;sevgi 3.aşılama ne demek yani buay ki aşılama tutmadımı demek oluyor inş.dediğiniz gibi allaha güvenmek ondan istemek
;ben anlamadım ilk önce önceleri aşılı derecede ateşim yüksekti (şimdide aynı ateş gibiyim )memelerime elliyemiyordum adet olmadan öncede acıyorduya anlamadım o yüzden başım dönüyordu ama midem hiç bulanmadı ve sürekli bir yeme hissi vardı boğazım hiç boş durmuyordu kasıklarımda ağrı karnımda bir ağrı eşim sürekli bana sen hamielsin bende değilim sürekli çekişiyorduk ama 4 gündenden sonra gelmeyince bende acabamı dedim ve doğruymuş vede büyük bir ihtimal rahim filmi çekilirken bile vardı galiba çünkü geçen ayın 4 dünde çektirmişim dr.tahmini 5 haftalık dedi ama gerçek rakam salı günü gittiğimde görcez bakalım hayırlısıyla inş.bu duyguları sende yaşarsın ve bizedeanlatısın canım opuyorumnanaktan
evt biliyorum eşim tatile gitmek çok istiyor bende ne olur ne olmaz gitmeyelim diyorum onun konuşmasını yapıyoruz şimdi illaki gidicez diyor ne yapçam bilmiyorum ??
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus evt hamileyim çok mutluyum :lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
darısım sizin başınıza dualarımı eksik etmiyorum sizler için :Saruboceq:
a.s.a.s.
kızlar buğün dr.gittim bebişim 6 haftalıkmış bir santimmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım o zaman daha detaylı gözüküyormuş şimdilik bir problem yok dedi zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tebrik ederim canım darısı bizlerin basınahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hamileyim zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusze
kızlar çok mutluyum sevinçten mutluluktan uçmak istiyorum yürekten ve kalben söylüyorum allah olmayan isteyen herkese bunu nasip etsin biran önce hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum minik bebeğimi çok heyecanlıyım hep bebek eşyalarına bakıyordum şimdide almak için bakıcam ayyyyy anlatamıyorum duygularımı ne yazıcağımı bilmiyorum :CüvCüv: bende böyle olucam allahım çok şükür dualarım kabul oldu kaydirigubbakcemile2 yarın da kadın doğum dr.gidicem vede bu ay hiçbirşey yapmadım ne ilaç içtim nede cinsel perhis yapmadım dediği günlerde ilişkiye girmedim canımız ne zaman istediyse o zaman yaptım allahım çok mutluyummmm kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
darısı sizlerin başına :Saruboceq:
sağlıkla gelsin bebişin.. 17 aydır korunuyorum hala tık yok bu ay umutluyuz nasipse olacak işallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?