15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

aynı şeyi düşünmüşüz...birde bire hamilelik çıktı...biz mi çok fesatız bilemedim şimdi?

valalhı konu baska boyutlardaymıs hamılelıkler sızofren ınsanlar hımmm yorumlarımı gerı alıyorum ben sadece kızın yazdıgına göre cvp yazmıstım

ben eşime hapı yeni kullanmaya başladım bir ay kullanmadan korunun dedi dedim oda o hap engeller sorun yok dedi korunmadık bende eve geldiğimin günü hastaneye gittim yani cuma günü zaten şüpheleniyordum.

yaw yazmıyım yazmıyım dedim ama kız daha hamile olduğunun kendisi farkında değilki..şu değer çıkmış hamilemiyim acaba diyo..ayrıca jandarma çağırmanı bende çok gereksiz buldum dövdüler mi sövdüler mi..senin kocanla kendi arandaki probleme onları niye karıştırdın..maden adam senle ilgilenmiyodu oturup konuşcaktın hee konuşmayı bilmiyosada çeker giderdin..ama jandarma niye?

gecenın korunde tum candarmayı toplayıp gıttıgıne gore bıze solemedıgın bıseyler var gıbı sıddetmı gordun yoksa essalarını vermek ıstemedıler sıddet uyguladılarda ondanmı jandarmaya kostun?esını ozlemıssın ama bu ozlem bazı yanlısların uzerını ormesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…