normal geç döllenme olbilir benmde öyle olmuştu
Kac degerle gormustunuz. İns bnmde oyledir. Ztn yumurtlama dnemlerinde esimde bnde griptik. Yumurtlama donemindn iki uc gn snra oldu biseyler ama acaba gec dollenmemi olms oldu

Canım endişe etme hcg 1500 u geçince görünüyor. Benimde 2400 lerde vajinal ultrason la göründü. 6000 i geçince de karindan görünüyormus

[QUOTmur5373, post: 38180579, member: 473489"]Canım endişe etme hcg 1500 u geçince görünüyor. Benimde 2400 lerde vajinal ultrason la göründü. 6000 i geçince de karindan görünüyormus[/QU
Canım endişe etme hcg 1500 u geçince görünüyor. Benimde 2400 lerde vajinal ultrason la göründü. 6000 i geçince de karindan görünüyormus
.

Cok tesekkur ederim ya devlt hastanesndeki doktor cok yeni deyip hic ultrasindam bile bkma zahmetnds bulunmadi durmadam hcg testi aptirip durdu iki kez yptirdi iste sin cikandeger oydu.
ozeldekide goremedi keseyi. Ayy dunden beri nasil iyi geldiniz hepiniz. Cok tesekkur ederimm

Ah ah nerede gorev yaptigimi bi bilseniz doktor doktor degil ki tahll aonclarini kapidan soyluyor

Canim degerinin 1445 ciktigi gun bakildiysa gorunmemesi cok normal. Dis gebeligin en onemli belirtisi bhcg duzenli artmiyor yani iki katindan az artmasi. Birde kasik agrisi var ama normal gebelikte de oldugu icin gereksiz tedirginlik yaratabiliyor. B hcg iki gunde en az iki kati artiyorsa dis gebelikten korkma.

Kac degerle gormustunuz. İns bnmde oyledir. Ztn yumurtlama dnemlerinde esimde bnde griptik. Yumurtlama donemindn iki uc gn snra oldu biseyler ama acaba gec dollenmemi olms oldu
bence öylr oldu keseyi gördüğümüz gün değerlere baktırmamıştık ama 1500 lerde görmemiştik

Evet iki gunde iki kati artti ilki 345 ti smdi en sn aptigimizda da 1400 kusrlu rakam ckti. Ay cok sukur ozmn degil mi

İns. Oyledir icim rahatladi ya cok tesekkur ederim . İyiki uye olmusum ya. Ne kdr pozitif insanlar varmis
canm zaten araştırırsan değer 2000 olunca karından ultrasonda görünür stres yapma bekle biraz sonra gir doktora kanaman falan olmadığı sürecede tedirgin olma allah gönlüe göre versin

Amin ins. Cok sagolun. Arastirdim cok ama herkrsin farkli gorunmus panik oldm smdi buyuklere sorunca daha normal durmadam gitme akisina brk dediler onlarda sizin gibi bi problem olmadkca sakin ol dediler

Cnm benim adetimin gecitigi 1. Haftasinda 15000 uzeri cikti hcg kese cok ufakti kalp atisini bile duyamamistim dr a alttan bakin bari dedim alttan bakinca zor gorundu kalp atisi bence normal

Cnm benim adetimin gecitigi 1. Haftasinda 15000 uzeri cikti hcg kese cok ufakti kalp atisini bile duyamamistim dr a alttan bakin bari dedim alttan bakinca zor gorundu kalp atisi bence normal
Ooo baya sonta cikmis sizinkide. Darisi basima tesekkur ederim desteginiz icinnn cok sagolunnn

Kizlar bende hamileyim 4+4 dun hastaneye gittim ama doktor girer girmez daha goremem dedi acayip moralim bozuldu ve gormedi galiba bana oyle soyledi yani dis gebelik olabilir fln cok korkuyorum kan aldi bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…