ay bilmiyorum 3 gün geçti daha olmadım ama daha önce burada bir ark.rahim filminden sonra adet 3 gün geçikir demişti ben hiç ümitlenmiyorum hiçbirşeyde hissetmiyorum ama bi ümit işte test yapmayada korkuyorum yine hüsran diye bilmiyorum napıcam beklicem ama
;inş.pazartesi günü yaptırcam bende olmazsam tabi :)
;buğün gidemedim işlerim vardı yarına veya çarşambaya kısmetse :)
sen nasılsın bu arada sen ne zaman yapçan test sevgi
;baş ağrısı normaldir ama ilk günlerde baş ağrısı normalmiş gögüs uçlarındada hassasiyet var diyosun buda belirti demek inş.vardır seninde benimde amin
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hamileyim zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusze
kızlar çok mutluyum sevinçten mutluluktan uçmak istiyorum yürekten ve kalben söylüyorum allah olmayan isteyen herkese bunu nasip etsin biran önce hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum minik bebeğimi çok heyecanlıyım hep bebek eşyalarına bakıyordum şimdide almak için bakıcam ayyyyy anlatamıyorum duygularımı ne yazıcağımı bilmiyorum :CüvCüv: bende böyle olucam allahım çok şükür dualarım kabul oldu kaydirigubbakcemile2 yarın da kadın doğum dr.gidicem vede bu ay hiçbirşey yapmadım ne ilaç içtim nede cinsel perhis yapmadım dediği günlerde ilişkiye girmedim canımız ne zaman istediyse o zaman yaptım allahım çok mutluyummmm kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
darısı sizlerin başına :Saruboceq:
ya malesef :1no2: istediğim dr. salıya kadar doluymuş anca salı öğleden sonraya gün verdi ene beklicem ömrümüz bekleye bekleye geçiyor herşeyde geçerli opuyorumnanaktan
h.g .senin problem nedir.bizde pco vardı ...tebriklerrrr, ,,
allahım tamamına erdiriri inşalllah,
darısı bize. benim de 14.ay oldu bakalım kımet ne zamn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?