ayrı eve çıkmanız gerek hemde bebeğiniz doğmadan..bir göz olsa bile ayrı eve çıkamazmısınızkayınvalıdemler olmadıgı zaman cok ıyıyız ama onlar oldugu zmaan kavga edıyoruz ıkı haftalıgına tatıle gıttıler hıc kavga bıle etmedık
arkadaslar kocam ıstemedı dıye bu cocugu ben tek basıma mı yaptım allah askınıza lutfen adamı sarhos edıp yapmadım kendı ıstegıyle oldu zorla bısey yaptıramazsın hele kı bu konu cocuksaadam çocuk istememişki..[/QUOTE
Ee kimden hamile ? Kocadan değil mı? Hem istememiş hem de hamile kalmış.
ama önce konuşmanız gerekmezmiydi sence işte çocuk olursa ne yaparız..bakabilirmiyiz ayrı eve çıksak rahat ederiz vs..arkadaslar kocam ıstemedı dıye bu cocugu ben tek basıma mı yaptım allah askınıza lutfen adamı sarhos edıp yapmadım kendı ıstegıyle oldu zorla bısey yaptıramazsın hele kı bu konu cocuksa
Adam sorumluluk almak istemiyor demek ki .Ama bunu bile bile kadın niye hamile kalıyor koca niye hamile bırakıyor.kocasından hamile ama adam istemiyormuş çocuk..hanım ilgilenmez diye çekinmedimi acaba..
bizim ülkenin sorunu bu zaten..baştan konuşmak lazım değilmi..çocuk çok seven bir halkız..allah rızkını verir diyoruz..Adam sorumluluk almak istemiyor demek ki .Ama bunu bile bile kadın niye hamile kalıyor koca niye hamile bırakıyor.
canım ya kıyamam eşini ikna edip çıksanız ya evden yazık degıl mı bı de bebısınız olacakkayınvalıdemler olmadıgı zaman cok ıyıyız ama onlar oldugu zmaan kavga edıyoruz ıkı haftalıgına tatıle gıttıler hıc kavga bıle etmedık
canım cocuk ayrı eve engel olmaz kı anne çalısmazsa kendısı bakar zaten keske durum olsada bıran once cıkıp yuavalarını kursalar ev evın ustune olmaz hayatım yasayan bılır ..birde arkadaş çalışamaz bebek olduğunda nasıl ayrı eve çıkacaklar..şimdi 3 ,,5 bir şeyler kazanıyordur..
ben kocama kapıcı daıresıne bıle razıyım dedım o da olmaz dedıayrı eve çıkmanız gerek hemde bebeğiniz doğmadan..bir göz olsa bile ayrı eve çıkamazmısınız
bende aynı düşünüyorum,kayınvalidem rahmetli oldu kayınpederimde allah rahmet eylesin,ama büyükleri memnun etmek zor onlara göre yaşamak zor,onların çocuk yetişrtirme tarzları falan farklı,aynı evde daha çok tartışma çıkar çocuk olunca..canım cocuk ayrı eve engel olmaz kı anne çalısmazsa kendısı bakar zaten keske durum olsada bıran once cıkıp yuavalarını kursalar ev evın ustune olmaz hayatım yasayan bılır ..
durumumuz olsa bunlar hıc yasanmazdı zaten emın oluncanım cocuk ayrı eve engel olmaz kı anne çalısmazsa kendısı bakar zaten keske durum olsada bıran once cıkıp yuavalarını kursalar ev evın ustune olmaz hayatım yasayan bılır ..
evlilik sorumluluğuna hazır değilmiş arkadaşım kendine bun u yapmamalıydın..çekilmez vallahi billahi..ben kocama kapıcı daıresıne bıle razıyım dedım o da olmaz dedı
ama sen elinden geleni yapıyorsun problemli olan kocan kemdisi ailesinin evinde daha az sorumluluk alıyor ama sen paspas oluyorsun onlara..durumumuz olsa bunlar hıc yasanmazdı zaten emın olun
kesınlıkle ole aılesının yanında oldugu ıcın daha az sorumluluk alıyo kac kere teklıf ettm kendı ayaklarımızın uzerınde duralım dıye zamaanı var dedı ne kadar ne dedıgımde en az 5 6 sene dedıama sen elinden geleni yapıyorsun problemli olan kocan kemdisi ailesinin evinde daha az sorumluluk alıyor ama sen paspas oluyorsun onlara..
5..6 sene belkide ozamanda bahane bulur taşınmaz..yol yakınken bir şeyler düşünmelisin..ona giren çıkan yok tabiikesınlıkle ole aılesının yanında oldugu ıcın daha az sorumluluk alıyo kac kere teklıf ettm kendı ayaklarımızın uzerınde duralım dıye zamaanı var dedı ne kadar ne dedıgımde en az 5 6 sene dedı
meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
evi yokki kızın..kim harçlık verecek eline bir şey almak canı isterse...Böyle bir sebepten ayrılık mı olur yahu çocuk oyuncağımı bu işler çok şaşkınım gerçekten pes eşinize hiç bir şey diyemiyorum kendileri ile ilgilenmeni bekliyorlar ise bırak çalışma evinde otur ne saçma şey ya gebesin ve yaptıkları şeye bak Çıldırmamak elde değil terbiyesiz insanlar hele kayınvaliden ve kayınpederin pes onların senin halinden anlaması lazım büyük olarak
birde insan bebeğine güzel şeyler almak istiyor onları almaz bunlar sanmam..bebek arabası beşiği,kıyafetleri..bezi maması...Böyle bir sebepten ayrılık mı olur yahu çocuk oyuncağımı bu işler çok şaşkınım gerçekten pes eşinize hiç bir şey diyemiyorum kendileri ile ilgilenmeni bekliyorlar ise bırak çalışma evinde otur ne saçma şey ya gebesin ve yaptıkları şeye bak Çıldırmamak elde değil terbiyesiz insanlar hele kayınvaliden ve kayınpederin pes onların senin halinden anlaması lazım büyük olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?