15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

annesi gelemez kayınvalidemin annesi ve kardeşi şizofren hastası onları kimseye bırakamıyoro yüzden onun gelmesi zor.ki eşimi de göndermiyor.

atalarımız boşuna dememişler öfke ile kalkan zarala oturur diye..işte en yakın örneğini eşin ve sen yaşıyorsunuz..İnşallah bu sorunlarınız biter ve mutlu bir evliliğiniz olur...

konu sahibinin babasında el öpülecek bir durum göremiyorum

bir babanın kızının hatasına sahip çıkması, kızı için çok da iyi birşey değildir

bak kız olgunlaşamamış işte, çocuk gibi hareket ediyor
bir jandarma dayıyor kapıya, basıyor gidiyor
(babasının onu kabul edeceğinden emin)
aradan 3 gün geçiyor, kocama döneceğim diye ağlıyor

halbuki babadan biraz çekinse, daha düşünerek hareket ederdi..

anne babaların evlatlarına sürekli ben senin arkandayım mesajı vermesi, çok da takdir edilesi birşey değil
evlilik kurumu söz konusu olduğunda..

Baban çok mantıklı ve saygıdeğer bir insanmış.

Sen detayları yazdıkça,nasıl izin verdi bu evliliğe diye düşünüyorum.

biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.

nette tanıdın
3 ay görüştün istendin,
yalan dolanları anlamadın eyvallah

ama başka mesajında 1 sene nişanlı kaldığınızı söylemiştin
1 senede anlamadın mı iflas durumlarını
hiç mi adam gibi araştırma yapmak aklınıza gelmedi
evlilik bu yahu

öfkeyle kalkıp zararla oturmuşsun.
işin içine jandarmayı karıştırman çok kötü olmuş, hatanı anladıysan bunu telafi et ama kayınvalidenin istediklerine boyun eğme
zaten gidiceklermiş onlarla yaşamayacaksın ama barışmadan önce eşinle otur konuş bence, daha yeni evlisiniz ve seni bırakıp her gece dışarı çıkıyomuş
biraz sabret onlar gitsinler sonra eşin gelip seni alır zaten,şimdi gitsen belki de daha kötü olcak
umarım herşey düzelir

Kısacası kandırmış seni...

Doğru dürüst tanımadan evlenmişsin.

Şimdi gerçekleri gördüğün halde,dönmekte ısrarlı mısın ?

ben kendi kafama göre jandarmaya gitmedim ben amcasının evine gidiyordum annemde tartıştıgımızı abime anlatmış abimde jandarmaya git dedi.bende jandarmaya gittim.ben jandarmada iken annesi annemi aramış hakaret etmiş ben gene jandarmadan eşimin evine dönecektim bırakıcaklardı beni babam arayıp jandarmadan çıkma gelip alıyoruz seni.evdeki şazofrenlerden birine bişey yaptırsalar elimizden bişi gelmez dedi.o kadından korkulur dedi.

baştan söyleyeyim ben sizden korkuyorum,gerçekten :)

hatasına sahip çıkmak değil bu evladına sahip çıkmak..evet konu sahibi zaten hatalı,jandarma olayı herşeyi mahvetmiş ama eşi de en az onun kadar hatalı bana göre..bir anne olarak şunu söyleyebilirim;eğer kızım eşinin evinden eşyalarını almak için jandarmadan yardım istiyorsa ben o eve bi daha göndermem onu..hepimiz eşlerimizle sorun yaşıyoruz,hangimiz bu güne kadar jandarmadan yardım alamayı düşündük..konu sahibi anlattıkça ailedeki gariplikler ortaya çıkıyor zaten.kızıma hatalarını söylerim ama o evede gitmesine müsade etmem..bu korkutur beni.hele de kadın cinyatlerinin bu kadar çok olduğu bir toplumda..bu sürekli arkandayım mesajı değildir,hatalarını bil gör ama bizimde yanımızda olduğunu unutma mesajıdır..bana göre..

Son düzenleme:

fransayı araştıramadık ama türkiyede kaldığımız ev yani villa var. amcası gercekten özel il müdürü.bunları görünce aklımıza yalan olavbileceği hiç gelmedi.

Ya kızlar,jandarma olayı bana da ters geldi ama...

Köy yerinde,aile evinden çıkıp nereye gidecekti ki ?

Hele de gece vaktiyse ?

Tanıdık yok,akraba yok,arkadaş yok.

Nereye gidilir ? Jandarmaya gitmiş.

e sen o evde olsan bile şuan bu adam işsiz?

geleceğe dair ne gibi planlarınız vardı?

hemde çok büyük yalancıymış seninde 3 ay netten tanıştığın birine bu kadar güvenmen çok fevri olduğunun bi kanıtı gibi farkında mısın?

bence asıl olayı sen henüz göremiyorsun?

bana kızma sadece daha geniş bakınca senin jandarmadan çok daha büyük sıkıntın var 15 günlük evli adam sahura kadar kahvede

erken yatayımda sabah iş aramaya gideyim demesi gerekirken bu neyin rahatlığı böyle?

23 yaşındayım.şiddet yok.kayınvalidem 1 ay sonra gidicek başbaşa kalıcağız.

Ortada şiddet yok diyorsun ama,
kapının önünde seni itmiş,
şu an 15 günde yapılan hafif bir itme,
6 ay sonra dayaga dönecek.

Hem psikoloijik baskı da uyguluyorlar.
Kapanacaksın diye.

Onu geçtim adam 15 günlük evlilikte seni adamdan saymayıp,
gün boyu evde yatıp iftardan sonra sahura kadar kahveye gidiyor.
Ailesi onu sadece cinsellik için mi evlendirmiş?
Gerçi bahsettiğin durumda onun bile oldugu meçhul

Çok acele etmişsiniz çokkkk....

3 ay nette görüşüyorsun sonra direkt isteme, nişan,
nişan günü de vize için nikah.

Ah be arkadaşım neyine güvendin de böyle yaptın?

Köy gibi küçük bir yerde jandarmayla eve gitmeniz tabii ki hoş olmamış..
ama eşinizin iftardan sahura dışarı çıkması, bir de yeni evli olduğunuz halde size zaman ayırmaması da ayrı odunluk!!!
Yaaa seni kırmak gücendirmek istemiyorum ama, eşin senden boşanmak istemiyormuş ya, sırf yurtdışına gitmek için falan değildir umarım...
Çevremde o kadar çok var ki evlenip yurtdışına gitmeye çalışan...Aileler ne diyor bu işe onlara da bir danış bakalım

ohooo organize yapmışsınız siz

valla eşin iyi adammış
ben olsam hayatta o ailenin kapısına gitmem

tamam adam sahura kadar dışarda olmamalı eyvallah da
bunun bedeli eve jandarma dayamak mı

kızlarının çocukca hareketlerine bu kadar destek çıkan bir aileye ben hak vermem
kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…