15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

terazi canım seni üzmek istemiyorum ama benimki 5 gün geçmişti adetim rahim filminden sonra ben de ilk defa geciktiği halde hiç hamile gibi hissetmemiştim idrar testi yapmıştım negatifti doktoru aradım 5 gün gecikti ama testte çıkmadı diye kan tahlili yaptır dedi ama tahlil yaptırmaya kalmadan adetim merhaba dedi ama benim eşim de varikoselde var senin eşinde bi sorun yoksa inşallah hamilesindir.:Saruboceq:

buğün kan verdim sonuç yarın bakalım hayırlısı :) :ecrin_bebek:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen nasılsın bu arada sen ne zaman yapçan test sevgi

inşallah hayırlı haberler alırsın ve bize verirsin .benim adetime 3 gün var .normalde şimdi kan testi yaptırsam çıkıyor sonuç ama bekliyorum .zaten adet olacakmışım gibi karnımda ağrıyor. gögüs uçlarım çok kötü hassas ve acı var .o nedenle ümidim yok bekliyorum..evde idrar testi yaptım bugün oda negatif .

yalnız .dünden itibaren acayip başım ağrıyor. hafif midem bulanıyor. başım ağrıdığında midem genelde bulanır zaten ilaçda alamıyorum .bu baş ağrısı neyin nesi anlamadım.

baş ağrısı normaldir ama ilk günlerde baş ağrısı normalmiş gögüs uçlarındada hassasiyet var diyosun buda belirti demek inş.vardır seninde benimde amin

baş ağrısı normaldir ama ilk günlerde baş ağrısı normalmiş gögüs uçlarındada hassasiyet var diyosun buda belirti demek inş.vardır seninde benimde amin
;
terazi ne yaptın sonucunu aldınmı merakla bekliyorum .benimde bugün pembemsi akıntım geldi adet olucam sanırım .artık 3.aşılamaya şansın bol olsun.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hamileyim zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusze
kızlar çok mutluyum sevinçten mutluluktan uçmak istiyorum yürekten ve kalben söylüyorum allah olmayan isteyen herkese bunu nasip etsin biran önce hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum minik bebeğimi çok heyecanlıyım hep bebek eşyalarına bakıyordum şimdide almak için bakıcam ayyyyy anlatamıyorum duygularımı ne yazıcağımı bilmiyorum :CüvCüv: bende böyle olucam allahım çok şükür dualarım kabul oldu kaydirigubbakcemile2 yarın da kadın doğum dr.gidicem vede bu ay hiçbirşey yapmadım ne ilaç içtim nede cinsel perhis yapmadım dediği günlerde ilişkiye girmedim canımız ne zaman istediyse o zaman yaptım allahım çok mutluyummmm kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

darısı sizlerin başına :Saruboceq:

canım çok sevindim .umarım sağlıcakla kucağınada alırsın .demekki rahat olmak kafadan bu fikri çıkarmak gerekiyormuş. gerçekten çok mutlu oldum .darısı başımıza ...........

AYYYY BEN HALEN ıNANAMIYORUM HAMıLE OLDUĞUMA YARIN DR.GıDıNCE EMıN OLUCAM KENDıMCE HERHALDE AMA MUTLUYUM zemuszemuszemuszemuszemuszemus
YÜCE ALLAHIM ıNŞ.SıZLEREDE NASıP ETSıN BıRAN ÖNCE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya malesef :1no2: istediğim dr. salıya kadar doluymuş anca salı öğleden sonraya gün verdi ene beklicem ömrümüz bekleye bekleye geçiyor herşeyde geçerli opuyorumnanaktan

tebriklerrrr, ,,

allahım tamamına erdiriri inşalllah,

darısı bize. benim de 14.ay oldu bakalım kımet ne zamn.

ya malesef :1no2: istediğim dr. salıya kadar doluymuş anca salı öğleden sonraya gün verdi ene beklicem ömrümüz bekleye bekleye geçiyor herşeyde geçerli opuyorumnanaktan

hiç dert etme bak en zor olanı atlattın bundan sonrası artık daha kolay .morali,ni yüksek tut.bu heyecanın tadını çıkar .bende bugün 3.aşılama için start verdim.umarım bu defa allah yüzümü güldürür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…