- 17 Eylül 2025
- 41
- 36
- 3
- Konu Sahibi ucanfiller
-
Güzel sonuçlarınızı bekliyoruz inşallahBende 11 eylülde transfer oldum bu akşam test vereceğiz dualarınıza talibim
Canım kasıklarım ağrıyor arada gosuslerim sızlıyor ama sürekli yaşamıyorum bı geliyo belirtiler bı gidiyo bugun hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken bı kan testide yaptiricam transfer günü haricinde 6.gunum bugün
Yaaa teşekkür ederim 9.gündü transferimin canım aminnn Allahım nasip etsin sağlıklı bi şekilde herkese
Ayyy benimde 5.gün embriyosu ve daha 2 günümmmm daha çok zamanım var bizede dua edermisinEdiyorum canım inşallah sizede allahım nasip ederr
Ederim canım inşallah pozitifi görürsünüzzAyyy benimde 5.gün embriyosu ve daha 2 günümmmm daha çok zamanım var bizede dua edermisin
İnşallah en başlarda bi belirti hissediyormuydunuz, nerde yaptırdınızEderim canım inşallah pozitifi görürsünüzz
VerdinizmiiiBende 11 eylülde transfer oldum bu akşam test vereceğiz dualarınıza talibim
Hiç belirtim yoktu sonra sabah kahverengi lekelenmem oldu regl oluyorum sandım artık bi yaptirim dedim ve pozitif çok şaşırdım ağladım çok şükürİnşallah en başlarda bi belirti hissediyormuydunuz, nerde yaptırdınız
Ay 2 hafta mıHiç belirtim yoktu sonra sabah kahverengi lekelenmem oldu regl oluyorum sandım artık bi yaptirim dedim ve pozitif çok şaşırdım ağladım çok şükürama bakalım daha kese görmedik onun için tam da sevinemiyorum 2hafta sonra kese görünüyormuş istanbul medicalpark
Vallah ya buna da şükür artık beklicez sabırAy 2 hafta mınasıl bekleyeceğiz iki hafta daha ya çok uzun süreç
Ahh canım benimmm bunlar inşallah mutluluk göz yaşlarındırHiç belirtim yoktu sonra sabah kahverengi lekelenmem oldu regl oluyorum sandım artık bi yaptirim dedim ve pozitif çok şaşırdım ağladım çok şükürama bakalım daha kese görmedik onun için tam da sevinemiyorum 2hafta sonra kese görünüyormuş istanbul medicalpark
Mutluluktan canımAhh canım benimmm bunlar inşallah mutluluk göz yaşlarındırsenin adına cok mutlu oldum, inşalllah keseyide kalp atmasını da hayırlı bir şekilde duyarsın
Ananas yedin mi hiç bu süreçteMutluluktan canımaminn sizde görürsünüz inşallah pozitifi
Evet pozitif çıktı çok şükürİnşallah en başlarda bi belirti hissediyormuydunuz, nerde yaptırdınız
Yok yemedim canım avokado ceviz genelde kahvatıda yiyordum zaten yine öyle devam ettimAnanas yedin mi hiç bu süreçte
Hayırlı olsun canım bende bugün öyleydim şaşkın ağlamaklı mutluEvet pozitif çıktı çok şükür2 saattir ağlamaktan anca kendime geldim ama tabi değer artacak mı onu takip edeceğiz 2 gün sonra tekrar kan vereceğiz tutunur inşallah dua bekler dua ederim bekleyen herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kim tedavi görüyorsa hemen nasip etsin evlat isteyen kim varsa nasip etsin
Oyyy bugün 2 güzel haber aldık inşallah bizde buraya bu haberle geliriz rabbim yolumuzu açık etsin kucağımız boş bırakmasınEvet pozitif çıktı çok şükür2 saattir ağlamaktan anca kendime geldim ama tabi değer artacak mı onu takip edeceğiz 2 gün sonra tekrar kan vereceğiz tutunur inşallah dua bekler dua ederim bekleyen herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kim tedavi görüyorsa hemen nasip etsin evlat isteyen kim varsa nasip etsin
Ay bugün güzel haberlerle doldu burasıııEvet pozitif çıktı çok şükür2 saattir ağlamaktan anca kendime geldim ama tabi değer artacak mı onu takip edeceğiz 2 gün sonra tekrar kan vereceğiz tutunur inşallah dua bekler dua ederim bekleyen herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kim tedavi görüyorsa hemen nasip etsin evlat isteyen kim varsa nasip etsin
Öğrendiğim an bekleyen tedavi gören isteyen kim varsa diye dua ettimOyyy bugün 2 güzel haber aldık inşallah bizde buraya bu haberle geliriz rabbim yolumuzu açık etsin kucağımız boş bırakmasın
11. GündüAy bugün güzel haberlerle doldu burasıııAllahım bize de nasip eder inşallah pozitifi görmeyi. Kaçıncı gununuzdü bugün
Allahım inşallah inşalalh nerede tedavi gören evlat isteyen kim varsa inşallah hepinizin pozitif haberlerini alırızAy bugün güzel haberlerle doldu burasıııAllahım bize de nasip eder inşallah pozitifi görmeyi. Kaçıncı gununuzdü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?