- 21 Eylül 2025
- 77
- 53
- 3
- Konu Sahibi ucanfiller
-
Olumlu işaretttt amaHayır yarın kan vereceğim . Erken gebelik testi yaptım dün , çok ama çok silik çıktı
2 günde bir 2 katına artması gerekiyor beta nın o yüzden testlerde silik çıkması çokta bir anlam ifade etmiyor ki kimyasal şüphesini ortadan kalkması gerekiyor. Daha önce 2 kimyasal 2 normal düşük yaptığım için sevinemiyorum ve bu daha zor kötü bir durumOlumlu işaretttt ama
İnşallah rabbim yüzünüzü güldürür bu sefer güzel düşünelim güzel olsun2 günde bir 2 katına artması gerekiyor beta nın o yüzden testlerde silik çıkması çokta bir anlam ifade etmiyor ki kimyasal şüphesini ortadan kalkması gerekiyor. Daha önce 2 kimyasal 2 normal düşük yaptığım için sevinemiyorum ve bu daha zor kötü bir durum
Benim de 5.gün embriyo transferi, ilk defa yaptırdım. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alalımBende
bende 16 eylülde 5.gün çift embriyo transferi oldum
İnşallah yarın kan verecek misinBenim de 5.gün embriyo transferi, ilk defa yaptırdım. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alalım
Cumartesi sabah kan testi vereceğimBenim de 5.gün embriyo transferi, ilk defa yaptırdım. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alalım
Cumartesi sabah yaptıracağımİnşallah yarın kan verecek misin
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHanimlar bugun transferimin 12.gunu ve negatif.
Cokteseklür ederim Allah razı olsun şeninde güzel haberlerini alalım inşallah Giresun’dan selamlarİnşallah rabbim yüzünüzü güldürür bu sefer güzel düşünelim güzel olsun
Ben yarın sabah gideceğimBugün kan verenler sonuçlarınızı yazar mısınızumarım herkesler pozitifle müjdelenir sağlıcakla kucağına alır bebeğini
Hiç belirti yaşayanlar var mı, benim sol kasık çekme ve bacağıma vuran bir ağrım oluyor arada. Bugün 10.günBen yarın sabah gideceğim
Bende bugun ikinci kan testini vereceğim inşallah güzel artış olur betadaBugün kan verenler sonuçlarınızı yazar mısınızumarım herkesler pozitifle müjdelenir sağlıcakla kucağına alır bebeğini
İnşallah canım ilk kan sonucun neydiBende bugun ikinci kan testini vereceğim inşallah güzel artış olur betada
Evde test yapsan çıkar aslındaaa nasıl dayandınHiç belirti yaşayanlar var mı, benim sol kasık çekme ve bacağıma vuran bir ağrım oluyor arada. Bugün 10.gün
270 canımİnşallah canım ilk kan sonucun neydi
Bence gayet iyi bir değer270 canım
Aynı test gunumuzzz
Kızlar test sonuçlarınız geldimi?27si ve c.tesi diye 26sinda cuma günü test yapicam bende tekrar
188 geldi kan sonucu 5.gün embriyosu 10. Gün nasıl sence yaKızlar test sonuçlarınız geldimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?