15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

durumumuz olsa bunlar hıc yasanmazdı zaten emın olun

Durumu olmak görecelidir. Eşiniz şimdiki maaşının iki katını da alsa, eğer bir yemeğe ya da bir yere gittiğinde hesabını bilmeden harcıyor ay sonunda da babasına yanaşıyorsa gene bunlar yaşanırdı gene bunlar yaşanırdı.

mecbur ısten de cıkıyorum napcam bılmıyorum
15 haftalık gebesin,28 haftada alınan raporlu 34-35 haftaya kadar çalışabilirsin..erkenden neden çıkıyorsun işten..bir şey tahmin ediyorum ama neyse,umarım erkek tarafını zorlamayı bırakır kendi yoluna bakarsın..

neyı tahmın edıyorsunuz anlamadım ben polıklıkte calısıyorum calısan olarakda fılm cekmek zorundayım hamıle bı ınsan fılm ceker mı ya bunu oncekı sayfalarda da soledım evde durmaya meraklı bı ınsan olsamm hıc calısmazdım

mecbur ısten de cıkıyorum napcam bılmıyorum
işten çıkacaksın..onlar bir şey alırmı diye ele bakacaksın..şimdi hamilesin canın bir şeyler çeker..bebeğine alışvariş yapmak istersin..sonra hormonlar değişiyor daha bir hasas oluyor insan..onlar senden hizmet bekler..

Ya ben anlamıyorum sen daha bekarsın ahkam kesme diyenleri !
Evlenince ne oluyor hanımefendi ? Başınız göğe mi eriyor? Bir bilgelik mi geliyor üstünüze anlamadım ?
evlenınce noluyo bılıyo musunuzz sorumluluk artıyo bunu evlenınce anlarsınız bekara koca bosamak kolaay derler sımdı anlayamazsınız benı

kayınvalıdemler olmadıgı zaman cok ıyıyız ama onlar oldugu zmaan kavga edıyoruz ıkı haftalıgına tatıle gıttıler hıc kavga bıle etmedık
Bebek doğunca çalışamayacağınızı ve kendi evinize çıkma ihtimalinizinde enaz 5 yıl daha erteleneceğini bile bile hamile kaldığınıza göre kayınvalide ile yaşamaktan çok memnunsunuz diye düşünmüştüm.
Ama orda yaşamaya devam ettiğiniz sürece eşiniz sorumluluk almaya yeltenmeyecek ve şımarıklıklarına devam edecek.
Bir yolunu bulup taşınmalısınız.

eşini seviyorsun..ama sevgi karşılıklı olunca güzel..bebeğin olduğunda ikinizde ikinci planda kalacaksınız hep..yazık günah değilmi bebeğede sanada...

iştende keyfı cıkmıyorum zaten zorunlu cıkıyorum radyasyon almamak ıcın

iştende keyfı cıkmıyorum zaten zorunlu cıkıyorum radyasyon almamak ıcın
rest çek desem adam zaten rest çekiyormuş sana..bebeği aldır boşanalım diyormuş..ailenin yanına gitsen..istemezler değilmi..

sabırla okudum tüm yazılanları. açıkçası nasıl bir ruh hali içerisinde olduğunuzu algılayamadım? bence siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz. yaşınızın küçük olduğu çok belli ve bu durumda hala bir şeyleri zorluyor olmanız ise anlamsız.. babasına sırtını dayamış sorumsuz bir eş ve karnınızda sadece sizin istediğiniz bir bebek varken sizin iş hayatınıza dört kolla sarılmanız gerek! şu an özel hayatınız ile ilgili akibete ailelerin karar verecek olması bile sizin ve kocanızın aslında ne kadar birbirinden uzak insanlar olduğunu gösteriyor. kusura bakmayın ama bence ergen gibi davranmayı bırakıp durumun ciddiyetinin farkına varmanız gerekiyor! bir parmak kangren olduysa eğer kolu kaybetmek yerine parmağı kesmelisiniz..

siz size ait olan hayatınıza sahip çıkmazsanız, kimse sahip çıkmaz, bilgilerinize..

radyolojiden başka bir yere geçirebilirler sizi bence evde çok mutsuz olursunuz,nacizane görüşüm bu yönde..sizi yargılamama imkan yok..biz ne dersek boş,kararı zaten siz vereceksiniz..

cok haklısınızz

radyolojiden başka bir yere geçirebilirler sizi bence evde çok mutsuz olursunuz,nacizane görüşüm bu yönde..sizi yargılamama imkan yok..biz ne dersek boş,kararı zaten siz vereceksiniz..
agızve dıs saglıgı polkılıgınde baska nereye gecebılırım hanfendı acaba soruyorum sıze

agızve dıs saglıgı polkılıgınde baska nereye gecebılırım hanfendı acaba soruyorum sıze
otomasyona geçebilirsiniz hanımefendi,geçemiyorsanız da sadece tavsiye veren birine hiddetlenmenizi geçerli kılmıyor yaptığınız..size saygı çerçevesinde yazdığım yoruma saygısızca yazdığınız bu yoruma istinaden,ne yaparsanız kendinize ne yaşarsanız eğer ki dik duruş sergilemiyorsanız hakkınıza..hayırlı günler hanımefendi...

CaniTE="Margarikotin, post: 36775821, member: 364684"]Oh valla, işin kolayına kaçıp hemen ''AYRILALIM'' demiş ya !
Sanki akla gelen tek çözüm buymuş gibi.
İnsan da biraz anlayış olur ama nerede..
Özellikle kayınvalidenin bu konuda sana fazlasıyla anlayış göstermesi lazım.Çünkü bir kadının halinden bir kadın anlar..
[/QUOTE]
Canim ikibizde calisiyosunuz suan cikmak istesen 700 tl ev var.:)hayir kizim hamilesin ben yataktan kalkamiyodum haftada bir gelirlerdi obilr zor geliyodu sonucta yatamassin kalkamassin.s

Canim ikibizde calisiyosunuz suan cikmak istesen 700 tl ev var.:)hayir kizim hamilesin ben yataktan kalkamiyodum haftada bir gelirlerdi obilr zor geliyodu sonucta yatamassin kalkamassin.s[/QUOTE]
Zor yavrum keske en bastan resti cekseydin.e siz simdi ayri otursaniz bu sefer cocuk olu ca masraf uc misline cikcak.valla zor bacim ne diyim.alttan al uste cik ama kocanin aklina gir.bi de kayinvaldenle kobusmayi denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…