15 gitti,sira geldi kalan 10 kiloya...

n_o_d

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.244
35
38
İstanbul
Eylulden beri diyet seruvenindeydim.85ten 70 e dusmeyi basardim.
Gunlugum ve buradaki arkadaslarin motivasyonu sayesinde tabi.
Bi bezginlik gelmisti artik diyet olayindan.biraz ara verdim.iki uc hafta kadar.ama hedefime ulasmak icin tekrar dondum

Kaldigim yerden devam ediyorum.
Dun sabah basladim.sabah tartildim 70im.

Dunki menumle basliyim.

Kahvalti:
1 dilim cavdar ekmegi
Uzerine peynir
2 fincan cay

Ogle:
2 kase tavuk suyu corbasi

Aksam:
1 kas tavuk suyu corba
2 kucuk sigara boregi

2,5 litre su
3 fincan meyve cayi

Bu sabah:
1 dilim cavdar ekmegi
2catal pekmez
2 kup peynir
Sekersiz cay

1 litre su ictim su saate kadar.

Hadi rastgele

İlk baslarda hic kacirmadim diyebilirim.feci bi gazla basladim cunku.
Sonralari kucuk kucuk kacamaklar olmadi desem burnum uzar.
Cok sıkıldıgım icin ara verdim zaten.
Motivasyonumu yukledim geldim tekrar

bende 2. haftamdayım şuan ama inan artık bıkkınlık geliyoo
ki önümde daha 4.5 ay var..canım sürekli bişeyler atıştırmak istiyo..kesinlikle aç kalmıyorum ama..tv izlerken falan bişeyler yemek istiyorum mesela
ama kendimi frenlemeye çalışyorum işte
60 lara inene kadar 0 kaçamak yapmak istiyorum:44: biliyorum oda uzun bi süreç

0 kaçamak biraz zor.ama kaçamaklarını öğle ile akşam arasında az miktarlarda yaparsan bence sorun olmaz.tadımlık yani.

tv kesinlikle yemek yemeye sevkediyo insanı.seni oyalayacak başka uğraşlar bulabilirsin.yaparken yemek aklına gelmicek şeyler mesela.

Ögle yemegim:
3 yemek kasigi bulgur pilavi
2 kasik yogurt

1 bardak ihlamur ictim yemekten sonra(sekersiz)

yeni günlük açmışsın canım hayırlı olsun... takipteyim yine

Tebrikler canim. Yeni gunluk acmissin . Vavvvv diyom sana. Bende kasimda baslamistim hatirliyosan ama hep verdim aldim. Simdi 91 kiloyum. Terar basladim. Vercem ama.

Tebrikler canim. Yeni gunluk acmissin . Vavvvv diyom sana. Bende kasimda baslamistim hatirliyosan ama hep verdim aldim. Simdi 91 kiloyum. Terar basladim. Vercem ama.

Tesekkurler canim.insan kendini hazir hissetmeyince olmuyo.bende bi kac haftadir iyi hissetmiyodum kendimi.simdi tekrar zamanidir dedim.sende verirsin elbette.

verdiğin zaman boyunca ekstra bişey içtin mi..mesela sirkeli su falan yada çaylar

İlk baslarda ve aksam 2 ser bardak karbonatli su ictim.ve sabah ac karnina balik yagi tableti kullandim.balik yagi zinde tutuyo diye.karbonatli suyu son zamanlara dogru biraktim.uzun sure icmek mideye zararmis oyle duydum.
Bol su ve bitki cayi kullandim.

Boyle seyler yaziyosun motivasyonum tavan yapiyo.cok sagol canim.Allah sanada bebisini kucagina alicagin gunleri nasip etsin en kisa zamanda

amin canım ya kilo vermeden anne olmayı düşünmüyorum eşim de bende bebiş istiyoruz ama önce 65 kilo ya fln inmem lazım sağlıklı anne sağlıklı bi bebiş için gitsin kilolar

Sabah:
1 dilim cavdar ekmegi
2 catalsuzme peynir
2 isirik kiymali pide
3 fincan sekersiz cay

Ogle:
1 tabak bamya yemegi susuz
2 kasik makarna

1,5 litre su ictim bu saate kadar.
1 fincan ihlamur ictim.
40 dakikaya yakin yuruyus.

amin canım ya kilo vermeden anne olmayı düşünmüyorum eşim de bende bebiş istiyoruz ama önce 65 kilo ya fln inmem lazım sağlıklı anne sağlıklı bi bebiş için gitsin kilolar
İnsallah vericeksin canim.kilo verip hamile kalman hem senin icin hemde bebek icin cok iyi olur zaten.guzel bi karar vermissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…