- 3 Haziran 2023
- 1.704
- 419
- 53
- 32
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Normalde cuma olamam gerikiyor şimdi başka bı test ile yaptım silik çıktıAdetinize kaç gün var ya da geçti mi acaba
Belirtileriniz var mıydı nasıl anladınız yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınızNormalde cuma olamam gerikiyor şimdi başka bı test ile yaptım silik çıktı
Belirtileriniz var mıydı nasıl anladınız yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız
Yumurtlama dan 14 ncü gün bugün 4 gün önce eşimle beraberlik sonrası iç çamaşırım da kahverengi akıntı gördüm 2 gün oldu ama ben erken adet olcam sandım ve 4 5 gündür aynı heran gün için adet sancısı gelip gidiyordu dünde vardı ama ozellikle bugün ise sol kasığımda sık sık batma oluşmaya başladı kalbim orda atıyordu sanki o sebeble yapmak istedim aslında sigara ictigin için yapmak istedim hemen kesmek için o şekilde ovulasyon testi içinde çıkan testle yaptım saniye içinde çıktı ve ve ayni koyuluktaydi çizgi cenaze den erken gebelik aldım 1 saat sonra yaptığımda silik çıktı oda hemen saniyeler içindeBelirtileriniz var mıydı nasıl anladınız yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız
Hayırlı olsun bir kan tahlili yapın inşallah güzel sonuclar alacağınızı düşünüyorumYumurtlama dan 14 ncü gün bugün 4 gün önce eşimle beraberlik sonrası iç çamaşırım da kahverengi akıntı gördüm 2 gün oldu ama ben erken adet olcam sandım ve 4 5 gündür aynı heran gün için adet sancısı gelip gidiyordu dünde vardı ama ozellikle bugün ise sol kasığımda sık sık batma oluşmaya başladı kalbim orda atıyordu sanki o sebeble yapmak istedim aslında sigara ictigin için yapmak istedim hemen kesmek için o şekilde ovulasyon testi içinde çıkan testle yaptım saniye içinde çıktı ve ve ayni koyuluktaydi çizgi cenaze den erken gebelik aldım 1 saat sonra yaptığımda silik çıktı oda hemen saniyeler içinde
Yarin versem kan çıkar mı sizce evde ilk idrarla bir daha yapacağım ondan sonra kanda çıkar mi. İnşallah rabbim sesini duysun canımHayırlı olsun bir kan tahlili yapın inşallah güzel sonuclar alacağınızı düşünüyorum
Ne zamandır deniyordunuzYumurtlama dan 14 ncü gün bugün 4 gün önce eşimle beraberlik sonrası iç çamaşırım da kahverengi akıntı gördüm 2 gün oldu ama ben erken adet olcam sandım ve 4 5 gündür aynı heran gün için adet sancısı gelip gidiyordu dünde vardı ama ozellikle bugün ise sol kasığımda sık sık batma oluşmaya başladı kalbim orda atıyordu sanki o sebeble yapmak istedim aslında sigara ictigin için yapmak istedim hemen kesmek için o şekilde ovulasyon testi içinde çıkan testle yaptım saniye içinde çıktı ve ve ayni koyuluktaydi çizgi cenaze den erken gebelik aldım 1 saat sonra yaptığımda silik çıktı oda hemen saniyeler içinde
4 yıl olcak aşılama yapılacak di kist olduğu için 4 aydır erteleniyor eşimde morfoloji sorunu vardı doğal bitkisel karışımla baya düzeldi umarım güzel sonuçlar alırım ve isteyen herkese rabbim nasip etsinNe zamandır deniyordunuz
Hayırlı olsun4 yıl olcak aşılama yapılacak di kist olduğu için 4 aydır erteleniyor eşimde morfoloji sorunu vardı doğal bitkisel karışımla baya düzeldi umarım güzel sonuçlar alırım ve isteyen herkese rabbim nasip etsin
Bence sen hamilesin canım zaten erken yapmaya baslamıştın testleriKızlar ben yine test yaptım ve galiba bu kuruma çizgisi falan değil rengi biraz daha pembe olmuş.
Bize doktor bı ilaç vermişti daha doğrusu vitamin desteği morfoloji hiç bı faydasi olmamıştı ileri hızı felan dusukdu sonra başka doktor proxedplus mi ne birseydi bu iyice maf etti herşeyi sonra bal karışımı viraminler felan baya baya düzeltti. Kist etki ediyormus dedi ben ovulasyon gününe yakın bırakmak üzere günde 2 bardak soğan suyu,hatır otu vitamini ve bı vitamin vardı onu kullandım 2 ay şuan bil.iyorum tabiki durumu morfoloji için tek ilaç fayda etmiyo 6 ay kullandık biz inan morfoloji duzeltten doğal birkisel karışım yaptı morfoloji 1 di şuan 7.5 oldu düşünHayırlı olsunaminn
Bende de kist var 2.5 cm e düşmüş bu ay.
Acaba etkisi var mıdır
Bir de şeyi sormak istiyorum eşim sperm testi verdi ama morfoloji bakmamışlar sadece yavaşlığı miktarı fln belli biraz yavasmış. Sperma diye ilaç verdi. Bu ilaç hem hızlandırıp hem morfolojiyi düzeltie mi acaba bozukluk varsa.
Merhabalar sat 1 Nisan ve 15 Nisan'da pik ve çatlama gördüm 12-17 Nisan aralığındaki tüm günleri değerlendirdik catlamanin 8.gunu belirtilerim başladı göğüs ucu ağrısı ve kasık batması oldu 24 Nisan'da test yaptım bı gölge vardı 26 Nisan'da silik pozitif gördüm 28 Nisan'da kan verdim 138 beta ile hamile olduğumu öğrendim ve ben bu ay klomen kullanmıştım 5 gün 4 u ile 9 arası öyle işte şuan 1 aylık sağlıkla gelsin inşallah kuzumMerhabalarbat 2 Mayıs. Ayın 18 inde Ovulasyon testim silikleşti...şu anlık hiç bir belirtim yok. Çatlamadan iki gün önce, pik günü ve ertesi gün değerlendirdik. Sizin belirtiniz var mı kimisi çatlamadan hemen sonra belirti gördüğünü söylüyor
Bitkisel karışımın adını yazar mısınBize doktor bı ilaç vermişti daha doğrusu vitamin desteği morfoloji hiç bı faydasi olmamıştı ileri hızı felan dusukdu sonra başka doktor proxedplus mi ne birseydi bu iyice maf etti herşeyi sonra bal karışımı viraminler felan baya baya düzeltti. Kist etki ediyormus dedi ben ovulasyon gününe yakın bırakmak üzere günde 2 bardak soğan suyu,hatır otu vitamini ve bı vitamin vardı onu kullandım 2 ay şuan bil.iyorum tabiki durumu morfoloji için tek ilaç fayda etmiyo 6 ay kullandık biz inan morfoloji duzeltten doğal birkisel karışım yaptı morfoloji 1 di şuan 7.5 oldu düşün
Hayırlı olsunMerhabalar sat 1 Nisan ve 15 Nisan'da pik ve çatlama gördüm 12-17 Nisan aralığındaki tüm günleri değerlendirdik catlamanin 8.gunu belirtilerim başladı göğüs ucu ağrısı ve kasık batması oldu 24 Nisan'da test yaptım bı gölge vardı 26 Nisan'da silik pozitif gördüm 28 Nisan'da kan verdim 138 beta ile hamile olduğumu öğrendim ve ben bu ay klomen kullanmıştım 5 gün 4 u ile 9 arası öyle işte şuan 1 aylık sağlıkla gelsin inşallah kuzum
Bidahaki ay bol bol havuç ve günlük 10-15 damla çörek otu yağı icHayırlı olsun
Benim bu ay da olmadı nasip
Zaten kimine ii kimine fayda etmiyormus bize etmedi bitkisel karışımı bı aktardan aldım kendisi karıştırıp veriyorBitkisel karışımın adını yazar mısın
Proxedplus neden öyle yaptı ki
Çörek otu yağı aldım güya rahmime karnıma sürecektim ısıtsın diye. Ama kullanamadım. İçerim bu seferBidahaki ay bol bol havuç ve günlük 10-15 damla çörek otu yağı ic
Arı sütü gibi bir sey degil miZ
Zaten kimine ii kimine fayda etmiyormus bize etmedi bitkisel karışımı bı aktardan aldım kendisi karıştırıp veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?