15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

kürtaj konusunda ısrarcı olmayı doğru bulmuyorum...çünkü bu arkadaş eşine dönecek ve sonra o bebeği aldırdığı için pişman olacak..nereden mi biliyorum? evi jandarma eşliğinde terk edip 3 gün sonra pişman olduğu gibi...sağlıklı düşünemiyor,kürtaj için haftalar var önünde ki bu kararı tek başına almamalı..evet ben dedim fevri olma diye,hala aynı fikirdeyim..ben aldırsın ya da aldırmasın demiyorum sağlıksız acele kara verme diyorum..ona bu yüzden kızdık sayfalarca şimdide ani kararlar vermesini isteyemeyiz.sorunu zaten bu..

ya bu arada
siz şimdi köye yaşayacaksınız ya hani
o villada
eşin nerede çalışacak?
sen nerede çalışacaksın köy yerinde?
her gün merkeze falan mı gidip geleceksiniz ne bileyim?
merakımdan soruyorum

Fransız evlilik cüzdanı Türkiye'de yapılmazki her ülkenin kendine ait evlilik cüzdanı vardır Fransız evlilik cuzdanida Fransız belediyesinden alınır sadece çifte vatandassa isterse trdede nikah yapar cift cüzdan alir

diyelim ki bebek var biz barışmadık ben baba evinde kaldım.bebeğe de bana da yazık olmaz mı.diyelim ki barıştık eşimle gittim eve bebek var iş yeri açamadı ben çalışmak zorunda kalcam bebeğe de bana da yazık değil mi.

benim amacım kimsenin haklı yada haksızsın deyişi değil.sadece ne yapmam gerek bilmiyorum.

bebek bombasından sonra ne yapman gerektiğinin kararını bizimle verme bence..çünkü hepimiz farklı düşünüyoruz.kafan iyice karışacak.

eşim fransız vatandaşı.bizde ankaradan konsolosluğa gittik evraklarla bize verdiler bir hafta sonra.

olaydan sonra fransaya dönmeye karar verdi yoksa temelli türkiyede yaşayacaktık.

Bu kötü işte.

O kadar kişinin içinde yaşamak, hele ki köyde yaşamak çok zor ( yanlış anlaşılmasın asla kınamıyorum)

Hele ki olayın içinde şiddet var bu daha da kötü.Bunları öncelikli olarak düşün.

Tabiki hamilelik varsa o zaman bebek bütün öncelikleri alacaktır ,- ki inş hamile değilsindir-

İlk mesajında pişman olduğunu, özlediğini söylüyorsun, sonraki mesajlara bakıyorum bebek varsa aldıracağım diyorsun.
Panik yapmadan size yol gösterecek kanlı canlı birilerinden tavsiyeler alın.
Burası da etkili olacaktır kararlarınızda.
Ama ne olur panikle , öfkeyle hareket etmeyin.

dedim ya amcası il müdürü özel hizmetler de ve lafı geçiyor heryere o beni işe sokacaktı eşimde iş yeri açıcaktı köy ama kücük değil bana göre kücük neydi köy değil de belde mi neymiş

uzun uzun düşünsün doğru söylüyosun
ama ortak bir karara gerek olduğunu düşünmüyorum
adam sorumsuz bi adam
baba olacak bir karakteri yok
konu sahibinin yaşı küçük, olgun değil
anne güdüleri düşük
mantıklı olan bence sonlandırılması dedim sadece
yoksa kendi kararı tabii ki
ben istersem kendimi parçalayayım, ne olacak kimim ki yani anası mıyım babası mıyım
keyfi bilir

Esın Türkiye'de temelimi kalacaktı?????? Sen kesin dönüşe inaniyormusun dondü diyelim Türkiye'de nasil yapacaktı Fransa'da doğmuş büyümüş ailesi orda kesin dondü turkiyeye diyelim birgun geri donmeyecegi ne malum sizin vizeniz oturum izninizde yok ozaman yalnız o koy yerinde ne yapacaktiniz merak ettim

Bu amca,kart borcu olan amca mı ?
Onun kendine faydası yok ki...
Senin yüzüğünü bozdurup adamın borcunu ödüyorlar.

bebek konusunda zaten sadece kendim karar verebilirim kimseyi zan altında bırakmam

En büyük yanlış jandarmaya gitmiş olmandaha 15 günlük evlisin 15 günde işkence yapsalar,sen, hırpalasalar,hatta hapsetseler neyse..:44:ama öyle birşey olduğunu sanmıyorum...Eşin gelip almasa birşey söylenmez..:26:
Birde ben bunu bilir bunu söylerim:nişanlılık,flört zamanlarında ufacık bile bir sorun çıkıyorsa hiç arkana bakmadan kaçacaksın

yemin ederim söylediklerimde anlatıklarımda ne bir abartı ne de bir yalan var.anlatmadıklarım bile var yani.
Bana yemin etmeyin.
Ben size yazdiklarinizi özetleyeyim, siz karar verin ne oldugunuza.
Esinizle, balayina cikmayacaginizi, evde bir süre 7 kisi kalacaginizi bilerek evleniyorsunuz.
Esiniz gece gec geliyor diye sinirleniyorsunuz ve tartisip, evi terketmek istiyorsunuz, esiniz göndermek istemiyor ama israrla cikiyorsunuz.
Sonra anneniz sizi ariyor ve jandarmaya git diyor.
Sonra jandarmadayken babaniz ariyor ve EVDEKI SIZOFRENLERE sana birsey yaptirilar sakin eve dönme diyor.
Sizde tutuyorsunuz, jandarma ile evi basip özel! esyalarinizi aliyorsunuz.
Esinizin ailesinin hepsi hasta, kötü, cirkef insanlar.
Sonra baba evine geliyorsunuz ama pisman oluyorsunuz, dönmek istiyorsunuz, ama babaniz esiniz gelip almadan göndermiyor ( evdeki sizofrenlere size birsey yaptirmalarindan korkan baba gidiyor, yerine, damada koz vermeyelim, kendin gidersen burnunu sürttürmüs olurlar, onlar gelsin ki onlarin burnu sürtmüs olsun ideasina giriyor)
Sonra 15 günde ilac kullandiginiz halde hamile olabileceginizi düsünüyorsunuz, hatta hapi birakip, reglinizin gelip gelmedigini görmeden.
En son cocugu aldirmaya karar verdiniz.
Siz söyleyin, siz nesiniz?

Son düzenleme:

valla canım hiçte sıkıya gelemiyorsun ne deyim çalışanların canı yok mu?

onların bebesi yok mu? çalışmak zorunda kalırım dıye bebeği aldırma düşüncesi senin biraz terapiye ihtiyacın var bence...

Ophelia sana kızdığımızı düşünüyorsun ama o kadar toysun ki ifadelerinden, ani karar değiştirmelerinden anlaşılıyor zaten.
Sadece seni bile bile mutsuzluğun ortasına atlamaman ve önünde uzanan o değerli yılları değmiyecek biriyle harcamaman için uyarmaya çalışıyoruz.
Bazılarımız kızını, bazılarımız kardeşini yada dostumuzu koruyup kollamak ister gibi.

ben burada hem yalnızlığımı paylaşıyorum.kimsem yok konusacak anlatıcak akıl danısacak öneride bulunacak o yüzden buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…