15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

ya il özel hizmetler dediği ne ben öyle bi kurum duymadım

il özel idaresi mi acaba?

gerçekten merakımdan soracağım yanlış anlama

okumuş etmişsin
ailen de belli ki açık görüşlü insanlar
başın vs kapalı değil mesela

ilk sevgilin nasıl eşin ya

22 sene bekledin
en son internetten mi buldun sevgiliyi
hani okul şu bu o dönemde kimse mi olmadı

ne bileyim garip yani

Senin durumun çok karışık geldi bana bende Türkiye'den geldim gelin olarak Fransa'ya senin yerinde olsam ne yapardım biliyormusun önce ne pahasına olursa olsun vizemi beklerdim nisanliyken oturum iznimi aldıktan sonra Fransa'ya gelirdim ailesiyle yasardim haaaa baktım olmuyor esimle karar verip trye yerlesirdim diyelimki hiç Fransa'ya gelmek istemedin disimi sıkardim ailesi gidinceye kadar gittikten sonra onlar evliliğimi iyice oturturdum esimi kendim gibi yapardım mutlu Mesut gecinirdim sen ise herseye jett hızıyla karar vermissin ne yazikki

hayatımda hiç sevgilim olmadı ilk sevgilimle evlendim.internetten tanıştık evet ama gercekten aşık olmuştum hala da öyle.ailemle alakalı değil sevgilimin olmaması.idallerim için uğraştım senelerce.sonra bir hastalık tüm emeklerimi yıktı.o dönemde de eşim çıktı karşıma hasta yatağımda sonra aşk sonra evlilik

şu memlekette kızlara hep herşeyin ilki iyidir güzeldir diye dayatılır ama ben öyle düşünmüyorum ilk sevgiliyle evlenmek çok büyük risk...

ilk sevgili ilk aşk bunlar sadece filmlerde romantik.

gerçek hayatta bu kadar romantik olacak kadar hayalperest olmamak gerek

tecrübe her daim iyidir helede konu karşı cinsse bazı sınırlar dahilinde tecrübe edinmeyi çok doğru buluyorum...

Bazıları evliliğin ilk 15 gününe bağlıyor ve 15 günde evlilik mi bitermiş diyor

Dikkat ettiyseniz düğünden 1 sene önce nikah kıyılmış zaten .

Bir çok kez kavgalar olmuş.

Ve bunlar olduktan sonra annesi ikna etmiş ve kızcağız evlenmiş.

Evlenince görmüş işte her şeyi.

Bunlar 15 günde olacak şeyler değil .Birikmiş birikmiş, bardağı taşıran son damlada Jandarma çağırmış.

Orası öyle olabilirpeki neden tekrar aynı şeyleri yaşamak için eşine dönmek istiyor:44:kurtulmuş işte

özel değilse, hastalığın ne hastalığı canım?
ideallerin neden yıkıldı?
üni.yi bitirmedin mi?

valla canım yarım saat önce başladım konunu okumaya, ancak bitirebildim... işin çok zor ben sana söyleyeyim. Bebek konusunda yorum yapmayacağım yapmamalıyım da...fakat sen bu adamla birleşsen bile ya-pa-maz-sın...

ilk aşkım falan diyorsun, aşk falan fasa fiso...bir sene sonra herşeyden önemlisi saygı oluyor..

siz şimdiden kaybetmişsiniz o saygıyı...

daha yaşın küçük, yolun uzun bence sen ailenin sözünü dinle..

en başından yalan söyleyen seni kandıran bir adamdan ne bekliyorsun..

Orası öyle olabilirpeki neden tekrar aynı şeyleri yaşamak için eşine dönmek istiyor:44:kurtulmuş işte

Ben dönsün demedim zaten , bu evliliği 15 günle sınırlayanlara açıklama olsun diye yazdım.
Hal böyleyken dönmesin tabiki ama hamileyse o zaman işin boyutu değişir.

Arkadaşım anlamadığım bı şey var. Dıyorsun kı eşım zor gelır. Benım babamın evı terkettığım köyden 12-13 saat uzaklıkta. Sonra bı de demışsın kı abım kavgayı öğrenmış, benı aradılar. Jandarmaya gıt dedı. Oradan çıkma gelıp senı alacağız dedıler. Ee hanı 12-13 saattı aradakı mesafe. Aılenın özel uçağı mı var. Yoksa sabaha kadar jandarmada mı bekledın. Anlayamadım ben????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…