- 21 Eylül 2025
- 77
- 53
- 3
- Konu Sahibi ucanfiller
-
İlki 270 geldi bugün tekrar ölçtürdüm 683Kızlar test sonuçlarınız geldimi?
Artışa bakacak tekrar doktorun canım188 geldi kan sonucu 5.gün embriyosu 10. Gün nasıl sence ya
Kimyasala dönmez düşmez demiArtışa bakacak tekrar doktorun canım
Sonucunuz nedir15 eylülde embriyo transferi oldum. İlk sürecim. Benimle aynı veya yakın günlerde olanlar var mı
Pozitif şükür kiSonucunuz nedir
Oh canim şükür mutlu oldum senin adına kaçıncı gun embriyosu ve kaçıncı transferinPozitif şükür ki
5.gun embriyosu canım ilktiii seninnn?Oh canim şükür mutlu oldum senin adına kaçıncı gun embriyosu ve kaçıncı transferin
2. Olucam 29unda benimde 5. Gün 5ab var 6. Gü. 3bb var hangisi transfer edilecek bilmiyorum5.gun embriyosu canım ilktiii seninnn?
İnşallah pozitifi görürsün canım çok zor beklemek gerçektenSelam kızlar bende 16 Eylülde dondurulmuş 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Pazartesi günü kan vereceğim burada pozitif sonuçları okudukça umutlanıyorum inşallah güzel sonuçlar alırızEn başından beri kasıklarda ağrı vardı bir kaç gündür ağrım yok sabah uyandığımda bel ağrısı oluyor ama uzun sürmüyor onun dışında bir belirtim yok günler çok zor geçiyor gerçekten çok merak ediyorum sonucumu evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
10 gün 255 geldi çok şükür sonucum canımKızlar test sonuçlarınız geldimi
Kız niye kimyasala dönsün benimde 10.gün 255 çıktı kimyasal gebelik daha düşük değerlerde belli olur diye biliyorum benKimyasala dönmez düşmez demi
Aslında Korktum, yapamadım. Yarın hayırlısı ile inşallah iyi haber alırım.Evde test yapsan çıkar aslındaaa nasıl dayandın
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim sizin için. Darısı başımızaİlki 270 geldi bugün tekrar ölçtürdüm 683
Ben de bugün pozitifi gördüm. Sizi de tebrik ederim270 canım
Yaaa çok sevindimmBen de bugün pozitifi gördüm. Sizi de tebrik ederim
Aminnn isteyen herkes bu sevinci yaşar inşallahMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim sizin için. Darısı başımıza
Aminnn isteyen herkes bu sevinci yaşar inşallah
Hayırlı olsun, sağlıkla kucaklayın bebişinizi❤Ben de bugün pozitifi gördüm. Sizi de tebrik ederim
Çok teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun, sağlıkla kucaklayın bebişinizi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?