yanlış algılamışsın
öyle bir dünya yok
18 yaşını geçmiş her kadın, gebeliğine kendi kararıyla son verdirir
yalnız, eşinin haberi olursa,
bunu boşanma anında kullanabilir diye
eşine haber verme dedim zaten
bu işiniçinden çıkılmaz en iyisi uyumak iyi geceler
Ablalarım kardeşlerim yaşıtlarım.Lütfen ayrılma ile küsmeyi ayırt edin lütfen sonra hem karşı tarafta düzelemiyecek enkazlar bırakılıyo hem kendi içinizde ne güzel demiş atalarımız öfkeyle kalkan zararla oturur
bi karar alıcağınız zaman sakinleşmeyi bekleyin enine boyuna düşünün hem kendiniz için hem karşınızdaki için..
öfke insanı mahveder.
peki zaten eşime dönsemde bebeği istemiyorum dediğim gb böle çarpık bir evlilikte ve bozulmuş psikolojide bebek dünyaya getirmek onun zararına olucaktır
cnm benım bıldıgım türkıyede esının haberı yoksa gebelıgı sonlandıramıyorsun
ne kadar saçma bir annenin oğluyla berabersin çok üzüldüm bunları kabul etme bu ne ya bi jandarma çağırdın rezil oldular diye fırsatını mı kolluyo yelloz kayınvaliden...
pusuda bekliyormuş zaten jandarma olayı olmasa başka olay olurdu yıne başını kapat hizmetçi ol diyecekti
sakın gerii dönme inceldiği yerden kopsun çünkü dönersen artık bizi rezil etitn diye sana herşeyi kabul ettirmeye çalışırlar ayrı ev falanda hikaye olur sakın geri dönme seven adam gelir karısına sahip çıkar..
bu evlilik mi şimdi allasen
Benim anlayamadığım neden Fransa'da ev açılmıyor neden gitmek istemiyorsun neden nişanlıyken işlemlerini başlatıp düğünden hemen sonra Fransa'ya gitmediniz 7 kişilik ailede yasamak kolaymi en azından kendi eviniz olmasından daha iyi degilya
yok ailem tüm detayları bilmiyor.arabanın kiralık olduğunu bilmiyorlar.yüzüğü bozdurduğumuzu bilmiyorlar.eve okadar çok geç geldiğini bilmiyorlar.kayınvalidemin evde sürekli annesine bağırdığını bilmiyor.benden kapanmamı istediklerini bilmiyor.
Fake oldugunu düsünmüyorum.
Sadece konu acarken yazdiklari disindaki anlattiklarinin senaryo oldugu kanisindayim.
Sebebininse hatali oldugunun vurgulanmasini engellemek ve yorum yazanlara " sen haklisin " dedirtmek oldugunu düsünüyorum.
peki zaten eşime dönsemde bebeği istemiyorum dediğim gb böle çarpık bir evlilikte ve bozulmuş psikolojide bebek dünyaya getirmek onun zararına olucaktır
yemin ederim söylediklerimde anlatıklarımda ne bir abartı ne de bir yalan var.anlatmadıklarım bile var yani.
yemin ederim söylediklerimde anlatıklarımda ne bir abartı ne de bir yalan var.anlatmadıklarım bile var yani.
Zaten düğünden sonra eşinin Türkiye'deki köylerine dönmüşsünüz ve bu olaylar yaşanmış.
Şimdi de eşin Fransa'ya gideceğim , seni de boşamayacağım diyor.
Türkiye'deki kalışınız geçici miydi, kalıcı mıydı?
Yoksa bu olaylar yaşandıktan sonra eşin tekrar Fransa'ya dönmeye mi karar verdi?
çok doğru dediniz bır diyor seviyorum,bir diyor bebği aldıracam,bir diyor dönmek istiyorum öfff bu ne dengesizlik yahubak yine fevri davranıyorsun..bu seferde bebeği aldırmaya karar verdin..deminde eşine dönmekten bahsediyordun..lütfen git bi yere sakinleş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?