- Konu Sahibi ucanfiller
-
Tamam canım teşekkür ederim Rabbim bebeğini sana bağışlasın
Amin canım ama bugün çok kötü birşey yaşadım aşırı korkuyorumİnsallah canım rabbim hepimize nasip etsin
Noldu canım lekelenmen filan mı geldiAmin canım ama bugün çok kötü birşey yaşadım aşırı korkuyorum
Hayır canım boş bulundum ağır bi sandalyeyi ittim sonra sancım oldu baya ağladım üst üste sigara yaktım sanırım benim olmadı yaNoldu canım lekelenmen filan mı geldi
Öyle düşünme insanız ani haraketlerimiz ani reflexlerimiz var ne kadar dikkat etsekte bazen unutabiliyoruz vücudunu strese soksa o sandalyeyi itmen degil ama kendini strese sokman daha çok etkiler hem bı kereden bişey olmaz öyle düşün bende az once sandalyede oturuyordum deprem oldu o anlık rekflekse o sandalyeden nasıl fırladım nasıl çocuğun yanına gittim hatirlamiyorum sonrasında korktum arastirdim ordada sürekli olmadıgi taktirde çokta sıkıntı olmuca hatta bizler artık 7.8 günlerdeyiz bu. Günlerde riskin biraz düşük olduğunu okudum o yüzden üzme kendiniHayır canım boş bulundum ağır bi sandalyeyi ittim sonra sancım oldu baya ağladım üst üste sigara yaktım sanırım benim olmadı ya
Geçmiş olsun canım senin yaşadığın durumada üzüldüm gerçekten aşırı kötü oldum o ağrılardan sonra dedim galiba herşey buraya kadarmış niye böyle oldu Bilmiyorum sanki basiretim bağlandı da ittim onu gerçekten anlam veremiyorum kendime ama olacağı varmış inşallah dediğin gibi risk düşüktür canım çok korkuyorumÖyle düşünme insanız ani haraketlerimiz ani reflexlerimiz var ne kadar dikkat etsekte bazen unutabiliyoruz vücudunu strese soksa o sandalyeyi itmen degil ama kendini strese sokman daha çok etkiler hem bı kereden bişey olmaz öyle düşün bende az once sandalyede oturuyordum deprem oldu o anlık rekflekse o sandalyeden nasıl fırladım nasıl çocuğun yanına gittim hatirlamiyorum sonrasında korktum arastirdim ordada sürekli olmadıgi taktirde çokta sıkıntı olmuca hatta bizler artık 7.8 günlerdeyiz bu. Günlerde riskin biraz düşük olduğunu okudum o yüzden üzme kendini
Bende çok üzüldüm canım o transfer odasina aglarak girdim ağlayarak çıktım benimde kaliteleri 2AA di ama cozulurken kaliteleri düştü dediler umudumda heyecanimda bitmisti sanki. doktorum ve embriyolog sayılara rakamlara takılma dedi bizim embriyolarimin orta kalitede merak etme minikler ama çok güçlülerBennmde 5 ci gün 3bb 2aa ama bi üzüldüm duyuncada dogal siklus ilerliyrz birde bende dün transfer oldum hayirli olsun sizede bi umutlandm şimdi bak
Kaçıncı Gündesin hatırlamıyorum açıkçası ama aynıyız diye aklımda kalmış yolun yarısını geçtik tek seferlik şeyler için üzme kendini bu kadar belkide kendini strese soktugun için ağrın oldu bide öyle düşün toparlan ve güzel haberler ver bizeGeçmiş olsun canım senin yaşadığın durumada üzüldüm gerçekten aşırı kötü oldum o ağrılardan sonra dedim galiba herşey buraya kadarmış niye böyle oldu Bilmiyorum sanki basiretim bağlandı da ittim onu gerçekten anlam veremiyorum kendime ama olacağı varmış inşallah dediğin gibi risk düşüktür canım çok korkuyorum
Gerçekten bende öyle ciktim göz yaşı dökülüyor sendimi sakinlestrdmBende çok üzüldüm canım o transfer odasina aglarak girdim ağlayarak çıktım benimde kaliteleri 2AA di ama cozulurken kaliteleri düştü dediler umudumda heyecanimda bitmisti sanki. doktorum ve embriyolog sayılara rakamlara takılma dedi bizim embriyolarimin orta kalitede merak etme minikler ama çok güçlüler
Rabbim en doğru zamanda en hayırlı şekilde tekrar nasip etsin inşallahHanimlar bugun transferimin 12.gunu ve negatif.
Amin insallah tesekkur ederimRabbim en doğru zamanda en hayırlı şekilde tekrar nasip etsin inşallah
Geç tutunmuştur belki 3 kat artış olmuş çünkü muhtemelen takip edelim der doktorun ama olumsuz değil benceBenimde 12 Eylül'de transfer oldu, 9. Gün kan testinde 7.63 çıktı 11. Gün kan testinde 21.5 çıktı gebelik varmı?
Yarın akşam tekrardan test vericem dua edin banadaGeç tutunmuştur belki 3 kat artış olmuş çünkü muhtemelen takip edelim der doktorun ama olumsuz değil bence
İnşallah iyice artmıştırYarın akşam tekrardan test vericem dua edin banada
BendeMerhabalar, öncelikle herkese Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben de 16 Eylül sabah Transfer oldum. Bugün 8.inci günüm
bende 16 eylülde 5.gün çift embriyo transferi oldumMerhabalar, öncelikle herkese Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben de 16 Eylül sabah Transfer oldum. Bugün 8.inci günüm
Test yaptınız mıBende
bende 16 eylülde 5.gün çift embriyo transferi oldum
Hayır yarın kan vereceğim . Erken gebelik testi yaptım dün , çok ama çok silik çıktıTest yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?