anlatmadıklarını çok geç anlatıyosun ama sen
hamile olma ihtimalini en başından söylemen gerekirken, en son söylemen gibi..
söylediğim şeyde yüzde yüz eminim canım.. yoksa iddia etmezdim inan ki..
hukuki bir mesele ve aynen dediğim gibi..
ortada can falan yok henüz arkadaşlar
varsa bir gebelik var
bunun sonlandırılması için de kendi görüşümü belirttim
bu sağlıksız anne babanın sağlıksız evliliğinde,
olması gereken birşeyden bahsettim
madem eşin kötüydü neden çocuk yaptın diye azarlamayı bilirsiniz
ama engellemek isteyene de fevri hareket etme dersiniz
yapmayın gözünüzü seveyim
toplamda 1 ay bi öylde gezmeye geldi bir de fransız evlilik cüzdanı için geldi toplamda 1 ay kalmıştır bir gelmeye değil.babamın tanımak için yaptığını biliyorum.bizim apartmanımız var 3 dairesi bize ait o yüzden sorun olmadı kalması.
hamileliği düşünmek istemiyorum olmama ihtimalini düşünüyorum.çünkü olmayabilirde.
Rüzgar hızıyla kararlar alıyorsun.
Yarım saat evvel babama rağmen kocama nasıl dönerim diyordun.
Ki o kocada yalan dolan, kurmaca, kandırmaca 10 numara.
Şimdi hamileyim aldırıcam diyorsun.
Konu sahibi sen şakamısın ya.
Bakkaldan yoğurt aldırmıyorsun.
Biraz düşün,değerlendir.
herşey bu kadar kolay mı senin için.
İnternetten tanış evlen, kocanla tartış jandarmaları topla getir, sonra dönmek için kırk takla at,
1 saat içinde hamilelik bombasını patlat,
15 dakikada aldırmaya karar ver
PESSS
benim amacım kimsenin haklı yada haksızsın deyişi değil.sadece ne yapmam gerek bilmiyorum.
Fransız evlilik cüzdanı Türkiye'de yapılmazki her ülkenin kendine ait evlilik cüzdanı vardır Fransız evlilik cuzdanida Fransız belediyesinden alınır sadece çifte vatandassa isterse trdede nikah yapar cift cüzdan alir
olaydan sonra fransaya dönmeye karar verdi yoksa temelli türkiyede yaşayacaktık.
ya bu arada
siz şimdi köye yaşayacaksınız ya hani
o villada
eşin nerede çalışacak?
sen nerede çalışacaksın köy yerinde?
her gün merkeze falan mı gidip geleceksiniz ne bileyim?
merakımdan soruyorum
kürtaj konusunda ısrarcı olmayı doğru bulmuyorum...çünkü bu arkadaş eşine dönecek ve sonra o bebeği aldırdığı için pişman olacak..nereden mi biliyorum? evi jandarma eşliğinde terk edip 3 gün sonra pişman olduğu gibi...sağlıklı düşünemiyor,kürtaj için haftalar var önünde ki bu kararı tek başına almamalı..evet ben dedim fevri olma diye,hala aynı fikirdeyim..ben aldırsın ya da aldırmasın demiyorum sağlıksız acele kara verme diyorum..ona bu yüzden kızdık sayfalarca şimdide ani kararlar vermesini isteyemeyiz.sorunu zaten bu..
dedim ya amcası il müdürü özel hizmetler de ve lafı geçiyor heryere o beni işe sokacaktı eşimde iş yeri açıcaktı köy ama kücük değil bana göre kücük neydi köy değil de belde mi neymiş
bebek konusunda zaten sadece kendim karar verebilirim kimseyi zan altında bırakmamuzun uzun düşünsün doğru söylüyosun
ama ortak bir karara gerek olduğunu düşünmüyorum
adam sorumsuz bi adam
baba olacak bir karakteri yok
konu sahibinin yaşı küçük, olgun değil
anne güdüleri düşük
mantıklı olan bence sonlandırılması dedim sadece
yoksa kendi kararı tabii ki
ben istersem kendimi parçalayayım, ne olacak kimim ki yani anası mıyım babası mıyım
keyfi bilir
Bana yemin etmeyin.yemin ederim söylediklerimde anlatıklarımda ne bir abartı ne de bir yalan var.anlatmadıklarım bile var yani.
diyelim ki bebek var biz barışmadık ben baba evinde kaldım.bebeğe de bana da yazık olmaz mı.diyelim ki barıştık eşimle gittim eve bebek var iş yeri açamadı ben çalışmak zorunda kalcam bebeğe de bana da yazık değil mi.
Ophelia sana kızdığımızı düşünüyorsun ama o kadar toysun ki ifadelerinden, ani karar değiştirmelerinden anlaşılıyor zaten.
Sadece seni bile bile mutsuzluğun ortasına atlamaman ve önünde uzanan o değerli yılları değmiyecek biriyle harcamaman için uyarmaya çalışıyoruz.
Bazılarımız kızını, bazılarımız kardeşini yada dostumuzu koruyup kollamak ister gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?