15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Ama sabah predictor early erken gebelik testi yaptım ve laboquick kaset test yaptım negatif bugün 13.gündü bu saatten sonra dönmez
Bende internetten prodoctor sipariş vermiştim daha gelmedi yarın büyük ihtimal elime geçer yarında regl günü zaten ahahah olmazsam bir umut yapacam

Prodoctor o silikleri çıkaran test işte ona güvenmiyorum sabah yaptığım predictor early di
Bacım bu testleri anlamakta mümkün değil ha burdan okuyorum ben misal Awox prodoctor çok övüldü gittim hep Awox prodoctor sipariş verdim ben sipariş verdim Awoxun yüksek betayı ölçtüğü konuşuldu prodoctor yalancı çıkarır oldu ya nasip yani artık

Prodoctor pek öveni görmedim belli predictor kastetmiş olabilirler o iyi

Test yaptın mı canım? Regl günün ne zamandı? Benim 4 gün var. Sürekli süt beyazı gibi akıntım geliyor. Regl belirtilerim de hiç yok.
Benimde dört gün kaldı.uc gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti.bir daha da yapmadım. Canım sıkıldı. Ama ben aynı regli olacak gibiyim.cok yorgunum sırtım belim ağrıyor. Arada karnıma ağrılar giriyor.

kızlar 10.gün çıkacağını tahmin edenler bata kaç gün kalmış oluyor 10.gün test yaptığınızda

Kızlar bende sabah laboquick marka test yaptım. Çatlamadan sonraki 8. Gün bugün. Normalde negatifse gri renk kuruma vs hiç görmemiştim bu testte. Sabah yapıp dışarı çıktım eve gelip baktığımda t çizgisinin ora dikkatli bakınca kendi belli eden gri gibi olmuş. Foto çekmeye çalıştım ama kalite çok düşük çıkıyo Test için erken olduğunu biliyorum ama dayanamayıp yapmış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…