15 Ekime kadar durmak yok ❄ (45 günlük ilk yarı)

sanki önümüzden tabağı alıyorlar ağzımızdakini tam çiğnemeden löp diye yutup hemen diğer lokmayı alıyoruz sonra onuda aynı şekilde yiyip duruyoruz derken biranda çok yemiş oluyoruz
yaa canım cok özlemişim seni nasilsin nasil gidiyor ?

aynen canim kendimizi terbiye etmek gerek ilk zamanlar zor oluyor ama püf noktasi gercekten bir sonraki lokmayi düşünmeden agzindakine odaklanmak.mutlaka olacak

ay canım benim cok üzüldüm allah acil sifalar versin biran önce iyileşir insallah dualarimiz seninle

yaa canım cok özlemişim seni nasilsin nasil gidiyor ?

aynen canim kendimizi terbiye etmek gerek ilk zamanlar zor oluyor ama püf noktasi gercekten bir sonraki lokmayi düşünmeden agzindakine odaklanmak.mutlaka olacak
teşekkür ederim iyiyim, sen nasılsın?
ramazana kadar kendimce iyi gidiyordum sonrası toparlanamadım birazda üstüne kilo aldım hatta
bayramdan sonra nasipse başlamayı planlıyorum

teşekkür ederim iyiyim, sen nasılsın?
ramazana kadar kendimce iyi gidiyordum sonrası toparlanamadım birazda üstüne kilo aldım hatta
bayramdan sonra nasipse başlamayı planlıyorum
iyiyim canim tesekkur ederim bu yaptigimiz yöntem bana cok iyi geldi yasak olmayinca insan resmen kuş gibi hafifliyor sana da tavsiye ederim :)

arkadaşlar mutlaka faceiniz vardir

deniz egeceyi takip edin suan canli yayinda harik şeyler anlatiyor tam da bizim yaptigimizla ilgili lütfen izleyin

çok geçmiş olsun canım simdi çocuğun nasıl inşallah ateşi düşmüştür. Dun hep açtan toka yaptim ama yavaş yeme isi tam anlamıyla olmadi . En azından masadaki herşeye saldırıp iki çiğnemey le mideye indirmedim. Simdi kalkıp meraktan tartıldım 400 gr gitmiş bi günde . Bu mümkün mu biri beni uyandırsın.

Ilk günler vücuttaki ödem de gidiyor olabilir .

Bugün saat 9:00
Açgibiden toka 3~~7

Saat 13:00
açtan çoktoka :/ 3~~8
Hastanede düzen olmuyor.Bugünde burada yatacakmışız. Durumu iyiye gidiyor. Zehirli ishal olmuş kuzum. Dizanterinin zehirlisiymiş. Daha iyi Allaha şükür.

Bu arada kitaplarım gelmiştir. Bayramda ipin ucu kaçmasın kızlar. Bayramda dikkat edemedim diye bırakmayın sakın . Bu diyet değil ki bozulsun.Biz hep buradayız

Kızlar merhaba herkese öncelikle iyi bayramlar :)
Yazın başından beri inanılmaz bir şekilde kilo aldım ve vücudum hantallaştı. Bu durumdan çok rahatsızım ve 15 Ekim doğum günüm başlığı görünce katılasım geldi Doğum günüme kadar şöyle 4-5 kilo versem biraz da sıkılaşsam özellikle karın bölgemden şikayetçiyim bir de kollarım çok kalın napıcam bu kilolarla bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…