- 15 Şubat 2017
- 630
- 383
- 103
- 31
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Ayyy inşallah yaaaa. İnşallah vardır sağlıkla tutunur bu seferBariz görünüyor bacım hayırlı olsun
Softec markaDün kaset yaptım zorrrrla gördüm böyle belli belirsiz kuruyınca da gördüğüm yerde belirmişti negatif diye düşündüm Eki Görüntüle 3584693
Bende gördüm sanki ince bi gölge inşallah vardırO zaman senin olabilir ya. Ben zorlayınca görüyorum çünkü
Eki Görüntüle 3584692
Yaa bilmiyorum inanmak mı istemiyorum heyecandan kabullenemiyorum. Testti ilk elime alıp baktığım anda evet bariz belli. İncelemeye başladıkça yok diyorum gözüm yanılıyo. Kafayı yedirdi bu testler banaE senin belli cizgi var canım gölge gibi defil ki
Ya şöyle bir şey inanmayacaksınız ama gözle çok zor gördüğüm şey fotoda daha belirgin buna şaşırıyorum djjd ilginçBende gördüm sanki ince bi gölge inşallah vardır
Gölge var gibi tekrar bi test daha yap bakalım. Birde idrarı 2 3 damla ddamlat sararmış engellemiş olursunDün kaset yaptım zorrrrla gördüm böyle belli belirsiz kuruyınca da gördüğüm yerde belirmişti negatif diye düşündüm Eki Görüntüle 3584693
Ayyynı bennYaa bilmiyorum inanmak mı istemiyorum heyecandan kabullenemiyorum. Testti ilk elime alıp baktığım anda evet bariz belli. İncelemeye başladıkça yok diyorum gözüm yanılıyo. Kafayı yedirdi bu testler bana
Testti acarak bak canım o zaman daha net oluyor ışıktan dolayıYa şöyle bir şey inanmayacaksınız ama gözle çok zor gördüğüm şey fotoda daha belirgin buna şaşırıyorum djjd ilginç
Amin amiinnn. Bence varya sen hamilesin gibi geliyor bana. Birde canım sen çatlama olduğu günden mi hesap ediyorsun yoksa ertesi günden miAyyynı benno beyazlığın içinde kayboluyorum sanki dnkfjjfj Allah'ım bariz kopkoyu cizgiler göstersin inşallah
Bugun erken gebelik alıp yapıcam bakalım inşallah vardır yaGölge var gibi tekrar bi test daha yap bakalım. Birde idrarı 2 3 damla ddamlat sararmış engellemiş olursun
yok benceTestti acarak bak canım o zaman daha net oluyor ışıktan dolayı
Bendee gözlerim şaşı oluyor adetaAyyynı benno beyazlığın içinde kayboluyorum sanki dnkfjjfj Allah'ım bariz kopkoyu cizgiler göstersin inşallah
Ben ertesi günü 1.gün sayıyorum ona göre bugün 12.günAmin amiinnn. Bence varya sen hamilesin gibi geliyor bana. Birde canım sen çatlama olduğu günden mi hesap ediyorsun yoksa ertesi günden mi
yok bence
Evet böyle göründü ama geçen aylarda innovita bana böyle yaptı efekt yapınca baya görünüyordu ama negatiftiEki Görüntüle 3584702
Bende var oynadım biraz testle bak ufak bir çizgi var gibi
Olsunn belki hcg düşüktür henüz yükselmemiştir bide bu kasetler 25 mg üzerini algılıyormuş ya güzel düşünelim güzel olsunEvet böyle göründü ama geçen aylarda innovita bana böyle yaptı efekt yapınca baya görünüyordu ama negatiftiefektsiz cıkması lazım maalesef ya teşekkür ederim uğraşmışsın o kadar canım benim
İnşallah csnım hepimiz görelim inşallah aminOlsunn belki hcg düşüktür henüz yükselmemiştir bide bu kasetler 25 mg üzerini algılıyormuş ya güzel düşünelim güzel olsun
Ben hep çatladığı günden itibaren sayıyorum ama çokta farkeder mi bilmiyorumBen ertesi günü 1.gün sayıyorum ona göre bugün 12.gün
İnşallah nasip
Çok fark etmiyor aslında ya.. Sende ne var ne yok cınımmmBen hep çatladığı günden itibaren sayıyorum ama çokta farkeder mi bilmiyorum
Çatladığı günden itibaren bugün 13.gün canım henüz gelen giden yok test yapmadım gecikirse yaparım diye düşündümÇok fark etmiyor aslında ya.. Sende ne var ne yok cınımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?