annesi gelemez kayınvalidemin annesi ve kardeşi şizofren hastası onları kimseye bırakamıyoro yüzden onun gelmesi zor.ki eşimi de göndermiyor.
gercek anlamda söylüyorum derdim bir an önce gitmek değil.biletini almadan önce barışmak.bilsem ki barışcaz beklerim.zaten o mesaj yazmadan mesaj atmıyorum ona.
Baban çok mantıklı ve saygıdeğer bir insanmış.
Sen detayları yazdıkça,nasıl izin verdi bu evliliğe diye düşünüyorum.
peki eşinle en son ne zaman görüştün aradımı seni yada en son ne mesajı attı???
biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.
biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.
konu sahibinin babasında el öpülecek bir durum göremiyorum
bir babanın kızının hatasına sahip çıkması, kızı için çok da iyi birşey değildir
bak kız olgunlaşamamış işte, çocuk gibi hareket ediyor
bir jandarma dayıyor kapıya, basıyor gidiyor
(babasının onu kabul edeceğinden emin)
aradan 3 gün geçiyor, kocama döneceğim diye ağlıyor
halbuki babadan biraz çekinse, daha düşünerek hareket ederdi..
anne babaların evlatlarına sürekli ben senin arkandayım mesajı vermesi, çok da takdir edilesi birşey değil
evlilik kurumu söz konusu olduğunda..
konu sahibinin babasında el öpülecek bir durum göremiyorum
bir babanın kızının hatasına sahip çıkması, kızı için çok da iyi birşey değildir
bak kız olgunlaşamamış işte, çocuk gibi hareket ediyor
bir jandarma dayıyor kapıya, basıyor gidiyor
(babasının onu kabul edeceğinden emin)
aradan 3 gün geçiyor, kocama döneceğim diye ağlıyor
halbuki babadan biraz çekinse, daha düşünerek hareket ederdi..
anne babaların evlatlarına sürekli ben senin arkandayım mesajı vermesi, çok da takdir edilesi birşey değil
evlilik kurumu söz konusu olduğunda..
Kısacası kandırmış seni...
Doğru dürüst tanımadan evlenmişsin.
Şimdi gerçekleri gördüğün halde,dönmekte ısrarlı mısın ?
nette tanıdın
3 ay görüştün istendin,
yalan dolanları anlamadın eyvallah
ama başka mesajında 1 sene nişanlı kaldığınızı söylemiştin
1 senede anlamadın mı iflas durumlarını
hiç mi adam gibi araştırma yapmak aklınıza gelmedi
evlilik bu yahu
biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.[/QUOTE
Minareyi calan kilifini hazirlar misali ,internette tanisip evlenmek iyi cesaret helede 3 ayda
baban simdi mantikli davrandigini zannettigi gibi o zaman mantikli davransaymis keske
avrupa avrupa hevesine degilde kizini arastirarak verseymis ,ati alan üsküdari gecmis
ya bu deveyi güdersin yada sesiz sedasiz bu diyardan gidersin ,halen su sanal ortamda dahi
farkinda olmadan belkide esim dedigin adami kötülüyorsun ....
esinin Akli varsa yukarda yazdigin kadarda derdi varsa birde seni dert olarak almaz ..
ye kürküm ye.
23 yaşındayım.şiddet yok.kayınvalidem 1 ay sonra gidicek başbaşa kalıcağız.
bizim durumumuz yeterince iyi vaziyette avrupa sevdamız yok yani anlayacağınız.biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.[/QUOTE
Minareyi calan kilifini hazirlar misali ,internette tanisip evlenmek iyi cesaret helede 3 ayda
baban simdi mantikli davrandigini zannettigi gibi o zaman mantikli davransaymis keske
avrupa avrupa hevesine degilde kizini arastirarak verseymis ,ati alan üsküdari gecmis
ya bu deveyi güdersin yada sesiz sedasiz bu diyardan gidersin ,halen su sanal ortamda dahi
farkinda olmadan belkide esim dedigin adami kötülüyorsun ....
esinin Akli varsa yukarda yazdigin kadarda derdi varsa birde seni dert olarak almaz ..
ye kürküm ye.
ben kendi kafama göre jandarmaya gitmedim ben amcasının evine gidiyordum annemde tartıştıgımızı abime anlatmış abimde jandarmaya git dedi.bende jandarmaya gittim.ben jandarmada iken annesi annemi aramış hakaret etmiş ben gene jandarmadan eşimin evine dönecektim bırakıcaklardı beni babam arayıp jandarmadan çıkma gelip alıyoruz seni.evdeki şazofrenlerden birine bişey yaptırsalar elimizden bişi gelmez dedi.o kadından korkulur dedi.
ısarcı değilim ama seviyorum.ve evliliğimin yıkılmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?