bende kasımda 80le başladım 75 kiloyum şuan bana az vermişim gibi geliyor ve motivasyonum düşüyor heptabi kaçamaklarım oluyor arada istemedende olsa :)
2. Günlüğün hayırlı olsun cnm :)
Diyeti bıraktığın zamanda kilo almamissn ne güzel demek ki yavaş yavaş verince kalici oluyor
Devam ediyorum cnm bende senin gibi şu son 10 kilodan kurtulmadan birakmak yokkSagol canim.
Diyeti biraktigim surede soyle bisey yaptim.bi gun guzel yediysem bi gun dikkatli yedim.yoksa geri alirim kendimi biliyorumcok musait yapim kilo almaya.
Sen neler yapiyosun.devammi diyete?
maşallah nasıl veriyorsunuz kilo .. ben bi türlü göbegimi eritemedim
Teprikler 15 kilo vermek kolay iş değil :) Darısı kalan kilolara olsun :))
bende 78 kiloydum 7 ocaktan bu yana diyetteyim ve şuan 76'ya düştüm :) bu sefer karalıyım bu kiloları başımdan def edicem ALLAHın izniyle :)) çok acelem yok aslında yavaşta olsa temellii gitsinler istiyorum ama yaza kadar bi 10 ,12 kilo benim için yeterli olacak ilk etapta :) Kolay gelsinnn herkese :))
İnsallah canim.Devam ediyorum cnm bende senin gibi şu son 10 kilodan kurtulmadan birakmak yokkbu pazartesi tartinicam bakalim 70 olmusmdr inşallah
Tesekkurler.
Sirf gobekse sorununuz karin egzersizleri yapmak iyi geliyo diye biliyorum.benim bolgesel degil kilom genele yayilmis bi kilo.o yuzden diyetle her yerden verebiliyorum.
ya ben plastes ve stepe gidiorm ama bi faydası olr mu yni başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?