15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

hayır söylemedim

eşine sakın ama sakın söyleme
ve eğer hamilelik varsa
lütfen lütfen lütfen kürtaj ol
lütfen
eşin de sen de çok sağlıksız bir ilişkiniz var
lütfen o masuma da kendine de zulmetme

dine göre 40 güne kadar alınır
zaten can değil, canlı değil

şu an aldıramazsın henüz çok küçük
ama kimselere söylemeden sonlandır o gebeliği eğer gebelik olursa
lütfen

15 günlük evli,ilk geceden hamile kaldı muhtemelen...şimdi 2-3 haftlık falan hamile sanırım.

o deger bırkac gunluk bebek ıcın gecerlı canım ve evt kanda beta degerlerı 24 saat sonra cıkar yanı 15 gunluk evlıyken gebe olunabılır yanlız bırkac gunluk bebek suphe uyandırcak bır hıs yaratmaz deger 5ın uzerındeyse cogu doktor gebelık der bunun 48 saat sonra ıkıye katlamasına bakmadan gebelık var denmeyedebılır

eğer bebek varsa böle çarpık birevlilikte ve bu pskolojide bebek dünyaya getirmeyi düşünmüyorum.

acilde ki kız da pazartesi gel dedi şuanda kesin birşey diyemem ama hamile olma olasılığın var dedi.doktora göstermeden ben kesin birlşey söyleyemem dedi.

eğer bebek varsa böle çarpık birevlilikte ve bu pskolojide bebek dünyaya getirmeyi düşünmüyorum.

of iyi şükür
şu akşam ağzından nihayet bir doğru laf çıktı

pazartesi gidersen doktor tekrar ölçüm yaparsa anlar
48 saatte 2 katına çıkması gerekiyor beta hcg değerinin

oh bide hamile çıkdı hemde 15 günde ya her yerde oglum bak git ddiye bir video varya o geldi aklıma biri bizi işletiyo her halde 2 sayfa geçmeden anında yeni bir senorya yazılıyo internette başlayan muhteşem aşk gelinin 2 akıl saglıgı bozuk doldurma eğilimli kayın valideyle kalmasıyla başlar genç oglan her gün sabahlara kadar kavededir alyans alınır elinden meger taksitliymiş araba kiralık zengin kızın 3 dairesi varken damat türkiyeye dönücekmiş oda nesi birde kız hamile olmasın aklıma oglum bak git demek geldi... aşammmm aşammmm ammada egleniyon valla dallas 2

kızlar kızın kafası karısık kurtaja yonlendırmeyelım lütfen sonucta daha fetus bıle olmasa da o olabılır demek evlılık öyle hemen sonlancak bırdurum degıl buna tek basına helede su pskolojıyle karar veremez

evet hepsini biliyorum..yıllarca tedavi gördüm..ah hele o ikiye katlamalar :)) ama son adet tarihinden başlar gebelik,yumurtlama gününden değil.yalnız 2.aydan önce öyle kusma falan pek olmaz.nadirdir.

evet hepsini biliyorum..yıllarca tedavi gördüm..ah hele o ikiye katlamalar :)) ama son adet tarihinden başlar gebelik,yumurtlama gününden değil.yalnız 2.aydan önce öyle kusma falan pek olmaz.nadirdir.

bünyeye bağlı
olabiliyor kusma vs
tamamen bünyeyle alakalı birşey

valla ben nedense fake olduğunu düşünmüyorum
aslında yeni üyelik
ilk konu
senaryo da ağır ama
ne bileyim
ya gerçekse?
belki bir faydamız dokunacaksa?
bilemedim

arkadaşlar 15 günde gebelik belli olur.hatta birliktelikten 5 gün sonra kan değerinde değişme oluyor.benim karnımda şiddetli bir sancı ile acile gittik orada öğrendik ve değerin karşısında 2-3 haftalık yazıyordu ki adet gününden itibaren hesaplanıyor.

ben bizzat yaşadım .ve ikiz gebelik olmasına rağmen çok ağır yükseliyordu değerlerim.dış gebelik ,kimyasal gebelik ,boş kese vs vs dedi gittiğim bütün doktorlar ama 2.ayımın bitmesine üç gün kala ikiz olduğu ortaya çıktı.

pazartesi gideceğim eğer bebek olma olasılığı varsa kimseye söylemeden aldırmak istiyorum.

bence yine fevri hareket ediyosun..evi terkettiğin için pişman olmuşsun bebeği aldırdıktan sonrada onun için pişman olursun hem bu seferki pişmanlığın bir cana kıymış olduğun için beş para etmez iyi düşün..

allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin.iyi bir yaşantıdan şu duruma düşmek benim de hoşiuma gitmiyor.ilk sevgili ilk eş ilk herşeyin ilki ve ilk aşkının ve eşinin seni ve aileni düşürdüğü traji komik durum.

kimyasal gebelik ne

gerçek gebelik değil..kanda düşük çıkar,bebek yoktur.kan değeri düzensiz artar.her kadıın bunu yaşayabilir,genelde adet olunur fark edilmez..şimdi bunlarla bulandırma kafanı.zaten öyledir demiyorum.hamile olduğun bile kesin değil daha..

evvet sonuna kadar katılıyorum neden oturup eşinizle hiç konuşmadınız ki ??? insanlar neler yaşıyorlar ve asla böyle bırakıp gitmiyorlar!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…