- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
hayır söylemedim
.15 günlük evli,ilk geceden hamile kaldı muhtemelen...şimdi 2-3 haftlık falan hamile sanırım.
15 günlük evli,ilk geceden hamile kaldı muhtemelen...şimdi 2-3 haftlık falan hamile sanırım.
eşine sakın ama sakın söyleme
ve eğer hamilelik varsa
lütfen lütfen lütfen kürtaj ol
lütfen
eşin de sen de çok sağlıksız bir ilişkiniz var
lütfen o masuma da kendine de zulmetme
dine göre 40 güne kadar alınır
zaten can değil, canlı değil
şu an aldıramazsın henüz çok küçük
ama kimselere söylemeden sonlandır o gebeliği eğer gebelik olursa
lütfen
olur neden olmasın ki?
fake konu olma ihtimali vardır, onu tartışmayacağım
ama bir gecede de güzelce hamile kalınır kalınırsa
İyi de 2-3 haftalık hamilelikte beta hcg 9 çıkmaz....
o deger bırkac gunluk bebek ıcın gecerlı canım ve evt kanda beta degerlerı 24 saat sonra cıkar yanı 15 gunluk evlıyken gebe olunabılır yanlız bırkac gunluk bebek suphe uyandırcak bır hıs yaratmaz deger 5ın uzerındeyse cogu doktor gebelık der bunun 48 saat sonra ıkıye katlamasına bakmadan gebelık var denmeyedebılır
eğer bebek varsa böle çarpık birevlilikte ve bu pskolojide bebek dünyaya getirmeyi düşünmüyorum.
evet değer çok düşük ama geç döllenme ya da kimyasal gebelik olabilir.
eşine sakın ama sakın söyleme
ve eğer hamilelik varsa
lütfen lütfen lütfen kürtaj ol
lütfen
eşin de sen de çok sağlıksız bir ilişkiniz var
lütfen o masuma da kendine de zulmetme
dine göre 40 güne kadar alınır
zaten can değil, canlı değil
şu an aldıramazsın henüz çok küçük
ama kimselere söylemeden sonlandır o gebeliği eğer gebelik olursa
lütfen
o deger bırkac gunluk bebek ıcın gecerlı canım ve evt kanda beta degerlerı 24 saat sonra cıkar yanı 15 gunluk evlıyken gebe olunabılır yanlız bırkac gunluk bebek suphe uyandırcak bır hıs yaratmaz deger 5ın uzerındeyse cogu doktor gebelık der bunun 48 saat sonra ıkıye katlamasına bakmadan gebelık var denmeyedebılır
of iyi şükür
şu akşam ağzından nihayet bir doğru laf çıktı
pazartesi gidersen doktor tekrar ölçüm yaparsa anlar
48 saatte 2 katına çıkması gerekiyor beta hcg değerinin
evet hepsini biliyorum..yıllarca tedavi gördüm..ah hele o ikiye katlamalar :)) ama son adet tarihinden başlar gebelik,yumurtlama gününden değil.yalnız 2.aydan önce öyle kusma falan pek olmaz.nadirdir.
pazartesi gideceğim eğer bebek olma olasılığı varsa kimseye söylemeden aldırmak istiyorum.
oh bide hamile çıkdı hemde 15 günde ya her yerde oglum bak git ddiye bir video varya o geldi aklıma biri bizi işletiyo her halde 2 sayfa geçmeden anında yeni bir senorya yazılıyo internette başlayan muhteşem aşk gelinin 2 akıl saglıgı bozuk doldurma eğilimli kayın valideyle kalmasıyla başlar genç oglan her gün sabahlara kadar kavededir alyans alınır elinden meger taksitliymiş araba kiralık zengin kızın 3 dairesi varken damat türkiyeye dönücekmiş oda nesi birde kız hamile olmasın aklıma oglum bak git demek geldi... aşammmm aşammmm ammada egleniyon valla dallas 2
kimyasal gebelik ne
Ahhh ahhh...
Neden bu kadar fevrisiniz eyyy gencler!!
Neden her sorunda ilk hamleniz evi terketmek oluyor.?
Esiniz o kadar hakli ki, ortada öyle halledilmeyecek sorun yok ama evi jandarmalara bastiracak kadar cigrindan cikartmissiniz olayi.
Esiniz gelip sizi almamak konusunda cok cok hakli.
Yaptiginiz sey cok büyük bir hata.
Madem ki bu kadar pismansiniz, dönün yuvaniza.
Babaniza da hatanin sizde oldugunu anlatin.
Oturup adam gibi konusup,halletmek varken, isi rezillige dökmüssüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?