ben doğum kontrol hapı ile korunuyordum ama düğüne bir gün kala içmeye başladım çünkü nasıl korunacağımı bilmiyordum.hamile olma olasılığım çok yüksek.kan testimde 9.9.5 yazıyor sanırım hamileyim.bak canım, beni bir arkadaşın, bir ablan kabul et
söyleyeceklerimi o gözle değerlendir
bu evlilik kesinlikle ve kesinlikle doğru bir evlilik değil
eşin bana hiç güven vermedi
aile zaten çok kötü
aslında işin doğrusu, inceldiği yerden kopsun diyerek bu işi burada, ailen de sana destekken bitirmek
ama sen çok sevdiğin için,
şu an bitirmeyi başaramayacağın için
ben yine dönmen taraftarıyım
dediğim gibi, 2. düğününüzde dönersin
sana en önemli tavsiyem,
en az 3 sene asla çocuk yapma
lütfen
eşine ve evliliğine güvenene kadar
sakın sakın çocuk yapma
hiç tekin bir eş ve aile değiller
mutlaka doğum kontrol hapıyla korun
devlet kürtajı yasaklıyor zaten hastaneler başladı kürtaj yapmamaya
sen işini garantiye al
bunlar şimdi konuşulacak şeyler değil belki ama topicin güncelliğini yitirdiğinde seni unutacağız
şimdiden fırsat varken söyleyeyim ben sana
o da borçtu yani?
Sen hala dönmekte kararlı mısın?
yok ailem tüm detayları bilmiyor.arabanın kiralık olduğunu bilmiyorlar.yüzüğü bozdurduğumuzu bilmiyorlar.eve okadar çok geç geldiğini bilmiyorlar.kayınvalidemin evde sürekli annesine bağırdığını bilmiyor.benden kapanmamı istediklerini bilmiyor.
yok ailem tüm detayları bilmiyor.arabanın kiralık olduğunu bilmiyorlar.yüzüğü bozdurduğumuzu bilmiyorlar.eve okadar çok geç geldiğini bilmiyorlar.kayınvalidemin evde sürekli annesine bağırdığını bilmiyor.benden kapanmamı istediklerini bilmiyor.
ben doğum kontrol hapı ile korunuyordum ama düğüne bir gün kala içmeye başladım çünkü nasıl korunacağımı bilmiyordum.hamile olma olasılığım çok yüksek.kan testimde 9.9.5 yazıyor sanırım hamileyim.
eşimin de yalanları var iş yerim var dedi başta.ayrı evde yaşayacağız dedi.
ben doğum kontrol hapı ile korunuyordum ama düğüne bir gün kala içmeye başladım çünkü nasıl korunacağımı bilmiyordum.hamile olma olasılığım çok yüksek.kan testimde 9.9.5 yazıyor sanırım hamileyim.
onuda evlendikten sonra söledi tektaşı amcam aldı borcu istiyor dedi.bende sorun değil al diye verdim yüzüğü.bozdur öde dedim.
yahu evet dedi de olmadı yani bunlar senin için sorun teşkil etmiyor mu?
hallederiz mi diyorsun o zaman sen basbayağı bu adama güveniyorsun
o zaman kuzu kuzu gideceksin annesinin şartlarını da kabul edeceksin çünkü artık eşinde sana o şartları sunuyor kabul edersen gel demiş
birde şartu şurtu var adamın emin misin seni sevdiğine?
15 günlük evli adam karısının dibinden ayrılmaz seninki seni 6 kişiyle 2 side şizofren bırakıp gidiyor farkında mısın?
ha birde 3 gün ayrılığa sen dayanamazken kocan koç gibi dayanıyor ne hikmetse bu arada...aşk dedin ya ona istinaden diyorum.
5'in üstü hamillelik var demektir.9...ise evet hamilesin...
eşim fransada doğmuş büyümüş internettebn tanıstık sonra nişanımızda vize işlemnleri için nikah yaptık.1 sene nişanlı kaldık.bu süreçte cok güzel ve çok kötü günlerimiz oldu.düğüne bir hafta kala gene tartıstık ve tüm aileme düğün iptal dedim annem araya girdi ve bizi barıştırdı.düğünümüz oldu ve onların türkiyede ki köylerine gittik evde bizle beraber 7 kişi yasamaya başladık.balayına bile çıkmadık bunu sorunda etmedim.eşim eve iftardan sonra cıkıp soğurda eve gelmeye başladı bi hayli sinirrlerimi bozmaya başladı bu durum.tartısıyorduk sonbra bi şekilde yumusatıyordu beni.ama 6 gün üstüste devam edince artık dayanamadım ve evden gitme kararı aldım.cantamı almak için odaya girdim eşimde peşimden geldi.kapının önünde durdu ve beni itti.bacağımda yanma hissettim kolumdan tutup gidemezsin dedi.bende onu iteleyerek cıktım odadan.annesi ne oldu dedi.oda bırak gitsin dedi.bende cıktım evden jandarmaya gittim.özel eşyalarımı almak için jandarmayla eve gittik.8 9 jandarma.eşyalarımı jandarmaya eşim toplayıp vermiş.sonra da ailemin evine geldim.ama şimdi pişmanım eşimi özledim hemde çoooook.evime geri dönmek istiyorum.babam eşim gelmeden göndermiyor.o da rezil ettin beni sen gelirsen karımsın gelmezsen seni almaya gelemem diyor.gelmezsen bayramdan sonra fransaya gideceğim senden de boşanmam diyor.ne yapmalıyım yardım edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?