eşim cahil değil tam bi öküz karnımda suan bıle hareketlerını ufakda olsa hıssedıyorum
daha kotu musunuz suan sebep bırbırınzı sevmeme mı pekı ne
Herkes konuşuyor ha?? Bu da Haziranda açtığın konu. Orda da herkes konuşmuş ama sen yine bildiğini okumuşsun. Böyle devam et. Üç beş çocuk daha yap. Onların da günahına gir. Eşin bencilse sen ondan bencilsin. Yazık o çocuğa yazık.aynen ole tek basına yapılmıyo cocuk bıanlık zevk de degıl bu kımseye anlatamıyorum kı bosverın herkes konusuyo
O nasil bir es nasil bir erkek. Allah islah etsin.meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
Herkes konuşuyor ha?? Bu da Haziranda açtığın konu. Orda da herkes konuşmuş ama sen yine bildiğini okumuşsun. Böyle devam et. Üç beş çocuk daha yap. Onların da günahına gir. Eşin bencilse sen ondan bencilsin. Yazık o çocuğa yazık.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamıle-kalmak-ıstıyorum-ama-kocam-ıstemıyo-yardımcı-olurmusunuz.725794/
Konuyu 6 Haziran'da açmış. Dolayısıyla 15 haftalık hamile olmuyor.
Ben de hesaplayıp duruyorum. Bir türlü onbeşi sayamadım.Belki açtığında hamileydi. Neyse ben daha birşey yazmıyorum. Bazılarına müstahak bazı şeyler.
Keske SUREKLI KAVGA ETTIGIMIZ ICIN KOCAM COCUK ISTEMIYOR AMA BEN COCUK YAPACAM diye konu actiginda konusanlari dinleseydin bugun bunlari yasamazdinaynen ole tek basına yapılmıyo cocuk bıanlık zevk de degıl bu kımseye anlatamıyorum kı bosverın herkes konusuyo
ayrılık nedeni nedir tam olarak
seni hamileyken boşanmaya itecek ne sebep olabilir eşinde
yok eğer kayda değer birşey yokken
amaç seni kuzu etmekse
sen çek s.... i
otursun ailesi ile
meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
Nasil bi es bu ya sirf bu yüzden bosanilir mi birimi doldurmuş bunu ne olmusmeraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
çocuk çok büyük sorumluluk eşim çok istiyor ikinciyi ama ben istemiyorum örneğin bir taraf istemiyorsa yapmamalı..sorumluluk çok fazla anne baba olarak çocuğunu vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirebileceğine güveniyor demekkiKeske SUREKLI KAVGA ETTIGIMIZ ICIN KOCAM COCUK ISTEMIYOR AMA BEN COCUK YAPACAM diye konu actiginda konusanlari dinleseydin bugun bunlari yasamazdin
Simdi de bizi dinlemiyosun, kim bilir daha basina neler gelecek bu kafayla
boşanmak isteyen adama yapışılırmı..beni istemeyeni ben hiç istemem..Nasil bi es bu ya sirf bu yüzden bosanilir mi birimi doldurmuş bunu ne olmus
[/QUOTE]Bir çarpacam kocana bı de yer çarpacak.essek herif senin hamileliğini kullanıyor. Adam olsaydı da anasının dibinden ayrılsaydı . Önce koca olmayı becersinde sonra ayrılsın. post: 36775784, member: 597149"]meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
canım aranız nasıl sizin aranızda bir skıntı yok konu sadece bu ise avi ayırmalısınız tatlım ..meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
bu devirde aynı evde zor..meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
Olmasi gereken zaten bu seni istemeyeni isteme bende oyle düşünüyorum ama sebebi cok sacma yuva kolay yapilmiyo ne zorluklarla yuva oluyo cekip atmak nasil bu kadar kolay oluyor ve birden alinmis bi karar bu bide hamilesin sasirtici doğrusu hakkinizda hayırlısı olsun inşallah yoluna girer herseyboşanmak isteyen adama yapışılırmı..beni istemeyeni ben hiç istemem..
kayınvalıdemler olmadıgı zaman cok ıyıyız ama onlar oldugu zmaan kavga edıyoruz ıkı haftalıgına tatıle gıttıler hıc kavga bıle etmedıkcanım aranız nasıl sizin aranızda bir skıntı yok konu sadece bu ise avi ayırmalısınız tatlım ..
kocasından hamile ama adam istemiyormuş çocuk..hanım ilgilenmez diye çekinmedimi acaba..adam çocuk istememişki..[/QUOTE
Ee kimden hamile ? Kocadan değil mı? Hem istememiş hem de hamile kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?