15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

peki zaten eşime dönsemde bebeği istemiyorum dediğim gb böle çarpık bir evlilikte ve bozulmuş psikolojide bebek dünyaya getirmek onun zararına olucaktır

Ablalarım kardeşlerim yaşıtlarım.Lütfen ayrılma ile küsmeyi ayırt edin lütfen sonra hem karşı tarafta düzelemiyecek enkazlar bırakılıyo hem kendi içinizde ne güzel demiş atalarımız öfkeyle kalkan zararla oturur
bi karar alıcağınız zaman sakinleşmeyi bekleyin enine boyuna düşünün hem kendiniz için hem karşınızdaki için..
öfke insanı mahveder.

Benim anlayamadığım neden Fransa'da ev açılmıyor neden gitmek istemiyorsun neden nişanlıyken işlemlerini başlatıp düğünden hemen sonra Fransa'ya gitmediniz 7 kişilik ailede yasamak kolaymi en azından kendi eviniz olmasından daha iyi degilya

çok haklısın teşşekür ederim

Fake oldugunu düsünmüyorum.
Sadece konu acarken yazdiklari disindaki anlattiklarinin senaryo oldugu kanisindayim.
Sebebininse hatali oldugunun vurgulanmasini engellemek ve yorum yazanlara " sen haklisin " dedirtmek oldugunu düsünüyorum.

peki zaten eşime dönsemde bebeği istemiyorum dediğim gb böle çarpık bir evlilikte ve bozulmuş psikolojide bebek dünyaya getirmek onun zararına olucaktır

peki eşinde aynı fikirde olacak mı? bu konuda tek başına ve ani karar vermemelisin.ortada belkide bir can var..

cnm benım bıldıgım türkıyede esının haberı yoksa gebelıgı sonlandıramıyorsun

söylediğim şeyde yüzde yüz eminim canım.. yoksa iddia etmezdim inan ki..
hukuki bir mesele ve aynen dediğim gibi..

ortada can falan yok henüz arkadaşlar
varsa bir gebelik var
bunun sonlandırılması için de kendi görüşümü belirttim

bu sağlıksız anne babanın sağlıksız evliliğinde,
olması gereken birşeyden bahsettim

madem eşin kötüydü neden çocuk yaptın diye azarlamayı bilirsiniz
ama engellemek isteyene de fevri hareket etme dersiniz
yapmayın gözünüzü seveyim

yelloz demişsiniz ya koptum çok hoşuma gitti:)

fransaya gidersem eşimin ailesi ile yaşamak zorunda bırakıldım kayınvalidem öle dedi ben ev acmam hevesim var gelinim benle yaşayacak bende benim yasımda 2 oğlun daha var ben rahat edemem dedim ozman sen bilirsin dedi bende türkiyede yasarım dedim.7 kişi yaşıyoruz ama 5 kişi fransaya dönecekler.bizde eşimle tek kalıcaktık onlar gidince.

Keşke bilseler....

yemin ederim söylediklerimde anlatıklarımda ne bir abartı ne de bir yalan var.anlatmadıklarım bile var yani.

sayfaları yakalayamıyorum , bir dizi olsa bu kadar her bölümde değişir gibi hemen hemen her 2 sayfada yeni bir şeyler ekleniyor ,:26::26: vay be zor
sadece evi terk etmeyle başlayan ilişki , ortaya çıkan yalanlarla,şizofren hayatlarla, aşk la devam etti, en son da bir çoçuk olabilme ihtimali ortaya çıkmış anladığım kadarı ile , :18:

birde henüz çok küçüksün bir yerde okuduğum kadarı ile 23 yaşındasın daha , ve sen ısrarla eşine geri dönmek istiyorsun , hani dönme otur babanın evinde diyeceğimden değil, sen kararı almışsın zaten de, gözünü bu kadar nasıl karartabildin , helal olsun...

ben ılk evlendıgımde korunmak ıcın doktora gıttım doktor bana dedıkkı kızım kocanı sevmıyormusun sevıyorum dedım bana dedıkkı sevmıyorum desende sevmedıgın adamla nedıye evlendın derdım once bırtane dogur sonra korunmanın yolarını ara dedı ıyıkıde korunmamısım benım bebegım tüp bebek olmadı ALLAH sonradan verdı sana dıyecegım bebek ıcın öylke sartlardan gecenler varkı onu aldırmayı dusundugune ınanamıyorum ustelık kocana gerı dönmeyı ısterken madem evlendın sevdın o cocuk oldu onunl yada onsuz lutfen böyle bır kararı su pskolojıyle verme

Rüzgar hızıyla kararlar alıyorsun.
Yarım saat evvel babama rağmen kocama nasıl dönerim diyordun.
Ki o kocada yalan dolan, kurmaca, kandırmaca 10 numara.
Şimdi hamileyim aldırıcam diyorsun.
Konu sahibi sen şakamısın ya.
Bakkaldan yoğurt aldırmıyorsun.
Biraz düşün,değerlendir.
herşey bu kadar kolay mı senin için.
İnternetten tanış evlen, kocanla tartış jandarmaları topla getir, sonra dönmek için kırk takla at,
1 saat içinde hamilelik bombasını patlat,
15 dakikada aldırmaya karar ver
PESSS

Zaten düğünden sonra eşinin Türkiye'deki köylerine dönmüşsünüz ve bu olaylar yaşanmış.

Şimdi de eşin Fransa'ya gideceğim , seni de boşamayacağım diyor.

Türkiye'deki kalışınız geçici miydi, kalıcı mıydı?

Yoksa bu olaylar yaşandıktan sonra eşin tekrar Fransa'ya dönmeye mi karar verdi?

olaydan sonra fransaya dönmeye karar verdi yoksa temelli türkiyede yaşayacaktık.

bak yine fevri davranıyorsun..bu seferde bebeği aldırmaya karar verdin..deminde eşine dönmekten bahsediyordun..lütfen git bi yere sakinleş..
çok doğru dediniz bır diyor seviyorum,bir diyor bebği aldıracam,bir diyor dönmek istiyorum öfff bu ne dengesizlik yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…