15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

daha kotu musunuz suan sebep bırbırınzı sevmeme mı pekı ne

Yok sevgi var. Eşim cok sorumsuz gezer tozar eğlenir. Çalışmıyor..asla çalışmam diyor. 2 senedir kaynanamlarla birlikte yaşıyoruz. Evde 2 tane kaynım var biri benimle yaşıt digeride 20 yaşında. Herşey buraya taşındıkdan sonra başladı. Açıkcası eşimin elinde herşey ama o hiçbirşeyi umursamıyor.

aynen ole tek basına yapılmıyo cocuk bıanlık zevk de degıl bu kımseye anlatamıyorum kı bosverın herkes konusuyo
Herkes konuşuyor ha?? Bu da Haziranda açtığın konu. Orda da herkes konuşmuş ama sen yine bildiğini okumuşsun. Böyle devam et. Üç beş çocuk daha yap. Onların da günahına gir. Eşin bencilse sen ondan bencilsin. Yazık o çocuğa yazık.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-kocam-ıstemıyo-yardımcı-olurmusunuz.725794/

O nasil bir es nasil bir erkek. Allah islah etsin.

Konuyu 6 Haziran'da açmış. Dolayısıyla 15 haftalık hamile olmuyor. Oltaya mı geldik?

Ben de hesaplayıp duruyorum. Bir türlü onbeşi sayamadım. Belki açtığında hamileydi. Neyse ben daha birşey yazmıyorum. Bazılarına müstahak bazı şeyler.

Hamile kalmak istiyorum demiş. Konuyu açtığında hamile değilmiş yani.

aynen ole tek basına yapılmıyo cocuk bıanlık zevk de degıl bu kımseye anlatamıyorum kı bosverın herkes konusuyo
Keske SUREKLI KAVGA ETTIGIMIZ ICIN KOCAM COCUK ISTEMIYOR AMA BEN COCUK YAPACAM diye konu actiginda konusanlari dinleseydin bugun bunlari yasamazdin

Simdi de bizi dinlemiyosun, kim bilir daha basina neler gelecek bu kafayla

Bir çarpacam kocana bı de yer çarpacak.essek herif senin hamileliğini kullanıyor. Adam olsaydı da anasının dibinden ayrılsaydı . Önce koca olmayı becersinde sonra ayrılsın. post: 36775784, member: 597149"]meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın[/QUOTE]
ayrılık nedeni nedir tam olarak
seni hamileyken boşanmaya itecek ne sebep olabilir eşinde
yok eğer kayda değer birşey yokken
amaç seni kuzu etmekse
sen çek s.... i
otursun ailesi ile

Nasil bi es bu ya sirf bu yüzden bosanilir mi birimi doldurmuş bunu ne olmus

Keske SUREKLI KAVGA ETTIGIMIZ ICIN KOCAM COCUK ISTEMIYOR AMA BEN COCUK YAPACAM diye konu actiginda konusanlari dinleseydin bugun bunlari yasamazdin

Simdi de bizi dinlemiyosun, kim bilir daha basina neler gelecek bu kafayla
çocuk çok büyük sorumluluk eşim çok istiyor ikinciyi ama ben istemiyorum örneğin bir taraf istemiyorsa yapmamalı..sorumluluk çok fazla anne baba olarak çocuğunu vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirebileceğine güveniyor demekki

[/QUOTE]
adam çocuk istememişki..

canım aranız nasıl sizin aranızda bir skıntı yok konu sadece bu ise avi ayırmalısınız tatlım ..

bu devirde aynı evde zor..

Konu sahibi gene bildiğini okuyacak ..
Bir de gerçekten 15 haftalık hamile misiniz ? Merak ediyoruz

boşanmak isteyen adama yapışılırmı..beni istemeyeni ben hiç istemem..
Olmasi gereken zaten bu seni istemeyeni isteme bende oyle düşünüyorum ama sebebi cok sacma yuva kolay yapilmiyo ne zorluklarla yuva oluyo cekip atmak nasil bu kadar kolay oluyor ve birden alinmis bi karar bu bide hamilesin sasirtici doğrusu hakkinizda hayırlısı olsun inşallah yoluna girer hersey

adam çocuk istememişki..[/QUOTE

Ee kimden hamile ? Kocadan değil mı? Hem istememiş hem de hamile kalmış.

canım aranız nasıl sizin aranızda bir skıntı yok konu sadece bu ise avi ayırmalısınız tatlım ..
kayınvalıdemler olmadıgı zaman cok ıyıyız ama onlar oldugu zmaan kavga edıyoruz ıkı haftalıgına tatıle gıttıler hıc kavga bıle etmedık

adam çocuk istememişki..[/QUOTE

Ee kimden hamile ? Kocadan değil mı? Hem istememiş hem de hamile kalmış.
kocasından hamile ama adam istemiyormuş çocuk..hanım ilgilenmez diye çekinmedimi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…