15 Eylülde embriyo transferi olanlar

Ediyorum canım inşallah sizede allahım nasip ederr
Ayyy benimde 5.gün embriyosu ve daha 2 günümmmm daha çok zamanım var bizede dua edermisin

İnşallah en başlarda bi belirti hissediyormuydunuz, nerde yaptırdınız
Hiç belirtim yoktu sonra sabah kahverengi lekelenmem oldu regl oluyorum sandım artık bi yaptirim dedim ve pozitif çok şaşırdım ağladım çok şükür ama bakalım daha kese görmedik onun için tam da sevinemiyorum 2hafta sonra kese görünüyormuş istanbul medicalpark

Ay 2 hafta mı nasıl bekleyeceğiz iki hafta daha ya çok uzun süreç

Ahh canım benimmm bunlar inşallah mutluluk göz yaşlarındır senin adına cok mutlu oldum, inşalllah keseyide kalp atmasını da hayırlı bir şekilde duyarsın

İnşallah en başlarda bi belirti hissediyormuydunuz, nerde yaptırdınız
Evet pozitif çıktı çok şükür 2 saattir ağlamaktan anca kendime geldim ama tabi değer artacak mı onu takip edeceğiz 2 gün sonra tekrar kan vereceğiz tutunur inşallah dua bekler dua ederim bekleyen herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kim tedavi görüyorsa hemen nasip etsin evlat isteyen kim varsa nasip etsin

Hayırlı olsun canım bende bugün öyleydim şaşkın ağlamaklı mutlu kaç çıktı değeriniz

Oyyy bugün 2 güzel haber aldık inşallah bizde buraya bu haberle geliriz rabbim yolumuzu açık etsin kucağımız boş bırakmasın

Ay bugün güzel haberlerle doldu burasııı Allahım bize de nasip eder inşallah pozitifi görmeyi. Kaçıncı gununuzdü bugün

Oyyy bugün 2 güzel haber aldık inşallah bizde buraya bu haberle geliriz rabbim yolumuzu açık etsin kucağımız boş bırakmasın
Öğrendiğim an bekleyen tedavi gören isteyen kim varsa diye dua ettim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bizlerinki de sağlıkla tutunur kalp atışlarını duyarız sağlıcakla alırız kucağımıza

Ay bugün güzel haberlerle doldu burasııı Allahım bize de nasip eder inşallah pozitifi görmeyi. Kaçıncı gununuzdü bugün
Allahım inşallah inşalalh nerede tedavi gören evlat isteyen kim varsa inşallah hepinizin pozitif haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…