- 3 Ocak 2021
- 5.328
- 1.826
- 123
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Öyle canım benimde gebelik kayıplarım oldu hep 10.11.günde silik çizgide olsa öğrenirdim ona istinaden artık dönmez bu saatten sonra diye düşünüyorum genelde yumurtlamadan sonra 14.gün adet olmuş oluyorum yarın 14.günBence de varsa 11 den itibaren çıkıyor hatta 10 11 silik de olsa
İlk hamile kaldığımda 40. Gün öğrenmiştim beta bile hiç yaptirmadim bir gittim kese gözüküyor ama olmadı sonrasında . Ve 40. Güne kadar zerre belirtim yoktu o zamanlar kovalamiyordum beklemiyordum. Şimdi ise bin tane belirti umut...
Bugün 10. Gün yapsam çıkar mı kiBence de varsa 11 den itibaren çıkıyor hatta 10 11 silik de olsa
İlk hamile kaldığımda 40. Gün öğrenmiştim beta bile hiç yaptirmadim bir gittim kese gözüküyor ama olmadı sonrasında . Ve 40. Güne kadar zerre belirtim yoktu o zamanlar kovalamiyordum beklemiyordum. Şimdi ise bin tane belirti umut...
Çıkar canım evet çok silik de olsa çıkıyor paylaş bizle deBugün 10. Gün yapsam çıkar mı ki
ÇıkabilirBugün 10. Gün yapsam çıkar mı ki
Bat 1 Mayıs bugün kan testi verdim aile hekimine bakalım yarın çıkar tüm belirtilerim de kaybolduBat ne zaman? Hemen üzülmeyin.
Erken gebelik testi negatif çıktı belirtilerim kayboldu ama yine de kan tahlili yaptırdım bugün yarın sonuç çıkacak bakalım ne olacakArkadasıma da böyle pozitif çıkarmıştı üzülmüştük ben hiç almadım o yüzden. Belki erkendir ama daha
Olabilir canım rengi nasıldıKızlar kafam karıştı reglime 4 gün var .sabah 7 buçukta kalktığımda camasirimda bir damla kan gördüm.regli olduğumu düşündüm. Ama bu saat oldu( 12.00) devamı yok.umutlanmak da istemiyorum ama yerleşme kanaması böyle bir şey mi acaba.olabilir mi ?
PembeOlabilir canım rengi nasıldı
Off sıkıldım bu işten gerçekten. Stresten erken oldum galiba.Olabilir canım rengi nasıldı
Kaçıncı günün bugün yumurtlamadan sonra belkide yerleşmedir devamı gelmedi diyorsunOff sıkıldım bu işten gerçekten. Stresten erken oldum galiba.
9. Gün. Ovulasyon testi yapmıştım ayın 21. De cift cizgi görüp degerlendirmistim.Kaçıncı günün bugün yumurtlamadan sonra belkide yerleşmedir devamı gelmedi diyorsun
Hosgeldin aramıza...Kızlar ben yaptım test negatif çıktı.
Nasip diyelim artık. Regl oldum sandım süt gibi akıntım gelmiş yine. Yinede bekleyeceğim bakalım.Hosgeldin aramıza...
Diğer aya inşallah
Awox biraz yüksek betayı algılıyor diye biliyorum aşkım baya baya var çizgiiiAwox acaba yüksek bhcg değerlerimi çıkarıyor yine prodoctor yaptım duramadım bildiğin 8.dk belirdi fotosunu çektim ama bu teste de güven olmuyor kendimi zorla hamile çıkartmaya çalışırken benfoto da yine net deil ama
Novacheck nasıl bir marka. Ben ilk defa onunla yaptımAwox biraz yüksek betayı algılıyor diye biliyorum aşkım baya baya var çizgiii8. Dkda çıkmış olması da çok güzel
canım vallahi bende o markadan kullandım yalancı pozitif veya kuruma çizgisi çıkarmadı 2 veya 3 kez falan kullandım oda güzel bi marka benceNovacheck nasıl bir marka. Ben ilk defa onunla yaptım
Evet kuruma çizgisi bile çıkartmadı.canım vallahi bende o markadan kullandım yalancı pozitif veya kuruma çizgisi çıkarmadı 2 veya 3 kez falan kullandım oda güzel bi marka bence
Ama sabah predictor early erken gebelik testi yaptım ve laboquick kaset test yaptım negatif bugün 13.gündü bu saatten sonra dönmezAwox biraz yüksek betayı algılıyor diye biliyorum aşkım baya baya var çizgiii8. Dkda çıkmış olması da çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?