• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 eylülde sonuç alacaklar kaç kişiyiz hadi toplanalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi beryu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beryu inşallah kendin için de o şirin hamileden yaparsın,listen çök güzel......teşekkürler.moralinizi bozmayın,hiç olacağını düşünemiyor insan,sonuçtan sonra bile.....

hamile olan arkadaları kutluyorum.darısı sıradakibekleyenlere inşallah.bende aralık ayında yaptırıyorum tüp bebeği,allah tüm isteyenlere tattırsın.

canim o korku hepimizde var galiba, ben de cuma gunu alcam sonucumu, zaman yaklastikca bir endise korku duygusallik aldi beni.dualarim seninle Allah insallah bizlere de o duyguyu nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: insallah hepinizin adinin yaninda nazar boncklari olacak yarin AMINNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin bitanem zaman yaklastıkca ya olmazsz korkusu dahada artıyo ama olacak inşallah allahım nasıp edecek hepımıze bu guzel ayda

beryu inşallah kendin için de o şirin hamileden yaparsın,listen çök güzel......teşekkürler.moralinizi bozmayın,hiç olacağını düşünemiyor insan,sonuçtan sonra bile.....

canım guzel dıleklerın ıcın saol inşallah allahım yarın banada nasıp eder hamışim demeyı ve isteyen butun herkese

kızlar hepinize teşekkür ediyorum yarın hayırlısıyla iyi haberler almaya devam edicez inşallah hepimiz için dua ediyorum bu mübarek günlerde herkesin yüzü güler inşallah

kızlar dr gıdıyorum inşallah bende sizler gıbı hamısımdır allahım bu muberek gunde inşallah yuzumuzu guldurur amin

nazlı28 canım çok üzüldüm ne dıyecegımı bılemıyorum inşallah bıdahakı sefere kucagına alırsın bebışini

kızlar olmadı bevişlerim annelerine tutunamadı

beryu...................15...................................senağlama:Saruboceq::Saruboceq:
narkoz.................15...................................:CüvCüv::nazar::nazar:
yasminm..............15....................................:CüvCüv::nazar::nazar:
nazlı28.................15....................................senağlama:Saruboceq::Saruboceq:
listenin ilk bebişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

listenin ikinci bebişide geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı bızlerın basına inşallah[/QUOTE]

bizlere nasip değilmiş allahım sabrını versin çok kötü bir duygu bu

listenin ikinci bebişide geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı bızlerın basına inşallah

bizlere nasip değilmiş allahım sabrını versin çok kötü bir duygu bu[/Q kesinlikle çok yıkıcı artık elinden hiç birşey gelmiyo emeklerimiz gitti hayallerde bitti şimdi nolucakbomboş kaldık bu ayın şanssızları biziz ama ben hissetmiştimde konduramamıştım koca bi boşluk

nazlıcım allah buyuk sanırım senınde ılk denemendı ama olsun umudun yıtırme evet hemen toparlanmak çok zor sadece aglayabılıyoruz elımızden baska bırsey gelmıyor yola devam arkadasım pes etmek yooooook dondurulmusların var mı

beryu,nazlı inanın çok üzüldüm,yeni girebildim siteye,öyle merak ettim ki sizi.klasik ama hayırlısı olsun,kaliteli embriyolarınız çıkıyor,şükredecek o kadar çok şey var ki...ne olur güçlü olun,yumurtası çıkmayan var gençliğine rağmen.bebek işi herşey gibi allaha bağlı her iş gibi.Ben ilklerimi 6 aylık erken doğumla kaybettim,şükür dedim allah aldı allah vermişti,ben hastanede ağlarken ağlama dediler yeni olacak bebekleri düşün,dert sahibi olursun,sustum birden.ikinciyi yapma şansım azdı,çikolata kistlerim vardı,bebekler dertlerimi de almış götürmüş...şimdi bebeklerimin yaşıtları 4 aylık,daha küçükleri bile doğdu,allahın işi.şimdi hamileyim ama 1 saatsonrası ne olur bilmiyorum,sabırsızlığa yer yok,belki bu da tamama ermeyecek sil baştan yeniden başlayacağım....inşallah benim bebeğim vaktinde sağlıkla doğar sizinki de hemen 1-2 ay sonrasında.bizim elimizde değil çocuk,kendinizi yıpratmayıp dua edin,Allah kabul ediyor.

benim ilk denemem blast transfer deilmişti oyüzden belki çok umutlandık dondurulmuşlarım yok benimki açıklanamayan infertilite ilaçsızda yumurta çatlama herşey oluyoda bi tek bebek olmuyo nedense heralde onunda bi zamanı var birtürlü gelemeyen zaman zaman geçtikçe bende bitiyorum umudumda tükeniyo sabırda

lütfen üzülmeyin veren Allah alan yine O, dua edin bol bol rabbim kimlere umut verdi sizleremi vermeyecek, benim bir tanidigim var 43 yasinda hala deniyor bu 7. denemesi yinede pes etmiyor tabi ruh hali cökmüs durumda ama yasida ilerliyor ve yumurta syisi cok az oluyor onun en fazla 4 oldu simdiye kadar, iki defa tuttu ama 6 haftalikken düstüler biri 3 aylik oldu kürtaj olmak zorunda kaldi, beterin beteri var RAbbimin bizlere bir sinavi bu kizlar moralinizi yüksek tutun, @beryu ve @NAZLI28 sizin icin özel dua edicem, lütfen sizde bu geceyi yüreginiz aci cekse bile Rabbimize yaklasarak sadece Ondan dileyerek gecirin,simdi sizin yüreginiz cok yaniyordur dualariniz kabul olur, melekler sizin yeriniziede dua ederler insallah, bire bin yazilan bu gece insallah ellerimizi semaya yüzümüzü kibleye kalbimizi Rabbime cevirererk dua edlim
Allah im bu yaziyi okuyan herkesi Razi olana kadar yasat,
Ey Rabbim onlarin gönüllerinden razi olani haklarinda hayirli eyle
Rabbim ! onlari her türlü kötülükten musibetten koru, tek bir saniye bile üzülmelerine izin verme
onlara cekemeyecegi dert leri verme
Onlari dogru yoldan hic ama hic ayirma
Rabbimin sefkati merhameti sevgisi adaleti magfireti rahmeti üzerinize olsun

iremcim tesellın icin çok saol inanın sizlerin tesellısı ilac gıbı gelıor en azından aynı yolda yurudugumuz için acımızı bır nebzede olsa anlıyorsunuz duaların içinde ayrıca tesekkurler inşallah kucaklarımız bos kalmaz rabbım bu guzel gecede dualarımızı kabul eyler

Kızlar ben 3. denemede hamile kaldım...Vakti zamanı gelmeyince hiç bir şey olmuyor...Umutsuzluğa yer yok , denemelere devam...Kimbilir bebişiniz kendiliğinden gelir.delikafadulden

kızlar dünden beri nete girmeye çelışıyorm yeni öğrendim .İnanın çok üzüldüm benimde ilk denememde olmamıştı ondan sonra hiç olmayacakmış gibi gelmişti ama öyle olmadı.Umudunuzu kaybetmeyin allah büyük ve inanıyorumki sizinde güzel haberlerinizi alıcaz burdan.zaten iyi kalite embriyolar geliştirebiliyosunuz şimdi olmassa bidahakine

beryu ve nazlı28
allah sabır versin dayanma gücü versin ama hiçbirşey daha bitmedi ben mart ayında ilk denememi yapmıştım 5. gün blast transferi yapıldı 3 tane embriyo transfer edildi büyük ihtimalle tutacak denildi kesin gözüyle baktım ama sonuç negatif oldu çok büyük hayal kırıklığı yaşadaım sanki bi daha hiç olmayacakmış gibi geldi ama ağustos sonunda tekrar transfer yapıldı bu sefer 3. gün embriyosu ve 4 tane transfer edildi allaha çok şükür şuan hamileyim.yani herşeyin bi vakti zamanı var.
umutlar hiç bitmesin sadece bol bol dua ile dilekler gerçek olsun inşallah...

Back
X