meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
arabayla rahat gezsın dıye alındı o araba otobuslerde surunmesın dıye 23 yasında hıc calısmamıs bı ınsan hergun abısınden harclık ısteyen bı ınsan kaynımCalismayan adama kayinpeder araba almaz. Arabayla bi is yapsin diye alindi demek ki o araba. Dogru mu?
herseyın hayırlısıını dılıyorum bundan sonra ne olucaksa olsun aksam son noktayı koyucaz ıste
O zaman cok sacma.arabayla rahat gezsın dıye alındı o araba otobuslerde surunmesın dıye 23 yasında hıc calısmamıs bı ınsan hergun abısınden harclık ısteyen bı ınsan kaynım
benım kocam calısıyokı calısmadıgını kım soluyo ama calıstıgı hep eve gıdıyo bırıkım olarak donmuyoyahu cansu senin kendi kocan çalışmıyor onu düşünsene kayın biraderinin calışmamasını düşüneceğine.
sebepleri önemli değil aslında sayın konu sahibi kayın babanız kaynınıza araba almış olabilir ama haddimi aşmam umarım bu sizi ilgilendirmez..kayınbabanızın parası dilediği gibi kullanır...ne yazıkki kayınbabanıza iki tane hayırsız erkek evladı var..hatta biri utanmamış evlenmiş başına bir de gelin getirmiş birken iki olmuş..az empati kurarsanız ne demek istediğimi sanırım anlayacaksınız..eşiniz çalışıyomuş yeni gördüm peki sizi o evde tutan ne hem siz hem eşiniz çalışıyorsa...arabayla rahat gezsın dıye alındı o araba otobuslerde surunmesın dıye 23 yasında hıc calısmamıs bı ınsan hergun abısınden harclık ısteyen bı ınsan kaynım
arabayla rahat gezsın dıye alındı o araba otobuslerde surunmesın dıye 23 yasında hıc calısmamıs bı ınsan hergun abısınden harclık ısteyen bı ınsan kaynım
Arkadasim senin annen baban abin ablan kimsen yok mu? Yada herseyi anlattinmi? Destek oluyorlar mi sana yoksa elleri armutmu topluyor? Umarim aksam ki son nokta konusmasinda yalniz degilsindir.herseyın hayırlısıını dılıyorum bundan sonra ne olucaksa olsun aksam son noktayı koyucaz ıste
esım ne solerse solesın kalbım rahat evlendıgımden berı calısan bı ınsanım bekarlık hayatımda oleydı o yuzden evlendıkten sonra bı yukum olmadı onlara karsı kendı odamın perdesını bıle ben maasımdan verdmBenim anlamadığım bu nokta nasıl koyulacak? Siz ne düşünüyorsunuz. Onlar ne derse ona göre mi hareket edeceksiniz? Ailenize durumu anlattınız mı? Onlar ne düşünüyor? Akşama herkes doğaçlama mı yapacak? Kimsenin önden planladığı bir şey yok mu? Emin olun eşinizin de ailesinin de söylemeyi planladığı şeyler vardır.
cunku o kafadan 5 6 sene burda yasaycaz dedı kendı ole ıstıyoduSiz bunları takmayın artık. Daha fazla düşünmeyin. Eşiniz çalışıyor mu? Eşiniz çalışıyorsa iki maaş kirada bir eve çıkmak için yeterdi. 10 yıl beklemeniz gerekmezdi diye düşünüyorum. Çok ahım şahım olmazdı ama zaman içerisinde eksiklerinizi giderirdiniz. Sonra da1-2 yıl içinde çocuk olurdu. Neden 10 yıl diye düşündünüz orasını anlayamadım.
benım kocam calısıyokı calısmadıgını kım soluyo ama calıstıgı hep eve gıdıyo bırıkım olarak donmuyo
allaha sukur yanlız degılım aılem taraf tutmaz ama benıde yanlarına alır sokakta bırakmazlar..Arkadasim senin annen baban abin ablan kimsen yok mu? Yada herseyi anlattinmi? Destek oluyorlar mi sana yoksa elleri armutmu topluyor? Umarim aksam ki son nokta konusmasinda yalniz degilsindir.
cunku o kafadan 5 6 sene burda yasaycaz dedı kendı ole ıstıyodu
sen söyledın, ben nerden bilebılırım 2. sayfan 13. sayfaya böyle degışıklık olucanı. babasına sırtını yaslıyor, babasından harçlık alıyor yazmışsın. ya da seni cümlrelerinle,
ayrılık nedenı tam olarak anlasamamız bız o evde oldugumuz surece 1 gun ıyıyız b3 gun kavga edıyoruz bu durum ıkımızı de yıpratıyo dayamıs babasına sırtını bası bıseye sıkıssa baba para ver dıyo kendı ayaklarının uzerınde durmuyo duramıyo o da sureklı kavga edıyoruz dıyo ayrıca hamıle oldugumdan dolayı doktorum 16 haftalıga kadar cınsellıgıde sakıncalı buluyo o da olmuyoo o da ayrılmak ıstıy/QUOTE]
babasına sole sırtını dayıyo esım anı yasamayı sevıyo suan yemege mı gıttı paranın hesabını yapmıyo ıkı gun sonrada parasız kalınca mecbur para ıstıyo bendende ısteyemıyo erkek kadından para ıstermıymıs dusuncesı var esımde
daha solememıs herhalde aıleme yoksa coktan annem benı arardıİyi de güzelim sen ne diyordun? Sen neyi kabul ettin? Hiç mi söz hakkın yok bu evlilikte. Bebek için ikna etmeden önce ayrı ev için ikna etseydin keşke.
Hamilesin sinirlerin fazla bozulmasın. Akşama sakin kafa ile söyleyeceğin şeyleri kurgula.Bu arada ailenin haberi var mı? Onlar gelince süpriz olmayacak di mi?
anladım ama ban soz verdı o kadar yemınler ettı“baba para ver” diyorsa tek suçlu kocası değil.
Onu o hale getiren anası babası.
Adam evlenmiş hala evimizin küçük paşası muhabbeti yapıyorlarsa evin küçük paşası çalışıp para kazanacak değil ya. Sonra hani küçük çocuklar annesiyle küs olan komşuya kin güder ya kocası da annesinin babasının kızdığı kadına; o da kendi karısı oluyor kin gütmüş.
Konu sahibi de suçlu, kendine böyle bir adamı koca olarak seçip çocuk doğurmak istediği için.
Hani tamam kavun değil ki koklayıp alasın ama arkadaş yani şu modeli 10 km uzaktan tanımayacak kadın yoktur. Anasıyla 2 muhabbetinden anlaşılır.
Nişanlıyken hiç mi anlamadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?