15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Deki ayrılalım sen baban annen mutlu yaşayın bebeğin annesi ve babası ayri büyüsün çok bencil bir kocan var zaten ailesini sana tercih eden bi erkekten ne beklersin ki bugün olmazsa yarın yine aynısını yapar en ufak olayda ayrılalım diyecek

Calismayan adama kayinpeder araba almaz. Arabayla bi is yapsin diye alindi demek ki o araba. Dogru mu?

Yok ya keyfi alıp cebine de harclik koyup sırtını sıvazlayan babalar da var...sonra da iştekendi ayayakları üzerinde duramayan zoru gördüm mü kaçan bir nesil ortaya çıkıyor çoğu da evliliği sürdüremiyor çünkü bekarligini ozluyorlar. .sorumluluk ağır geliyor...

senin kocan tam bi salak
agzının ortasına bir tane çakacan
defolsun gitsin
kendini üzdügüne degmez

Allah yardımcın olsun canım. Bende o yollardan geçtim hemde çocuk olduktan sonra. Aileler girdi araya. Ama benim evliliğim hâla ipin ucunda koptu kopacak. Cocuğum olmasa bir dakika düşünmem ama oğlumunda anne ve babasinin yanında büyümeye hakkı var. Onu düşünerek katlanıyorum çoğu şeye.

anladım ama ban soz verdı o kadar yemınler ettı
laaaa.

İnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

Maya değişmez, hamur değişmez. Sadece tadında az burukluk varsa alabilirsin. Yoksa elde olan malzeme neyse o. Sen hiç fasulye ekince mercimek çıktığını gördün mü?

eski konularını bilmeden cvpladım cnm. dediğin gibiyse konu sahibide bayaaaaa suçlu

yanlış yoldasınız cnm bilesin. çocuğun mutlu bir yuvada yaşamaya da hakkı var. anne babası geçinemeyen çocuklar anne babası ayrı olan çocuklardan daha mutlu olabiliyor

benim kuzenimin çocukları anne boşan bu adamdan diyorlarmış. oda çocukları için dayandı çocuk 12 yaşında başladı ayrıl anne demeye

evden ayrılmak yerine bi solukta sizden ayrılmayı teklif etmiş.....
allah yardımcınız olsun

1 gün iyi 3 gün kötü bir evliliğe çocuk niye????

kayınpeder size yardım etmek zorunda değil.
evlenmeyi biliyosanız kimseden yardım almadan evinizi kurabilmelisiniz

ben de 22 yasındayım daha herseyın basındayım

yanlış bi başlangıç olmuş galiba?

cocuk ıcın sole acele ettm ben cocuk asıgıyım esımıde sevıyorum neden olmasın dedım bırlıkken buyur daha sonra cıkarız dıye dusundum cocugu yaparkende bunları konustuk

çocuk seviyosun diye bebeğin hayatını karartabilirsin farkındasın di mi?
adamı damızlık gibi kullanmışsn, bebeği elde etmişsin.
bence şimdi yolları ayırmalısınız.

olayin aslini simdi anladim esine cok kizmistim ama tek suclu o degilmis sende sutten cikma ak kasik degilmissin meger adam cocuk istemiyomus ozaman hakediyosun bosuna sinir olmusum

zaten bana dedıgı sey benm bı tane bılezıgım var onu bozdurcagımı soledım hıc bısey demedı verdım o goz dagını

yapma Allah aşkına çocuk aldırmayı ne düşün ne dile getir
kocanda babalık vasfı yoksa ona yol ver gitsin
sen anne ol dimdik dur evladına sahip çık

daha kotu musunuz suan sebep bırbırınzı sevmeme mı pekı ne

anlamadığımbir nokta var

herkes konu sahibine adam istemiyor sen neden çocuk yaptın diyor eeee bu adam çocuk yapmasa kadın nasıl hamile kalsn

demekki adam da basbaya istemiş ama işine gelmiyor sorumluluk almak

eşin senden ayrılmak yerine önce kendi evini açsın. kendi çocuğunu düşünsün.ne güzel ya ne kıymetli ana babalar var şu dünyada adama bak kendide baba olacak ama daha bir yuvanın ne demek olduğunu bilmiyor maalesef.

anlamadığımbir nokta var

herkes konu sahibine adam istemiyor sen neden çocuk yaptın diyor eeee bu adam çocuk yapmasa kadın nasıl hamile kalsn

demekki adam da basbaya istemiş ama işine gelmiyor sorumluluk almak
aynen ole tek basına yapılmıyo cocuk bıanlık zevk de degıl bu kımseye anlatamıyorum kı bosverın herkes konusuyo

Konu sahibi bence olan olmuş artık... yaptığınız doğru bir şey değil eğer bile bile tek başınıza karar verdiyseniz ama çocuk için sürdürülen bir evlilik size daha çok mutsuzluk huzursuzluk verebilir...esiniz zaten baski altindaymis yanlis anlamadi isem maasini aileye verip onlardan harclik alan ya da benzeri ve cikip baska eve tasinmaya cesaret edemwyen biri iken cocuk dusuncesi de huzursuz etmis olabilir...sorumluluklarini yerine getiremeden birde bwbegin sorumlulugu onu urkutmus olabilir...gercekten istemiyor da olabilir...o yüzden senin eşine diyeceğini tek şey ben bu bebeği istiyorum senin hazir olmadiginin farkindayim ama artık yapacak birsey yok sen olsan da hayatımız da olmasan da ben ona Kıyamam...sen yanımızda oolursan iyi olur ama olmak istemez sen istemediğin bir şeye zorlayamam seni daha fazla...

sen ayrılmakiistemiyorsun belli o olmasa da bebegine aahip cikacagini hissetmesi lazim kendinden emin ildugunu ve tartismaya girmekten kaçın anlayisli ol ama her dediğine tabi deme...cunku senin de hatalarınvar...aradaki dengeyi kkoruman lazım. .. anne ve baba olmak çok farklı. ..kadının duygulari hemen değişirken çoğu erkek kucağına almadan anlayamiyor bu bağı bu sevgiyi...ne diyeyim esin kucağına alınca değişir belki hisleri ama bunu unutmayabilir. ..Blof yapmıyor olabilir...

aksam aılemı araycagını soledı eve cagırıp konuscagını soledı bana

Sen ara o zaman. Yalnız olmadığını, sahipsiz olmadığını görsün. Tabi ailen sana destek çıkacaksa. Tutup da damatlarına hak verirlerse daha da beter duruma düşersin. Ama yok onlar kızlarını ezdirmeyecek bir şekilde konuşurlarsa bir daha kimse size terbiyesizlik yapamaz. Kayınvalideniz zırt pırt eşinizi dolduramaz. Eğer torununu görmek istiyorsa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…