- 20 Aralık 2023
- 405
- 80
- 18
- 29
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Üç dört gündür regl benzeri ağrılar oluyor ara ara bacaklarım da çok ağrıyor belirti mi arıyorum birşeyler var mı bilemedim çok ümitlenmek ye istemiyorum ama iki gün kala test yapmayı düşünüyorum bendeBenim de reglime 6 gün varken bir kere böyle bir akıntı geldi. Şu an 3 gün var, bugün predictor negatif verdi
Umarım sizinki pozitif çıkarÜç dört gündür regl benzeri ağrılar oluyor ara ara bacaklarım da çok ağrıyor belirti mi arıyorum birşeyler var mı bilemedim çok ümitlenmek ye istemiyorum ama iki gün kala test yapmayı düşünüyorum bende
Reglime 4 gün kala verdimHayırlı olsunnn çok sevindim .Kaçıncı günde vermiştin canım sen kanı.
Sende hamilesin canımBende bugün yine test yaptım biri laboquick biri innovite erken gebelik yumurtlamadan sonraki 11. Gün adete üç gün kaldı.
Tebrik ederim canım. İnşallah sorunsuz ilerler. Pazartesi daha net olur. Kan verirsen ona göre bir yol çizersin.Bende bugün yine test yaptım biri laboquick biri innovite erken gebelik yumurtlamadan sonraki 11. Gün adete üç gün kaldı.
Bu testler yumurtlama takibi için mi?Eki Görüntüle 3586255 Kızlar bugün yaptım üstte ki bir gebenin günlüğü diğeri de innovita zaten yumurtlama değil mi adet başlangıç günüm de 16 Mayıs
Evet evet bugün gördüm galiba yumurtlama değil miBu testler yumurtlama takibi için mi?
Sizinki de inşallah pozitife dönerUmarım sizinki pozitif çıkarBenim de inanılmaz bel ağrım, kasık ağrım vardı. Dün de alt karnımda yoğun ağrı hissettim. Progesteron kaynaklı çok fazla değişim oluyor sanırım vücutlarımızda
Saol canım benim inaşşalah kimyasala dönmez.Sende hamilesin canım
Saol canım. Adet günüm pazartesi günü. Bir hafta daha bekleyip öyle gidicem. Kimyasalsa bile o zama kadar belli olur idrar testlerindeTebrik ederim canım. İnşallah sorunsuz ilerler. Pazartesi daha net olur. Kan verirsen ona göre bir yol çizersin.
hayırlı olsun belirtileriniz var mıydı merak ettim deKızlar dün sabah 9 da devlet hastanesinde kan verdim betam 25 çıktı bugün saat 15 te özel de verdim 118, 9 çıktı normal mi
Yumurtlamadan sonra krem gibi beyaz akıntım oldu bikaç kez onun dışında bugün regl olacal gibi sancı oluyor ama çok hafif özellikle akaşmalrı ateş basıyor birde yorgunluk uyku hali ve kabızlık var bunlar iki gündür başladı kanda öğrenene kadar sadece akıntım birde sıcak basması vardıhayırlı olsun belirtileriniz var mıydı merak ettim de
benim de reglime 6 gün kaldı ama dün akşam sökülecek gibi karnımın içinde ağrılar oluştu normalde hiç böyle erken geldiği olmadı sonra uyuyana kadar da bu ağrı belime vurdu. bu sabah da özellikle hafif eğilirken sağ kasığımda batmalar hissettimYumurtlamadan sonra krem gibi beyaz akıntım oldu bikaç kez onun dışında bugün regl olacal gibi sancı oluyor ama çok hafif özellikle akaşmalrı ateş basıyor birde yorgunluk uyku hali ve kabızlık var bunlar iki gündür başladı kanda öğrenene kadar sadece akıntım birde sıcak basması vardı
Benimde solda arada iğne batması oluyor bu ay soldan yumurtlamıştım büyük ihtimalle bebek solda sizinde sağdadırbenim de reglime 6 gün kaldı ama dün akşam sökülecek gibi karnımın içinde ağrılar oluştu normalde hiç böyle erken geldiği olmadı sonra uyuyana kadar da bu ağrı belime vurdu. bu sabah da özellikle hafif eğilirken sağ kasığımda batmalar hissettim
ay inşallah 3 aydır bekliyorum başlığıma gelmişsiniz zaten hızlı geri dönüşünüz için de teşekkür ediyorum umarım haftaya aynı haberi vermek bana da nasip olur :)Benimde solda arada iğne batması oluyor bu ay soldan yumurtlamıştım büyük ihtimalle bebek solda sizinde sağdadır
İnşallah canım benimde 4. Ayda olduay inşallah 3 aydır bekliyorum başlığıma gelmişsiniz zaten hızlı geri dönüşünüz için de teşekkür ediyorum umarım haftaya aynı haberi vermek bana da nasip olur :)
sizin de karnınızın genelinde regl ağrısı yasandı mı sökülüyormuş gibi sadece yumurtalık değil deİnşallah canım benimde 4. Ayda oldu
Ben hiç anlamıyorum canım bu yumurtlama takibini. Ben uygulamadan takip ediyorum genelde.Evet evet bugün gördüm galiba yumurtlama değil mi
Saol canım benim inaşşalah kimyasala dönmez.
İnşallah inşallah.Saol canım. Adet günüm pazartesi günü. Bir hafta daha bekleyip öyle gidicem. Kimyasalsa bile o zama kadar belli olur idrar testlerinde
Sen acilden kan mı versen?Reglim iki gün geçti testler negatif.agrilarim var regli olacak gibiyim ama olmadım, sadece bu testte biraz gölge çıktı.moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?