- 3 Ocak 2021
- 5.328
- 1.826
- 123
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Ahahs çatlama günlerinizi biliyorum yaBebiş ben döngü günü olarak söylemek istemiştim karıştırmışımTarih olarak 17-18 nisan pik 19 nisan çatlama, ben 17-18-19-20 nisan değerlendirdim
Biraz erken gibi amaGünaydın kızlar daha test yapan yok sanırımben aceleci biri olarak yarın yapmaya başlıyorum bugün çatlamanın 9.günü
Helal olsun balım vallaAhahs çatlama günlerinizi biliyorum ya
Senin ne zaman çatladı canım metalik tat baya baya belirti çünküBenim de 3 Mayıs bat. Sadece ağzımda metalik bir tat hissediyorum bir de biraz akıntım var. Onun dışında bir belirti yok gibi :)
10.gün aslında erken deil bebişimBiraz erken gibi ama
O zaman ben de pazar günü yaparım10.gün aslında erken deil bebişimçünkü daha önce gebelik kayıplarım oldu hepsinde de 10.günde silikle öğrenmiştim bence varsa en erken 10.yada 11.gün silikte olsa çıkıyor diye düşünüyorum bakalım
O zaman ben de pazar günü yaparımaklıma düşürdün şimdi.. Yarın bekliyoruz haberini
Off ben de mi yapsam dün tamamen öylesine ovulasyon yaptım yani manasızdıvallaha ben bugün eve gidince bile yapmayı düşünüyorum ama nebilim buralarda 8.9.gün öğretmeni gördü bu gözler merak ediyor insan bence test yapmayıp beklemek daha kötü umudun artıyor en azından testte görmeyince daha çabuk atlatılıyor zaten yok diye
Vallaha canım 3 4 gündür aşırı vücudum yanmam oluyor özellikle akşamları ve gece ellerim ayaklarım vücudum cayır cayır yanıyor bu bir belirti olabilir mi bilemedim ama gebelik kayıplarım olmuştu daha önce baya zaman oldu sanki onlarda da ateşim çıktığını hissediyordum çok hatırlamıyorum ama birde yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı var hafif ama bu her ay oluyor birde sadece dünden beri hafif kasık batmalarım var başka da bişey yokOff ben de mi yapsam dün tamamen öylesine ovulasyon yaptım yani manasızdı
Belirti var mı hiç
Baya da varmış belirti ❤Vallaha canım 3 4 gündür aşırı vücudum yanmam oluyor özellikle akşamları ve gece ellerim ayaklarım vücudum cayır cayır yanıyor bu bir belirti olabilir mi bilemedim ama gebelik kayıplarım olmuştu daha önce baya zaman oldu sanki onlarda da ateşim çıktığını hissediyordum çok hatırlamıyorum ama birde yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı var hafif ama bu her ay oluyor birde sadece dünden beri hafif kasık batmalarım var başka da bişey yok
Bu kasık batması bazen iğne gibi çok hafif bazen de regl sökülecekmiş gibi geliyor mu?Vallaha canım 3 4 gündür aşırı vücudum yanmam oluyor özellikle akşamları ve gece ellerim ayaklarım vücudum cayır cayır yanıyor bu bir belirti olabilir mi bilemedim ama gebelik kayıplarım olmuştu daha önce baya zaman oldu sanki onlarda da ateşim çıktığını hissediyordum çok hatırlamıyorum ama birde yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı var hafif ama bu her ay oluyor birde sadece dünden beri hafif kasık batmalarım var başka da bişey yok
Bende de doluluk hissi var ama hayırlısı bacım inanmıyorum artık kendime deBenimde öyle yaaadün sadece kasık batması vardı akşam ve gece bugün bişey yok bi tek sağ kaşık tarafımda doluluk hissi var değişik bişey yarın sabah ilk testimi yapacam yarın 10.gün
Evet canım o tarz çok çok hafif öyle büyük bir ağrı yok bende de dün akşamdan beri var hafifBu kasık batması bazen iğne gibi çok hafif bazen de regl sökülecekmiş gibi geliyor mu?
Dün aksam çok oldu bana bugun hiç yok
Hadi bakalım hayırlısıEvet canım o tarz çok çok hafif öyle büyük bir ağrı yok bende de dün akşamdan beri var hafif
Ben ovülasyon testi yapmadım ama 15-19 arası çok akıntım oldu yumurtlama akıntısı ve değerlendirdik o süreleri. Ama emin olamıyorum üşüttüm falan mı diye. Mide bulantım yok ama yemek yesem çay da içsem 5 dakika sonra ağzımın tadı demir gibi sanki tuhaf bir tat var. Bir de regl belirtleirm benim 1 hafta önceden başlardı. 12-13 kala meme uçlarım baya hassaslaştıSenin ne zaman çatladı canım metalik tat baya baya belirti çünkü
Bende pek umutlu değilimHadi bakalım hayırlısıo kadar dinliyorum ki vücudumu maalesef...acı eşigim de çok düşüktür yani hamile olsam kesin hissederdim diyorum hep bilmiyorum ben pek umutlanamıuorum o yüzden
Böyle olurmuydu normalde hiçKızlar yaaa benim yine eve geldiğimden beri elim ayağım alev alev yanıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?