- 15 Şubat 2017
- 630
- 383
- 103
- 31
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Adete 4 gün kalmış oluyorkızlar 10.gün çıkacağını tahmin edenler bata kaç gün kalmış oluyor 10.gün test yaptığınızda
Ben de kör olurcasına baktığımda görmüştüm ama yoktu aslında. Gözle görülür şekilde varsa vardırKızlar bende sabah laboquick marka test yaptım. Çatlamadan sonraki 8. Gün bugün. Normalde negatifse gri renk kuruma vs hiç görmemiştim bu testte. Sabah yapıp dışarı çıktım eve gelip baktığımda t çizgisinin ora dikkatli bakınca kendi belli eden gri gibi olmuş. Foto çekmeye çalıştım ama kalite çok düşük çıkıyo Test için erken olduğunu biliyorum ama dayanamayıp yapmış oldum.
siz ovülasyon testiyle mi takip edip sonuca varıyorsunuz peki bu ay regl geçince bende alıp bi de o testleri deneyeyim diyorum artık olmazsa ama umarım gerek kalmaz içimde pozitif hisler var bu seferHerkesin farklı olur ki.benim 3gun kaldı mesela .Her kadın aynı zamanda yumurtlamiyor ki
Canım bak bi göre biliyor musun kalite düşüyor gibi ama uzaktan bakınca belli gibi sankiBen de kör olurcasına baktığımda görmüştüm ama yoktu aslında. Gözle görülür şekilde varsa vardır
Bende yapcam test bugün ama of vallahi sıkıntıya giriyorum artık yaBu ay bana ful yalancı çıkardı daha önce de çıkarmıştı bakalım bi saate test yapacam meraktan boşa ama işte bir umut
Ben daha önceki iki hamileliğimi ovulasyon takip ederek yakalamıştım. Tesadüf mü tabi bilemiyorum. Ama bence işe yariyorsiz ovülasyon testiyle mi takip edip sonuca varıyorsunuz peki bu ay regl geçince bende alıp bi de o testleri deneyeyim diyorum artık olmazsa ama umarım gerek kalmaz içimde pozitif hisler var bu sefer
Ovulasyon testleri çatlama günü gösterdiği için adetin düzensizde olsa çatlamadan sonra 14 baz alındığı için adetini ona göre bekliyorsun. Hem ilişki gününü ona göre ayarladığın için kaçırmamış oluyosun günlerinisiz ovülasyon testiyle mi takip edip sonuca varıyorsunuz peki bu ay regl geçince bende alıp bi de o testleri deneyeyim diyorum artık olmazsa ama umarım gerek kalmaz içimde pozitif hisler var bu sefer
Ovulasyon testleri çatlama günü gösterdiği için adetin düzensizde olsa çatlamadan sonra 14 baz alındığı için adetini ona göre bekliyorsun. Hem ilişki gününü ona göre ayarladığın için kaçırmamış oluyosun günlerini.siz ovülasyon testiyle mi takip edip sonuca varıyorsunuz peki bu ay regl geçince bende alıp bi de o testleri deneyeyim diyorum artık olmazsa ama umarım gerek kalmaz içimde pozitif hisler var bu sefer
Pembemsi görünüyo dimi evet gördümmCanım bak bi göre biliyor musun kalite düşüyor gibi ama uzaktan bakınca belli gibi sanki
Belirtin var mıydı canım inşallah vardırsiz ovülasyon testiyle mi takip edip sonuca varıyorsunuz peki bu ay regl geçince bende alıp bi de o testleri deneyeyim diyorum artık olmazsa ama umarım gerek kalmaz içimde pozitif hisler var bu sefer
İnşallah regl olmazsın ve gerek kalmaz ben innovita ovülasyon testlerini kullandım yumurtlamayı öyle gördüm şuan beklemedim belirtiler gitti bat 1 Mayıssiz ovülasyon testiyle mi takip edip sonuca varıyorsunuz peki bu ay regl geçince bende alıp bi de o testleri deneyeyim diyorum artık olmazsa ama umarım gerek kalmaz içimde pozitif hisler var bu sefer
Bende bugün yaptım negatifti. Valla ne bileyim bende regl olacak gibiyim ama hiçbir şey hissetmiyorumBenimde dört gün kaldı.uc gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti.bir daha da yapmadım. Canım sıkıldı. Ama ben aynı regli olacak gibiyim.cok yorgunum sırtım belim ağrıyor. Arada karnıma ağrılar giriyor.
O kadar kendimizi dinliyoruz ki.her şey birbirine karıştıBende bugün yaptım negatifti. Valla ne bileyim bende regl olacak gibiyim ama hiçbir şey hissetmiyorum
Öyle gerçten. Neyse bakalım nasipte varsa olur.O kadar kendimizi dinliyoruz ki.her şey birbirine karıştı
Öyle tabi.Öyle gerçten. Neyse bakalım nasipte varsa olur.
yok canım zaten aramamaya çalışıyorum ama olsa da benim için çok erken daha çünkü sat 12 nisandı 20 sinde falan yumurtlama gördüğümü tahmin ediyorum bu sefer çünkü uygulamaya göre 26sında ovülasyon gözüküyordu ama şuan akıntı falan yok ve reglden sonraki hafta akıntı ve gögsümde acı vardı muhtemelen geçen haftaydı yani inşallah diyelimmBelirtin var mıydı canım inşallah vardır
bu testlerin her günü ilişki mi yaşanmalı mesela çok fazla geldi bu kadar pozitif bir arada görmekOvulasyon testleri çatlama günü gösterdiği için adetin düzensizde olsa çatlamadan sonra 14 baz alındığı için adetini ona göre bekliyorsun. Hem ilişki gününü ona göre ayarladığın için kaçırmamış oluyosun günlerini.
Benim test gibi olmuşşşş ayy inşallah hamileyizdirKızlar sabah yaptıgımda bir sey yoktu sanki net bakamadan evden cıktım (böyle diyenleri anlamazdım ama acelem vardı gerçekten)
Şimdi böyle olmuş
Eki Görüntüle 3584309
İnşallah ama kuruma cizgisi gibi ya.. Yine yaptım şimdi dayanamadım bakalımBenim test gibi olmuşşşş ayy inşallah hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?