- 23 Ekim 2007
- 57
- 58
- 288
- Konu Sahibi Nemesis_260807
-
Ya aslında dondurma ya da çikolata keyfim olur kahvaltıdan biraz geçince normalde çayını alıp kitab okurum ama suan bunu bile yapamıyorum aç değilim diye napcaz bilemedim =))Eşimde öyle söylüyor.
Ne yesem telaşları gitti değilmi:)
Dolabın önünde atıştırma aramalar.. hepsi bitiyor
Anlayamadım canım ama çay kahve serbest. Dondurmayı , meyveyi yemekten sonra yiyorum ben.Ya aslında dondurma ya da çikolata keyfim olur kahvaltıdan biraz geçince normalde çayını alıp kitab okurum ama suan bunu bile yapamıyorum aç değilim diye napcaz bilemedim =))
Yani şöyle ki normalde çok acikmadan yediğim tatliyi şimdi yiyemiyorum onu ya öğün yapmam gerekiyor. Ya da az yiyip üstüne tatlı şeklinde.Anlayamadım canım ama çay kahve serbest. Dondurmayı , meyveyi yemekten sonra yiyorum ben.
Hoşgeldin 10 11 kilo biraz çok sanki ya hedef koymuyoruz aslında ne verirsek =)Bende katılmak istiyorum aranıza mümkünse ,
BOy:1,73 Kilo: 78
Hedef: 15 Ekim 67 kilo :)
Tabiki canım.Hedefin çok iddialı. İnş. Başarırsın canım.Bende katılmak istiyorum aranıza mümkünse ,
BOy:1,73 Kilo: 78
Hedef: 15 Ekim 67 kilo :)
Ooo ne güzel zarif bir gelin olacaksın deseneTabiki uygulayacağım :) Spor ile destek vermeyi planlıyorum . İş çıkışı bi parkurum var orada 2 veya 3 tur yürüyüş yapmayı planlıyorum.
Bu sene isteme ve nişan , seneye ise kısmetse düğünüm olucak o yüzden sıkı bi takip gerektiyor:) Bugün bende başlıyorum ve 15 Ekim de umuyorum belli bir kilo vermek istiyorum:)
Hiç sorma zihnimiz rahatladı :))Boşluk olustu derken zamandan bahsediyorum yemek olayina cok vaktimi aliyordu
Misafirliğe aç gidersek istediğimizi yiyoruzz.Ben iki aydir diyetteyim 102 kiloyu gormustum
Yanimda giderken kepekli tostumu tasimaktan evdekilere ayri kendime ayri yemek hazirlamaktan sikinti basmisti
acikinca ye canim daha cok keyif alacaksin emin ol :)Ya aslında dondurma ya da çikolata keyfim olur kahvaltıdan biraz geçince normalde çayını alıp kitab okurum ama suan bunu bile yapamıyorum aç değilim diye napcaz bilemedim =))
aynen bu konu hakkinda kitap yazan yazar da öyle diyor ideal bedendeki insanlari gozlemleyin diyor onlar ne yesem diye telasa kapilmaz tatliyi ya öğün olarak yerler ya da yemekten sonra yiyeceklerse yemeyi az yiyio yer bırakır ustune tatliyi yerler.Yani şöyle ki normalde çok acikmadan yediğim tatliyi şimdi yiyemiyorum onu ya öğün yapmam gerekiyor. Ya da az yiyip üstüne tatlı şeklinde.
aramiza hosgeldin canim :)Tabiki uygulayacağım :) Spor ile destek vermeyi planlıyorum . İş çıkışı bi parkurum var orada 2 veya 3 tur yürüyüş yapmayı planlıyorum.
Bu sene isteme ve nişan , seneye ise kısmetse düğünüm olucak o yüzden sıkı bi takip gerektiyor:) Bugün bende başlıyorum ve 15 Ekim de umuyorum belli bir kilo vermek istiyorum:)
kesinlikle bu zaten doğal olan bir sey.biz diyetlerle vucudumuzun işleyişini bozuyoruzOoo ne güzel zarif bir gelin olacaksın deseneSporda varsa daha ne olsun:))
Bu sistemi hayat boyu uygularsak asla kilo problemi yaşamazmışız. Inşallah hepimiz öyle düşünüyoruz
Benide araniza alırmısınız 162 boy 73 kilo. Benim sorunum açıkmadan yiyorum ve çok hızlı. Yavaş yemeye başlayınca içimi fenalıklar basiyo sıkılıyorum :) buna dur demek lazim. Açken mi yemek lazim çok ac ken mi. Hangisi daha etkili yani çok aç ken den tok gibi mi yoksa ac ken tok gibi miaynen önümüze cikacak engelleri hemen hemen biliyoruz artik bir şey engel olacaksak bize bu kendimizden başkası olamaz.
zihnimiz bedenimiz ve ruhumuz bu işte beraber başarıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?