- 23 Ekim 2007
- 57
- 58
- 288
- Konu Sahibi Nemesis_260807
-
yaa canım cok özlemişim seni nasilsin nasil gidiyor ?sanki önümüzden tabağı alıyorlar ağzımızdakini tam çiğnemeden löp diye yutup hemen diğer lokmayı alıyoruz sonra onuda aynı şekilde yiyip duruyoruz derken biranda çok yemiş oluyoruz
ay canım benim cok üzüldüm allah acil sifalar versin biran önce iyileşir insallah dualarimiz seninleCanım bizde evet cranialın dediği gibi 19 ağustosta merak saldık başladık ama uygulamak 1 2 haftamızı aldı. Ben ilk 3 günde 1.2 kg verdim. Çok iyi gidiyordum misafir falan gelince 1 2 gün açlığı beklemeden yedim o zaman veremiyorsun.
Kitabını aldık 45 gün hiç tartılmayıp acıkma doyma hissine odaklanın diyor. Bu şekilde 70 yaş üstü bir bayan 6 kilo vermiş..
Bir başka bayanda hem bu yöntem hem sıkı sporla 45 günde 9.2 kg vermiş.
Ben nette de bir bayanın çok düzenli bir şekilde uygulayıp hergün 300 gr verdiğini okudum. Üstelik kilo vermem durdu falan da yok.Kilo verme hiç durmadan senin fiziki ölçünün ideali kaçsa o kiloya düşer diyor Yasemin Soysal..
Düzenim kalmadı ama devam edecez mecbur.
Ben mesela dün sâat 15 ten beri hastane acildeydim. Oğlum rahatsızlandı. Bugün saat 7 8 gibi ateşini ancak düşürebildik. Yavrum ateşler içinde hayaller gördü. Bizi hiç duymuyordu.. Şimdi odaya çıkardılar 1 2 gün daha yatması gerekmiş. Babasıyla kalacaz yine. Kızım garibimde kayınvalidemlerde ağlıyor: ( Bize dua edin.
Sağlık herşey demekmiş..
teşekkür ederim iyiyim, sen nasılsın?yaa canım cok özlemişim seni nasilsin nasil gidiyor ?
aynen canim kendimizi terbiye etmek gerek ilk zamanlar zor oluyor ama püf noktasi gercekten bir sonraki lokmayi düşünmeden agzindakine odaklanmak.mutlaka olacak
iyiyim canim tesekkur ederim bu yaptigimiz yöntem bana cok iyi geldi yasak olmayinca insan resmen kuş gibi hafifliyor sana da tavsiye ederim :)teşekkür ederim iyiyim, sen nasılsın?
ramazana kadar kendimce iyi gidiyordum sonrası toparlanamadımbirazda üstüne kilo aldım hatta
bayramdan sonra nasipse başlamayı planlıyorum
Biz hastanedeyiz canım. Dua edin bize lütfenn. Yarın taburcu olalım. İyileşsin kuzum.saat 17 00
actan toka.
kizlar nerelerdesiniz
çok geçmiş olsun canım simdi çocuğun nasıl inşallah ateşi düşmüştür. Dun hep açtan toka yaptim ama yavaş yeme isi tam anlamıyla olmadi . En azından masadaki herşeye saldırıp iki çiğnemey le mideye indirmedim. Simdi kalkıp meraktan tartıldım 400 gr gitmiş bi günde . Bu mümkün mu biri beni uyandırsın.Canım bizde evet cranialın dediği gibi 19 ağustosta merak saldık başladık ama uygulamak 1 2 haftamızı aldı. Ben ilk 3 günde 1.2 kg verdim. Çok iyi gidiyordum misafir falan gelince 1 2 gün açlığı beklemeden yedim o zaman veremiyorsun.
Kitabını aldık 45 gün hiç tartılmayıp acıkma doyma hissine odaklanın diyor. Bu şekilde 70 yaş üstü bir bayan 6 kilo vermiş..
Bir başka bayanda hem bu yöntem hem sıkı sporla 45 günde 9.2 kg vermiş.
Ben nette de bir bayanın çok düzenli bir şekilde uygulayıp hergün 300 gr verdiğini okudum. Üstelik kilo vermem durdu falan da yok.Kilo verme hiç durmadan senin fiziki ölçünün ideali kaçsa o kiloya düşer diyor Yasemin Soysal..
Düzenim kalmadı ama devam edecez mecbur.
Ben mesela dün sâat 15 ten beri hastane acildeydim. Oğlum rahatsızlandı. Bugün saat 7 8 gibi ateşini ancak düşürebildik. Yavrum ateşler içinde hayaller gördü. Bizi hiç duymuyordu.. Şimdi odaya çıkardılar 1 2 gün daha yatması gerekmiş. Babasıyla kalacaz yine. Kızım garibimde kayınvalidemlerde ağlıyor: ( Bize dua edin.
Sağlık herşey demekmiş..
çok geçmiş olsun canım simdi çocuğun nasıl inşallah ateşi düşmüştür. Dun hep açtan toka yaptim ama yavaş yeme isi tam anlamıyla olmadi . En azından masadaki herşeye saldırıp iki çiğnemey le mideye indirmedim. Simdi kalkıp meraktan tartıldım 400 gr gitmiş bi günde . Bu mümkün mu biri beni uyandırsın.
senin de canimm :) Nasılsıniz ciktiniz mi hastanedenGünaydın kızlar. Bayramımız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?