kına yani babamların yaptığı düğünden sonra yüzüğü bozdurdular amcanın kredi kartına yatırdılar.
tamam bana mesaj attığın da yazarım.aslın da eşimle çok iyiydik nezamn kayınvalidem düğün için işlere karışmaya başladı bize bişeyler oldu.ya kahveye giden bana sesini yükselten biri bile değildi kaldı ki itmesi.
sevdiği için boşanmıyor.annemle görüştüler telefonda biraz önce.annem bitirmek istiyorsan bitir dedi.eşim de bitirmek istemiyorum bitirmem de sadece gelmem o gittiği gibi gelsin diyor.
eşini savunacak değilim
yeni evli adamın, eşini milletle bırakıp kahveye gitmesi hoş değil
ama şunları da söyleyeyim
1. eşin seni durduk yere şiddette bulunmamış, seni engellemek için tutmuş, kasıtlı birşey yok
2. eşin normalde fransada doğmuş büyümüş bir adam.. türkiyeye gelmişken, vakit geçirmek istemiştir
3. çalışmadığı için, vakit öldürmek için iftar-sahur arası geziyor, gündüz de uzun uzun uyuyodur
4. yine avrupada yaşadığı için, evlilik kültürü, eş kültürü bizimkinden farklıdır, avrupada biliyosun ilişkiler bizimki kadar sıkı değil
senin hatan, işi evi terk edecek boyuta taşıman
onun yerine keşke güzel güzel konuşsaydın eşinle
kayınvalideye gelirsek,
belli ki çirkef bir kadın
hatta sana şunu söyleyeyim, annesi şizofrense, onun da şizofren olma ihtimali yüksek
şizofreni kalıtsal hastalık
zaten şizofrenlik yaşla birlikte artıyor
(hatta üzgünüm ama eşin de aynı genleri taşıyor, çocukların da taşıyacak)
ama birçoğumuzun kayınvalidesi sorunlu
bir şekilde idare ederdin
zaten başka ülkede yaşayacaklar
Kim bozdurdu?
Eşin mi?
Bozdurup Kendi amcasının kredi kartını mı yatırdı?
Nişan yüzügü bozdurulur mu yahu?
Yani senin şu an bir alyansın bile yok öyle mi?
düğünden sonra yüzüğü mü sattılar?
bir yerde şey dedin
babamın 3 dairesi var, durumumuz iyi dedin
adam normalde fransada yaşıyor, ama tr.ye dönmeyi kabul etmiş
bir sürü yalan dolan, iş güç yok
(yakında o villanın da kiralık olduğunu öğrenirsin zaten)
acaba bu çocuk senin ailenin maddi durumu iyi diye mi seninle evlendi?
bayağı bir göz boyama, yalanlar, tırıvırılar
ne bileyim..
evet şuan bi alyansım var tek taştı aldıkları amcasının kredi kartıyla almışlar bozdurdular ve ödediler.
evet şuan bi alyansım var tek taştı aldıkları amcasının kredi kartıyla almışlar bozdurdular ve ödediler.
o da borçtu yani?
Sen hala dönmekte kararlı mısın?
ben hatamı kabul ediyorum jandarmaya gitmemeliydim.aslında hiç bir yere gitmeden eve gelmeliydim.ozman sonuna kadar haklı ben olucaktım ve onların hiç söz hakkı olmayacaktı.ama pskolojimi aşırı derece de bozdular.doğruyu ve yanlışı ayıramayacak konumdayım.eşimi seviyorum ama kırgınım.ikimiz kaldığımızda herşey iyi ama onun ailesi olduğunda kötü.kadın oğlunu şişiriyor.ve cümleleri çok seçici.yani bana kendi annemi kötülerken bile bi ara gercekten böylemi annem dedim sonra annemi düşündüm ve hiçte kayınvalidemin anlatığı gibi bir kadın değil.yani kayınvalidem çok lafbaz.lafıyla sözleriyle insanları parmağında oyunatmaya bayılıyor.eşimi de evden uzaklaştıranın o olduğunu düşünüyorum.açıkcası da öyle gibi geliyor.onların evine tekrar dönmek istemiyorum .ama ayrılığıda istemiyorum.eşim konuşmaz.benle bile konuşmaz.konuşmayı sevmez dinler.az ve kısa cümleler kurar.o yüzden telefonda konuşmak yerine mesajlaşmayı tercih ediyor.
babam diyor ki onca millet senin geldiğine tanık şimdi kendin gideceksin.peki bu adam seni ailesi gittikten sonra evde yanlız bırakırsa yada şiddet kullanırsa tekrar nasıl geliceksin gelmeyeceksin çünkü grururun geri getirmeyecek. ki bir de dediğine göre gelip almazlarsa kendin gittin kendin geldin artık bizim kölemizsin muamelesi yapabilirlermiş.
Annen tüm bu detayları biliyor mu merak ettim
babanı dinle canım sonra pişman olma kendi başına gidersen terar aynı şeyleri yaşadığında dönmeye yüzün olmazbabanda yanında olmaz sonra
yok ailem tüm detayları bilmiyor.arabanın kiralık olduğunu bilmiyorlar.yüzüğü bozdurduğumuzu bilmiyorlar.eve okadar çok geç geldiğini bilmiyorlar.kayınvalidemin evde sürekli annesine bağırdığını bilmiyor.benden kapanmamı istediklerini bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?