15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Ben de kör olurcasına baktığımda görmüştüm ama yoktu aslında. Gözle görülür şekilde varsa vardır

Herkesin farklı olur ki.benim 3gun kaldı mesela .Her kadın aynı zamanda yumurtlamiyor ki
siz ovülasyon testiyle mi takip edip sonuca varıyorsunuz peki bu ay regl geçince bende alıp bi de o testleri deneyeyim diyorum artık olmazsa ama umarım gerek kalmaz içimde pozitif hisler var bu sefer

siz ovülasyon testiyle mi takip edip sonuca varıyorsunuz peki bu ay regl geçince bende alıp bi de o testleri deneyeyim diyorum artık olmazsa ama umarım gerek kalmaz içimde pozitif hisler var bu sefer
Ben daha önceki iki hamileliğimi ovulasyon takip ederek yakalamıştım. Tesadüf mü tabi bilemiyorum. Ama bence işe yariyor

Ovulasyon testleri çatlama günü gösterdiği için adetin düzensizde olsa çatlamadan sonra 14 baz alındığı için adetini ona göre bekliyorsun. Hem ilişki gününü ona göre ayarladığın için kaçırmamış oluyosun günlerini

Ovulasyon testleri çatlama günü gösterdiği için adetin düzensizde olsa çatlamadan sonra 14 baz alındığı için adetini ona göre bekliyorsun. Hem ilişki gününü ona göre ayarladığın için kaçırmamış oluyosun günlerini.

Eklentiler

• 1000065213.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 51
İnşallah regl olmazsın ve gerek kalmaz ben innovita ovülasyon testlerini kullandım yumurtlamayı öyle gördüm şuan beklemedim belirtiler gitti bat 1 Mayıs

Bende bugün yaptım negatifti. Valla ne bileyim bende regl olacak gibiyim ama hiçbir şey hissetmiyorum

Kızlar sabah yaptıgımda bir sey yoktu sanki net bakamadan evden cıktım (böyle diyenleri anlamazdım ama acelem vardı gerçekten)
Şimdi böyle olmuş

Belirtin var mıydı canım inşallah vardır
yok canım zaten aramamaya çalışıyorum ama olsa da benim için çok erken daha çünkü sat 12 nisandı 20 sinde falan yumurtlama gördüğümü tahmin ediyorum bu sefer çünkü uygulamaya göre 26sında ovülasyon gözüküyordu ama şuan akıntı falan yok ve reglden sonraki hafta akıntı ve gögsümde acı vardı muhtemelen geçen haftaydı yani inşallah diyelimm

bu testlerin her günü ilişki mi yaşanmalı mesela çok fazla geldi bu kadar pozitif bir arada görmek bir ovülasyona mı ait hiç kullanmadığım için bilgim yok kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…