15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

Konuyu bastan sona kadar okumadim canim ama anladigim kadariyla esin seni yalniz birakmis ve tanimadigin 7 kisiyle köy ortaminda bir bunalim gecirmissin. Durumun hicmi hic kolay degil. Seni anliyorum fakat keske o evi jandarmalarla basip esyalarini almasaydin. Bu cok fevri bir davranis olmus, sonucta o evde 7 kisi birden seni dovmemis, sövmemis, tövbe namusuna leke gelmemis ve bu kadar abartmasaydin keske. Babana beni gelip alirmisin diyebilirdin ve esinede anlayacagi sekilde kibar bir uslupla daraldigini ve onun hatalarini gormesini istedigini anlatabilirdin. Yurtdisina gelin gitmek hic kolay degil, iyi dusun tasin. Hata esinde olabilir ama yinede ne olursa olsun jandarmalarla evi basacak bir davranista bulunmamis esin veya ailesi. Yinede iyi dusun tasin, esini fazla arayip butun sucu ustune alma gibi bir davranistada bulunma cunku o zaman ilerde cok cekersin. Yasadiklarimdan oturu konusuyorum, geri cekil ve biraz dinlen birak oda kafasini dinlesin.

Yurtdisinda kalan insanimizin cogu bozlasmis, yabanilesmis, neden biliyormusun iki kulturun arasinda kaldigindan dolayi. Kendini bulamiyor insan kolay kolay yurtdisinda. Benligi oturmuyor bir cogunun cunku iki kultur arasinda cocuk yastan sikisip kaliyorlar. Sabirli olacaksin, ve iyi dusuneceksin. Lutfen bir daha fevri davranma. Evlilige attiginiz adim cok kotu olmus ama insaallah sonu guzel olur.

ben doğum kontrol hapı ile korunuyordum ama düğüne bir gün kala içmeye başladım çünkü nasıl korunacağımı bilmiyordum.hamile olma olasılığım çok yüksek.kan testimde 9.9.5 yazıyor sanırım hamileyim.

o da borçtu yani?

Sen hala dönmekte kararlı mısın?

onuda evlendikten sonra söledi tektaşı amcam aldı borcu istiyor dedi.bende sorun değil al diye verdim yüzüğü.bozdur öde dedim.[/QUOTE]

Her şey evlendikten sonra..

15 günlük evlilikte neler neler ögreniyorsun,
üstüne istekleri bitmiyor

Veee ailenin bunlardan haberi yok!

Neden söylemiyorsun!

eve geç geldiğini bilmiyolar mı?

e niye kavga ettik dedin?
niye ben evi terk ettim dedin?
onu nasıl açıkladın da sana jandarmaya git dedi ailen?

Bunları bilseler tepkilerinin ne olacağını bildiğin içinmi sakladın?
Aşk için herşey mübah değildir canım
Çok genç ve toysun
Bu kadar tecrübeli insan var aramızda ve inan çoğu bu evliliğin doğru bir şekilde yürüyemeyeceğini düşünüyor.
Buna kulaklarını tıkama iyi düşün.

Hah!

Bu da tam oldu işte!

Valla kusura bakma.
Çok sinirlendim sana!

Bir arkadaş yazmıştı ben de aynısını söyleyecegim.

Sana her şey müstehak!

eşimin de yalanları var iş yerim var dedi başta.ayrı evde yaşayacağız dedi.

yahu evet dedi de olmadı yani bunlar senin için sorun teşkil etmiyor mu?

hallederiz mi diyorsun o zaman sen basbayağı bu adama güveniyorsun

o zaman kuzu kuzu gideceksin annesinin şartlarını da kabul edeceksin çünkü artık eşinde sana o şartları sunuyor kabul edersen gel demiş

birde şartu şurtu var adamın emin misin seni sevdiğine?

15 günlük evli adam karısının dibinden ayrılmaz seninki seni 6 kişiyle 2 side şizofren bırakıp gidiyor farkında mısın?

ha birde 3 gün ayrılığa sen dayanamazken kocan koç gibi dayanıyor ne hikmetse bu arada...aşk dedin ya ona istinaden diyorum.

ay sen ne diyosun ya????

kan testinde bt hcg kaç çıktı?

onuda evlendikten sonra söledi tektaşı amcam aldı borcu istiyor dedi.bende sorun değil al diye verdim yüzüğü.bozdur öde dedim.

Her şey evlendikten sonra..

15 günlük evlilikte neler neler ögreniyorsun,
üstüne istekleri bitmiyor

Veee ailenin bunlardan haberi yok!

Neden söylemiyorsun!
[/QUOTE]
ben kimseyi suçlamak istemiyorum daha fazla zaten bana çok kızgınlar bizi nasıl bir ailenin içine soktun diye söyleniyorlar.annem benimle konuşmuyor bile senin yüzünden kadının teki bana bağırıyor agza alınmıcak laflar söylüyor diyor.

5'in üstü hamillelik var demektir.9...ise evet hamilesin...

söyleyecek sözüm yok mesajınızda haklısınız

birde hamilesin şimdi öyle mi? artık yorum yapamıyorumm.....boşuna o kadar şey yazmışız!

Son düzenleme:
Onca sayfayı okuyamadım fakat jandarmayı işin içine sokacak kadar ne oldu merak ettim açıkcası,çok fevri davranmanız da cabası

Eşiniz gelip sizi almamakta haklı,ne diye 8-9 jandarmayla eşya falan aldırdınız ki anladıysam arap olayım :44:

neden bu kadar zor bi ilişki seçtin ki, fransada ya da almanyada doğup büyüyen bir adamla tr de doğup büyüyen bi kızın evlilikleri genelde mutlu sonla bitmiyor ya, genelde kızın çok acı çekmesiyle sonuçlanıyor
umarım düzeltebilirsiniz ama ben sana hak verdim, öyle bi ortamda tabii ki psikolojin bozulur demirden yapılmadın herhalde kimin olsa psikolojisi bozulur, bu konuda kendini suçlama bence

hamile misin ben anlamadım yazdığın değerden bişey

ama kadesa çocuklu bir hanım
öyle diyorsa, öyledir

sen ya akşam akşam bizi kandırıyosun
ya da çok düşüncesiz bir insansın

nasıl önceki gün içtiğin hapa güvenirsin bir
ikincisi neden durduk yere kan testi yaptırdın
ne ara yaptırdın
3 gündür ananın evindesin

ben evlılıgımde ne ögrendım canım bılıyormusun cıftlerın mutlaka asla kabul edemem dedıgı seyın esınde olmasını ve buda bence ALLAHın ımtıhanı yenı evlıyken benım esımde senınkı gıbı yaptı cok agladım tehdıt ettım gıderım dıye ama gıtmedım ramazanda hemen hemen butun erkekler bunu yapıyor evlılık valızı toplayıp gıderek yurumuyor ınan onu boyle ehlıylestırmıs degıl daha cok damarına basmıs olcaksın sımdı eve döndun dıyelım esın artık bu olayı normal karsılıycak cunku enfazla ne yapabılcegını bılıyor gıdersın ve gerı dönersın ama benım esım enfazla neyapabılecegımı bılmıyor aslada bunu ögrenemıycek oyuzden artık daha kontrolu davran hatalısın aılene hatalı oldugunu eve jandarmayla gıdıcek kadar buyuk bır olay olmadıgını evıne dönmek ıstedıgını anlat ve dön bıdahada asla kabul etmem dıyebılecegın seyler olursa bazı seylerı evlılıkte böyle kucuk önemsız seylerı görmemzlıkten gelmen gerektıgını unutma

insanların bir sele kapılan yaprak gibi hayatlarını harcamalarına gönlüm el vermiyor tüm bunların ortasına çocuk getirmek
ne kadar plansız ne kadar programsız herşeyi gelişine yaşıyorsun

varoluşçu musunuz kocanla ikinizde anlamadım ki of of

Canim sakin o eve dönme, cok cekersin sen bu aileden. Kusura bakma pesin konustum ama senden degerlisi yok. Yurtdisina gelin gidenler kole gibi kullanilmaktan baska birsey gormuyorlar. Istisnalar haric, madem o kadar guveniyordu kendine fransadan bir kiz bulsaydi, orda kizmi yok, tabiiki onun sartlarini boyun eyecek kiz yok. Aman canim gozunu seveyim tuzaga dusme. Seni harcarlar bitirirler. Yinede sen bilirsin ama yurtdisindaki ortami insanlarimizi bildigim icin yazdim bunlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…