15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Günaydın kızlar daha test yapan yok sanırımben aceleci biri olarak yarın yapmaya başlıyorum bugün çatlamanın 9.günü

O zaman ben de pazar günü yaparım aklıma düşürdün şimdi.. Yarın bekliyoruz haberini

O zaman ben de pazar günü yaparım aklıma düşürdün şimdi.. Yarın bekliyoruz haberini
vallaha ben bugün eve gidince bile yapmayı düşünüyorum ama nebilim buralarda 8.9.gün öğretmeni gördü bu gözler merak ediyor insan bence test yapmayıp beklemek daha kötü umudun artıyor en azından testte görmeyince daha çabuk atlatılıyor zaten yok diye

Off ben de mi yapsam dün tamamen öylesine ovulasyon yaptım yani manasızdı
Belirti var mı hiç

Off ben de mi yapsam dün tamamen öylesine ovulasyon yaptım yani manasızdı
Belirti var mı hiç
Vallaha canım 3 4 gündür aşırı vücudum yanmam oluyor özellikle akşamları ve gece ellerim ayaklarım vücudum cayır cayır yanıyor bu bir belirti olabilir mi bilemedim ama gebelik kayıplarım olmuştu daha önce baya zaman oldu sanki onlarda da ateşim çıktığını hissediyordum çok hatırlamıyorum ama birde yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı var hafif ama bu her ay oluyor birde sadece dünden beri hafif kasık batmalarım var başka da bişey yok

Baya da varmış belirti ❤

Bu kasık batması bazen iğne gibi çok hafif bazen de regl sökülecekmiş gibi geliyor mu?
Dün aksam çok oldu bana bugun hiç yok

Evet canım o tarz çok çok hafif öyle büyük bir ağrı yok bende de dün akşamdan beri var hafif
Hadi bakalım hayırlısı o kadar dinliyorum ki vücudumu maalesef...acı eşigim de çok düşüktür yani hamile olsam kesin hissederdim diyorum hep bilmiyorum ben pek umutlanamıuorum o yüzden

Senin ne zaman çatladı canım metalik tat baya baya belirti çünkü
Ben ovülasyon testi yapmadım ama 15-19 arası çok akıntım oldu yumurtlama akıntısı ve değerlendirdik o süreleri. Ama emin olamıyorum üşüttüm falan mı diye. Mide bulantım yok ama yemek yesem çay da içsem 5 dakika sonra ağzımın tadı demir gibi sanki tuhaf bir tat var. Bir de regl belirtleirm benim 1 hafta önceden başlardı. 12-13 kala meme uçlarım baya hassaslaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…