15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

sevgi 3.aşılama ne demek yani buay ki aşılama tutmadımı demek oluyor inş.dediğiniz gibi allaha güvenmek ondan istemek

sevgi 3.aşılama ne demek yani buay ki aşılama tutmadımı demek oluyor inş.dediğiniz gibi allaha güvenmek ondan istemek
;
evet malesef bu ay olmadı zaten yazmıştımya hiç umudum yok diye .artık bu aya kaldı umutlar ... sende değişiklik falan varmı .hamilelik belirtileri neler yaşıyorsun biraz bahsetsene !!

ben anlamadım ilk önce önceleri aşılı derecede ateşim yüksekti (şimdide aynı ateş gibiyim )memelerime elliyemiyordum adet olmadan öncede acıyorduya anlamadım o yüzden başım dönüyordu ama midem hiç bulanmadı ve sürekli bir yeme hissi vardı boğazım hiç boş durmuyordu kasıklarımda ağrı karnımda bir ağrı eşim sürekli bana sen hamielsin bende değilim sürekli çekişiyorduk ama 4 gündenden sonra gelmeyince bende acabamı dedim ve doğruymuş vede büyük bir ihtimal rahim filmi çekilirken bile vardı galiba çünkü geçen ayın 4 dünde çektirmişim dr.tahmini 5 haftalık dedi ama gerçek rakam salı günü gittiğimde görcez bakalım hayırlısıyla inş.bu duyguları sende yaşarsın ve bizedeanlatısın canım opuyorumnanaktan

;
amişn canım inşallah .hamilelerin duası kabul olur derler dua et.birde hamilelikte hafta hesabı yapılırken son adet tarihin baz alınıyormuş ben bi yerde okumuştum onunla ilgili olabilir bu durum .birde sendede pco vardı çok dikkat et biliyorsun düşük problemleri falan çıkabiliyor bu durumlarda allah korusun .

evt biliyorum eşim tatile gitmek çok istiyor bende ne olur ne olmaz gitmeyelim diyorum onun konuşmasını yapıyoruz şimdi illaki gidicez diyor ne yapçam bilmiyorum ??

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus evt hamileyim çok mutluyum :lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
darısım sizin başınıza dualarımı eksik etmiyorum sizler için :Saruboceq:

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus evt hamileyim çok mutluyum :lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
darısım sizin başınıza dualarımı eksik etmiyorum sizler için :Saruboceq:

ayyy canım inan cok sevındım yaaa Allahım tamamına erdırsın,bizlerede nasip etsın inş:Saruboceq:

Benim teyzem 3 sene korunmadı ve eniştemdede teyzemdede sorun yoktu
ama hamişte kalamadı adetide dzenliydi ama olmadı işte
şimdi 2 aylık bi kızı var :)) darısı sizlere inşallah kızlar
bu arada bende 7. ayda hamile kalabildim sorun olmadığı adetlerim yumurtlama günlerim düzenli olduğu halde :S

a.s.a.s.
kızlar buğün dr.gittim bebişim 6 haftalıkmış bir santimmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım o zaman daha detaylı gözüküyormuş şimdilik bir problem yok dedi zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi bakalım annesi gözün aydın.artık içinde rahatlamıştır.bundan sonrada hep böyle olumlu olur inşallah gelişmeler .sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olur . kendine çok iyi bak...

sağlıkla gelsin bebişin.. 17 aydır korunuyorum hala tık yok bu ay umutluyuz nasipse olacak işallah..

tebrik ederim canım darısı bizlerin basına
bişey sorucam hamilelik belirtilerini yazarmısın
bende 6 aydır uğraşıyoruz:Saruboceq::Saruboceq:hamile degilsem bu ay doktora gidicem artık 1 haftadır sag göğüsüm agrıyo sağ kasığımda arasıra bi kasılma oluyo ve sarı akıntım gelmeye basladı biraz işallah hamileyimdir cok istiyorum:1no2::1no2::1no2::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…