15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

şunu anladım konu sahibi bir şekilde eşine dönecek..ve bu hiç zor olmayacak bence.babasını ikna decek ve dönecek..İnşallah başka konularla gelmez buraya ilerde..

bunca şeye rağmen seviyorum diyebiliyosan orasını bilemem ama bi düşün acaba 15 gülük evliyken ayrılmayı mı kendine yediremiyosun??

kına yani babamların yaptığı düğünden sonra yüzüğü bozdurdular amcanın kredi kartına yatırdılar.

ay şimdi düşüp bayılcam yüzüğüde sıyırıp almışlar kızın elinden satmışlar...

resmen gözünüzü boyamışlar almışlar iade etmişler aile boyu komplocu bunlar yalnız farkettiysen...

Son düzenleme:

eşini savunacak değilim
yeni evli adamın, eşini milletle bırakıp kahveye gitmesi hoş değil

ama şunları da söyleyeyim
1. eşin seni durduk yere şiddette bulunmamış, seni engellemek için tutmuş, kasıtlı birşey yok
2. eşin normalde fransada doğmuş büyümüş bir adam.. türkiyeye gelmişken, vakit geçirmek istemiştir
3. çalışmadığı için, vakit öldürmek için iftar-sahur arası geziyor, gündüz de uzun uzun uyuyodur
4. yine avrupada yaşadığı için, evlilik kültürü, eş kültürü bizimkinden farklıdır, avrupada biliyosun ilişkiler bizimki kadar sıkı değil

senin hatan, işi evi terk edecek boyuta taşıman
onun yerine keşke güzel güzel konuşsaydın eşinle

kayınvalideye gelirsek,
belli ki çirkef bir kadın
hatta sana şunu söyleyeyim, annesi şizofrense, onun da şizofren olma ihtimali yüksek
şizofreni kalıtsal hastalık
zaten şizofrenlik yaşla birlikte artıyor
(hatta üzgünüm ama eşin de aynı genleri taşıyor, çocukların da taşıyacak)

ama birçoğumuzun kayınvalidesi sorunlu
bir şekilde idare ederdin
zaten başka ülkede yaşayacaklar

sevdiği için boşanmıyor.annemle görüştüler telefonda biraz önce.annem bitirmek istiyorsan bitir dedi.eşim de bitirmek istemiyorum bitirmem de sadece gelmem o gittiği gibi gelsin diyor.

öfkeyle kalkan zararla otururmuş hemen evi terketmekle vede jandarmayla gidip olayı çok büyütmüşsün canım tamam eşinde suçlu yeni evlisiniz seni bırakıp gezmemeliydi ama bundan sonrada kendi kendine dönersen aynı şeylerle karşılaşacaksın hatta daha fazlasını göreceksin bunu göze al gittiğin gibi geldin diyecekler bizmi geldik aldık diyecekler.

düğünden sonra yüzüğü mü sattılar?

bir yerde şey dedin
babamın 3 dairesi var, durumumuz iyi dedin

adam normalde fransada yaşıyor, ama tr.ye dönmeyi kabul etmiş
bir sürü yalan dolan, iş güç yok
(yakında o villanın da kiralık olduğunu öğrenirsin zaten)

acaba bu çocuk senin ailenin maddi durumu iyi diye mi seninle evlendi?
bayağı bir göz boyama, yalanlar, tırıvırılar
ne bileyim..

ben hatamı kabul ediyorum jandarmaya gitmemeliydim.aslında hiç bir yere gitmeden eve gelmeliydim.ozman sonuna kadar haklı ben olucaktım ve onların hiç söz hakkı olmayacaktı.ama pskolojimi aşırı derece de bozdular.doğruyu ve yanlışı ayıramayacak konumdayım.eşimi seviyorum ama kırgınım.ikimiz kaldığımızda herşey iyi ama onun ailesi olduğunda kötü.kadın oğlunu şişiriyor.ve cümleleri çok seçici.yani bana kendi annemi kötülerken bile bi ara gercekten böylemi annem dedim sonra annemi düşündüm ve hiçte kayınvalidemin anlatığı gibi bir kadın değil.yani kayınvalidem çok lafbaz.lafıyla sözleriyle insanları parmağında oyunatmaya bayılıyor.eşimi de evden uzaklaştıranın o olduğunu düşünüyorum.açıkcası da öyle gibi geliyor.onların evine tekrar dönmek istemiyorum .ama ayrılığıda istemiyorum.eşim konuşmaz.benle bile konuşmaz.konuşmayı sevmez dinler.az ve kısa cümleler kurar.o yüzden telefonda konuşmak yerine mesajlaşmayı tercih ediyor.

Kim bozdurdu?
Eşin mi?
Bozdurup Kendi amcasının kredi kartını mı yatırdı?

Nişan yüzügü bozdurulur mu yahu?

Yani senin şu an bir alyansın bile yok öyle mi?

evet şuan bi alyansım var tek taştı aldıkları amcasının kredi kartıyla almışlar bozdurdular ve ödediler.[/QUOTE]

o da borçtu yani?

Sen hala dönmekte kararlı mısın?

canım arkadasım bizim orda bir laf vardır bu evlilikten " bir cacık" olmaz zararın neresinden dönersen kardır ama sunuda unutma bu kadar seyi madem biliyosunda aklın şimdimi başına geldi yada herkes seni uyarıyo hala eşimi seviyorum diye haykırıyosun ...... valla çocugun ailesinde şizofren var diyosun ama bence .......... ? işler başkalarındada pek iç açıcı değil dallas filmine döndü....

ailemin durumunun iyi olması onun hiç bir durumuna yaramaz sadece takı olarak yarar onlarda benim kasamda.evleri kiralık değil

evet şuan bi alyansım var tek taştı aldıkları amcasının kredi kartıyla almışlar bozdurdular ve ödediler.

o da borçtu yani?

[/QUOTE]

onuda evlendikten sonra söledi tektaşı amcam aldı borcu istiyor dedi.bende sorun değil al diye verdim yüzüğü.bozdur öde dedim.

evet şuan bi alyansım var tek taştı aldıkları amcasının kredi kartıyla almışlar bozdurdular ve ödediler.

o da borçtu yani?

[/QUOTE]

sence? bence gayet kararlı,eşinin suçu yok çünkü.bütün suç k.validedeymiş..yalanları da o söyledi sanırım.

Son düzenleme:

bak canım, beni bir arkadaşın, bir ablan kabul et
söyleyeceklerimi o gözle değerlendir

bu evlilik kesinlikle ve kesinlikle doğru bir evlilik değil
eşin bana hiç güven vermedi
aile zaten çok kötü

aslında işin doğrusu, inceldiği yerden kopsun diyerek bu işi burada, ailen de sana destekken bitirmek

ama sen çok sevdiğin için,
şu an bitirmeyi başaramayacağın için
ben yine dönmen taraftarıyım
dediğim gibi, 2. düğününüzde dönersin

sana en önemli tavsiyem,
en az 3 sene asla çocuk yapma
lütfen
eşine ve evliliğine güvenene kadar
sakın sakın çocuk yapma

hiç tekin bir eş ve aile değiller

mutlaka doğum kontrol hapıyla korun
devlet kürtajı yasaklıyor zaten hastaneler başladı kürtaj yapmamaya
sen işini garantiye al

bunlar şimdi konuşulacak şeyler değil belki ama topicin güncelliğini yitirdiğinde seni unutacağız
şimdiden fırsat varken söyleyeyim ben sana

Ah be arkadasim aceleyle dusunmeden davranmissin.

Daha ne tartismalariniz olacak dur bakalim yolun basi.

Onemli olan tartismadan sonra sarilip uyuyabilmek.

Cocukca davranmissin. Madem uzuluyorsun alttan almalisin.

Gerekirse sen git. Aşk icin hersey mubahtit

babanı dinle canım sonra pişman olma kendi başına gidersen terar aynı şeyleri yaşadığında dönmeye yüzün olmaz babanda yanında olmaz sonra

Annen tüm bu detayları biliyor mu merak ettim

yok ailem tüm detayları bilmiyor.arabanın kiralık olduğunu bilmiyorlar.yüzüğü bozdurduğumuzu bilmiyorlar.eve okadar çok geç geldiğini bilmiyorlar.kayınvalidemin evde sürekli annesine bağırdığını bilmiyor.benden kapanmamı istediklerini bilmiyor.

( bunların yanlış olduğunu bildğin için söylemiyosun sende. bak işte yanlış bunlar.değilse bilmelerinde sakınca görmezdin. ben çıkamadım işin içinden. rabbim yardım etsin doğru yolu bulursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…