- 24 Aralık 2024
- 1.919
- 973
- 38
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Kızzz hadi yapÇatladığı günden itibaren bugün 13.gün canım henüz gelen giden yok test yapmadım gecikirse yaparım diye düşündüm
Testlerim kendi evimde kaldı burda testim yokkkKızzz hadi yapbenim testim kalmadığı için yapmıyorum şimdiye on tane yaptım. Utanmasam bi on tane daha yapıcm cjjfjfjcj
Hatırladım şimdiTestlerim kendi evimde kaldı burda testim yokkkcuma regl olmazsam alırım test
Regl gelmedi fena baş ağrısı var bende sanırım olacağımYok cuma regl günüm testler negatifsen naptınnn
Kızlar sizce pik var mi burda üç gundur testlerim koyuya yakin çıkıyor adetime üç gün var ama ben duzensizim geçen ay kimyasal gecirdim bugün döngünün 26. gunundeyim ve öncesinde böyle koyuluk görmedim hadi pik kabul edelim diyorum üç gündür aynı çıkıyorErken belirti olabilir çatlamadan kaç gün geçti
Hatırladım şimdihadi bakalım nadip hayırlısı
Niye bu kadar acele ediyoruz kiKızzz hadi yapbenim testim kalmadığı için yapmıyorum şimdiye on tane yaptım. Utanmasam bi on tane daha yapıcm cjjfjfjcj
Benim sabırsızlıgım tamamenNiye bu kadar acele ediyoruz ki
Kocamdan gizli yapıyorum artık.okadar kızıyor ki.Benim sabırsızlıgım tamamen
Benimki gülüyor ben teste bakarken. bi gün bıçaklicam onu o sinirleKocamdan gizli yapıyorum artık.okadar kızıyor ki.
Aynen yaa.hem faydası yok hem de anlamıyor.kac gündür buram mi ağrıyor suram da bisey mi var hamilemeyim derken kahroldum.karsima geçip gülüyor bideBenimki gülüyor ben teste bakarken. bi gün bıçaklicam onu o sinirle
Her seyin kahrını biz çekiyoruz zatenAynen yaa.hem faydası yok hem de anlamıyor.kac gündür buram mi ağrıyor suram da bisey mi var hamilemeyim derken kahroldum.karsima geçip gülüyor bide
Merhaba 1 saat önce bu testlerin içinden çıkan gebelik testini yaptım saniyesine çift çizgi çıktı dogrumudur aayy nasıl heyecan yaptım inşallah doğrudurİnnovita ve laboquick kullandım ikisi de Ovulasyon da iyi ama gebelik testinde gölge çıkarıyorlar bence. İnnovita gele gecen aylarda baya ümitlendirmişti
Doğrudur canım gölge degil de cizgiyse yalancı cıkardıgını duymadım innovita nın.Merhaba 1 saat önce bu testlerin içinden çıkan gebelik testini yaptım saniyesine çift çizgi çıktı dogrumudur aayy nasıl heyecan yaptım inşallah doğrudur
Genelde doğru çıkıyor. Tebrik ederim siziMerhaba 1 saat önce bu testlerin içinden çıkan gebelik testini yaptım saniyesine çift çizgi çıktı dogrumudur aayy nasıl heyecan yaptım inşallah doğrudur
Çok teşekkür ederimDoğrudur canım gölge degil de cizgiyse yalancı cıkardıgını duymadım innovita nın.
Çok çok çok teşekkür ederimGenelde doğru çıkıyor. Tebrik ederim sizi
Adetinize kaç gün var ya da geçti mi acabaMerhaba 1 saat önce bu testlerin içinden çıkan gebelik testini yaptım saniyesine çift çizgi çıktı dogrumudur aayy nasıl heyecan yaptım inşallah doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?