- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi Nemesis_260807
-
Hoşgeldin canım. Evet 3 4 gibiyken , 6 7 gibiye geçince yemeyi kesmek en doğrusu.Benide araniza alırmısınız 162 boy 73 kilo. Benim sorunum açıkmadan yiyorum ve çok hızlı. Yavaş yemeye başlayınca içimi fenalıklar basiyo sıkılıyorum :) buna dur demek lazim. Açken mi yemek lazim çok ac ken mi. Hangisi daha etkili yani çok aç ken den tok gibi mi yoksa ac ken tok gibi mi
maşallah sana . bu kadar cabuk uyum saglamana bayildim devam :)22.30 4-7
Biraz gec oldu ama isim vardi o yuzden
Kendimi tup mide ameliyati olmus gibi hissediyorum iki bardak ayran ictim diye sistim uc bes lokma da tavuk doner yedim ki yarim ekmekle doymazdim
aramiza hosgeldin canim diyetlere Elveda fit hayata merhaba demek istiyosan tabiki katılabilirsin :)Benide araniza alırmısınız 162 boy 73 kilo. Benim sorunum açıkmadan yiyorum ve çok hızlı. Yavaş yemeye başlayınca içimi fenalıklar basiyo sıkılıyorum :) buna dur demek lazim. Açken mi yemek lazim çok ac ken mi. Hangisi daha etkili yani çok aç ken den tok gibi mi yoksa ac ken tok gibi mi
çok sağ olun kızlar inşallah yApabilirim çok istiyorum 53 kilo olmak istiyorumHoşgeldin canım. Evet 3 4 gibiyken , 6 7 gibiye geçince yemeyi kesmek en doğrusu.
Önceki sayfaları okuyabilirsen bir bak canım. Yine bilmediklerimizi soralım
aramiza hosgeldin canim diyetlere Elveda fit hayata merhaba demek istiyosan tabiki katılabilirsin :)
canım cok ac olmanı tavsiye etmem çünkü vücut kitlikta sanip kendini yag depolar.
tavsiyemiz actan tokadir ama ac gibi tok gibi de baslangic icin cok iyi.
yemegi yavas yemeye calismak kabul ediyorum baslarda zor hatta ben bile yeni yeni alismaya calisiyorum.
tavsiyem her lokmada catali birak agzindakini 20 kere cigne öyle yut
Doymayı tam anlamıyla öğrenmek ve derecelendirmek 15 günü buluyormuş canım. Acele etmiyoruz relaxxx1 saat önce kahvaltı yaptim yavaş yemeye çalıştım tabi biraz zor oldu. Açtan toka. Yani yavaş yiyince doymuş gibi olmuştum ama simdi açıktim sanki
Yemek yeme aralığı var mi en az kaç saat aralıkla yemeli ara öğün yapmalı mi kitabi edinmek lazım tabiDoymayı tam anlamıyla öğrenmek ve derecelendirmek 15 günü buluyormuş canım. Acele etmiyoruz relaxxx
22.30 4-7
Biraz gec oldu ama isim vardi o yuzden
Kendimi tup mide ameliyati olmus gibi hissediyorum iki bardak ayran ictim diye sistim uc bes lokma da tavuk doner yedim ki yarim ekmekle doymazdim
Sagol canim gercekten 15 Yıldır diyetlerle al ver ugrasmakla biktim artik.pko var 13 yasindan beri kiloluyum.maşallah sana . bu kadar cabuk uyum saglamana bayildim devam :)
Yemege basladigin saatten en az 4 saat sonra yediklerin eriyo diye biliyorum ben yani mide bosalma acisindanYemek yeme aralığı var mi en az kaç saat aralıkla yemeli ara öğün yapmalı mi kitabi edinmek lazım tabi
aramiza hosgeldin canim diyetlere Elveda fit hayata merhaba demek istiyosan tabiki katılabilirsin :)
canım cok ac olmanı tavsiye etmem çünkü vücut kitlikta sanip kendini yag depolar.
tavsiyemiz actan tokadir ama ac gibi tok gibi de baslangic icin cok iyi.
yemegi yavas yemeye calismak kabul ediyorum baslarda zor hatta ben bile yeni yeni alismaya calisiyorum.
tavsiyem her lokmada catali birak agzindakini 20 kere cigne öyle yut
canım biz tam anlamiyla 1 eylülde konsantre olmaya basladik diyebilirim.Nemesis ve cranial siz ne zamandır uyguluyorsunuz, ve kaç kilo verdiniz hayatınızda neler değişti, bunlar bizi de motive edebilir diye soruyorum
Süpersin canim biz napiyoruz normalde agzimizda lokma varken diger gelecek lokmanin hayalini kuruyoruz ama bunuyapmayip her lokmadan tat alirsak bu is tamamdir :)Bu sabah kahvaltımı bir tabağa koydum 2 yumurta yiyecektim aslında ben bir tane ile de doyarım dedim 1 yedim, kahvaltıyı yavaş yapmaya çalıştım, açlık gitme hissim 15 dakikaya doğru gittiği için normalde ilk 5 10 dakikada zaten bi dünya yemiş oluyordum (malesef eşimden bile hızlı yiyorum ) mütevazı kahvaltımdan hem tat aldım hem yoksunluk hissetmedim maşallah iyi gidiyor
sanki önümüzden tabağı alıyorlar ağzımızdakini tam çiğnemeden löp diye yutup hemen diğer lokmayı alıyoruz sonra onuda aynı şekilde yiyip duruyoruz derken biranda çok yemiş oluyoruzSüpersin canim biz napiyoruz normalde agzimizda lokma varken diger gelecek lokmanin hayalini kuruyoruz ama bunuyapmayip her lokmadan tat alirsak bu is tamamdir :)
Canım bizde evet cranialın dediği gibi 19 ağustosta merak saldık başladık ama uygulamak 1 2 haftamızı aldı. Ben ilk 3 günde 1.2 kg verdim. Çok iyi gidiyordum misafir falan gelince 1 2 gün açlığı beklemeden yedim o zaman veremiyorsun.Nemesis ve cranial siz ne zamandır uyguluyorsunuz, ve kaç kilo verdiniz hayatınızda neler değişti, bunlar bizi de motive edebilir diye soruyorum
Canım bizde evet cranialın dediği gibi 19 ağustosta merak saldık başladık ama uygulamak 1 2 haftamızı aldı. Ben ilk 3 günde 1.2 kg verdim. Çok iyi gidiyordum misafir falan gelince 1 2 gün açlığı beklemeden yedim o zaman veremiyorsun.
Kitabını aldık 45 gün hiç tartılmayıp acıkma doyma hissine odaklanın diyor. Bu şekilde 70 yaş üstü bir bayan 6 kilo vermiş..
Bir başka bayanda hem bu yöntem hem sıkı sporla 45 günde 9.2 kg vermiş.
Ben nette de bir bayanın çok düzenli bir şekilde uygulayıp hergün 300 gr verdiğini okudum. Üstelik kilo vermem durdu falan da yok.Kilo verme hiç durmadan senin fiziki ölçünün ideali kaçsa o kiloya düşer diyor Yasemin Soysal..
Düzenim kalmadı ama devam edecez mecbur.
Ben mesela dün sâat 15 ten beri hastane acildeydim. Oğlum rahatsızlandı. Bugün saat 7 8 gibi ateşini ancak düşürebildik. Yavrum ateşler içinde hayaller gördü. Bizi hiç duymuyordu.. Şimdi odaya çıkardılar 1 2 gün daha yatması gerekmiş. Babasıyla kalacaz yine. Kızım garibimde kayınvalidemlerde ağlıyor: ( Bize dua edin.
Sağlık herşey demekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?