- 16 Nisan 2024
- 804
- 278
- 23
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Bende internetten prodoctor sipariş vermiştim daha gelmedi yarın büyük ihtimal elime geçer yarında regl günü zaten ahahah olmazsam bir umut yapacamAma sabah predictor early erken gebelik testi yaptım ve laboquick kaset test yaptım negatif bugün 13.gündü bu saatten sonra dönmez
Prodoctor o silikleri çıkaran test işte ona güvenmiyorum sabah yaptığım predictor early diBende internetten prodoctor sipariş vermiştim daha gelmedi yarın büyük ihtimal elime geçer yarında regl günü zaten ahahah olmazsam bir umut yapacam
Bacım bu testleri anlamakta mümkün değil ha burdan okuyorum ben misal Awox prodoctor çok övüldü gittim hep Awox prodoctor sipariş verdim ben sipariş verdim Awoxun yüksek betayı ölçtüğü konuşuldu prodoctor yalancı çıkarır oldu ya nasip yani artıkProdoctor o silikleri çıkaran test işte ona güvenmiyorum sabah yaptığım predictor early di
Prodoctor pek öveni görmedim belli predictor kastetmiş olabilirler o iyiBacım bu testleri anlamakta mümkün değil ha burdan okuyorum ben misal Awox prodoctor çok övüldü gittim hep Awox prodoctor sipariş verdim ben sipariş verdim Awoxun yüksek betayı ölçtüğü konuşuldu prodoctor yalancı çıkarır oldu ya nasip yani artık
Benim de 18 nisan çatlamaydı sanırım sizinki de öyle. Sabah awox negatifti olsa çıkardı artık diğer aya kaldı umutlar.Benim de negatif kızlar çok üzgünüm artık yoruldum...
Birlikte bekleyelimNasip diyelim artık. Regl oldum sandım süt gibi akıntım gelmiş yine. Yinede bekleyeceğim bakalım.regl olana kadar bi umut beklerim
Yaaa umut olmasın ama biri yumurtlamadan 15 gün sonra 25 değerle öğrenmiş keşke bir mucize olsa bize deBenim de negatif kızlar çok üzgünüm artık yoruldum...
Olur olurBirlikte bekleyelim
Benimde sabah bir damla kan geldi regli oldum sandım.devami hala yok.bekliyorum öyle.Olur olur
Test yaptın mı canım? Regl günün ne zamandı? Benim 4 gün var. Sürekli süt beyazı gibi akıntım geliyor. Regl belirtilerim de hiç yok.Benimde sabah bir damla kan geldi regli oldum sandım.devami hala yok.bekliyorum öyle.
Benimde dört gün kaldı.uc gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti.bir daha da yapmadım. Canım sıkıldı. Ama ben aynı regli olacak gibiyim.cok yorgunum sırtım belim ağrıyor. Arada karnıma ağrılar giriyor.Test yaptın mı canım? Regl günün ne zamandı? Benim 4 gün var. Sürekli süt beyazı gibi akıntım geliyor. Regl belirtilerim de hiç yok.
Hayır canım prodoctor da çok övüldüProdoctor pek öveni görmedim belli predictor kastetmiş olabilirler o iyi
Bu ay bana ful yalancı çıkardı daha önce de çıkarmıştı bakalım bi saate test yapacam meraktan boşa ama işte bir umutHayır canım prodoctor da çok övüldü
ben pik takip etmiyorum bu yüzden tam çatlama günümü bilmiyorum heraldeBende çok kullanıyorum bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyor
canım genelde çatlamadan itibaren 1 sayılıyor
Sağlık ocağına kan verince yarın illa gitmek mi gerekiyor yoksa e nabıza düşer mi ben de verdim bugün kan ama sormayı unutmuşumBat 1 Mayıs bugün kan testi verdim aile hekimine bakalım yarın çıkar tüm belirtilerim de kayboldu
Ya bilmiyorum zannetmiyorumYaaa umut olmasın ama biri yumurtlamadan 15 gün sonra 25 değerle öğrenmiş keşke bir mucize olsa bize de
Herkesin farklı olur ki.benim 3gun kaldı mesela .Her kadın aynı zamanda yumurtlamiyor kikızlar 10.gün çıkacağını tahmin edenler bata kaç gün kalmış oluyor 10.gün test yaptığınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?