15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

eski konularını okudum şimdi
eşin zaten çocuk istemiyormuş-sanırım evliliğin düzelir eşin düzelir çocuk fikri iyi gelir diye eşini tuzağa düşürdün
yanlış yapmışsın sağlıklı bir şekilde devam etmeyen bir evliliğe çocuk ısrarı niye
inşallah aranız düzelir o yavrunun günahı ne anne-babasının günahını çekecek
keşke önce evinizi ayırsaydınız hayatınızı düzene koysaydınız yaşlarınız daha çok genç
sonrasında çocuk planlasaydınız ama keşkeler ile olmuyor dime
inşallah herşey düzelir Allah o sabinin yüzü suyu hürmetine evini-evliliğini sorunlardan kurtarır

herseyın hayırlısıını dılıyorum bundan sonra ne olucaksa olsun aksam son noktayı koyucaz ıste

herseyın hayırlısıını dılıyorum bundan sonra ne olucaksa olsun aksam son noktayı koyucaz ıste

Benim anlamadığım bu nokta nasıl koyulacak? Siz ne düşünüyorsunuz. Onlar ne derse ona göre mi hareket edeceksiniz? Ailenize durumu anlattınız mı? Onlar ne düşünüyor? Akşama herkes doğaçlama mı yapacak? Kimsenin önden planladığı bir şey yok mu? Emin olun eşinizin de ailesinin de söylemeyi planladığı şeyler vardır.

arabayla rahat gezsın dıye alındı o araba otobuslerde surunmesın dıye 23 yasında hıc calısmamıs bı ınsan hergun abısınden harclık ısteyen bı ınsan kaynım
sebepleri önemli değil aslında sayın konu sahibi kayın babanız kaynınıza araba almış olabilir ama haddimi aşmam umarım bu sizi ilgilendirmez..kayınbabanızın parası dilediği gibi kullanır...ne yazıkki kayınbabanıza iki tane hayırsız erkek evladı var..hatta biri utanmamış evlenmiş başına bir de gelin getirmiş birken iki olmuş..az empati kurarsanız ne demek istediğimi sanırım anlayacaksınız..eşiniz çalışıyomuş yeni gördüm peki sizi o evde tutan ne hem siz hem eşiniz çalışıyorsa...

arabayla rahat gezsın dıye alındı o araba otobuslerde surunmesın dıye 23 yasında hıc calısmamıs bı ınsan hergun abısınden harclık ısteyen bı ınsan kaynım

Siz bunları takmayın artık. Daha fazla düşünmeyin. Eşiniz çalışıyor mu? Eşiniz çalışıyorsa iki maaş kirada bir eve çıkmak için yeterdi. 10 yıl beklemeniz gerekmezdi diye düşünüyorum. Çok ahım şahım olmazdı ama zaman içerisinde eksiklerinizi giderirdiniz. Sonra da1-2 yıl içinde çocuk olurdu. Neden 10 yıl diye düşündünüz orasını anlayamadım.

Arkadasim senin annen baban abin ablan kimsen yok mu? Yada herseyi anlattinmi? Destek oluyorlar mi sana yoksa elleri armutmu topluyor? Umarim aksam ki son nokta konusmasinda yalniz degilsindir.

esım ne solerse solesın kalbım rahat evlendıgımden berı calısan bı ınsanım bekarlık hayatımda oleydı o yuzden evlendıkten sonra bı yukum olmadı onlara karsı kendı odamın perdesını bıle ben maasımdan verdm

cunku o kafadan 5 6 sene burda yasaycaz dedı kendı ole ıstıyodu

benım kocam calısıyokı calısmadıgını kım soluyo ama calıstıgı hep eve gıdıyo bırıkım olarak donmuyo

sen söyledın, ben nerden bilebılırım 2. sayfan 13. sayfaya böyle degışıklık olucanı. babasına sırtını yaslıyor, babasından harçlık alıyor yazmışsın. ya da seni cümlrelerinle,

ayrılık nedenı tam olarak anlasamamız bız o evde oldugumuz surece 1 gun ıyıyız b3 gun kavga edıyoruz bu durum ıkımızı de yıpratıyo dayamıs babasına sırtını bası bıseye sıkıssa baba para ver dıyo kendı ayaklarının uzerınde durmuyo duramıyo o da sureklı kavga edıyoruz dıyo ayrıca hamıle oldugumdan dolayı doktorum 16 haftalıga kadar cınsellıgıde sakıncalı buluyo o da olmuyoo o da ayrılmak ıstıyo

Arkadasim senin annen baban abin ablan kimsen yok mu? Yada herseyi anlattinmi? Destek oluyorlar mi sana yoksa elleri armutmu topluyor? Umarim aksam ki son nokta konusmasinda yalniz degilsindir.
allaha sukur yanlız degılım aılem taraf tutmaz ama benıde yanlarına alır sokakta bırakmazlar..

Ya insan aşık olunca böyle oluyor , yanımda olsun da nasıl olursa olsun diye düşünebiliyor .
Anlarım da.
Sırf bunun için çocuk yapmak da , biraz fazla değil mi ?

cunku o kafadan 5 6 sene burda yasaycaz dedı kendı ole ıstıyodu

İyi de güzelim sen ne diyordun? Sen neyi kabul ettin? Hiç mi söz hakkın yok bu evlilikte. Bebek için ikna etmeden önce ayrı ev için ikna etseydin keşke.
Hamilesin sinirlerin fazla bozulmasın. Akşama sakin kafa ile söyleyeceğin şeyleri kurgula.Bu arada ailenin haberi var mı? Onlar gelince süpriz olmayacak di mi?

“baba para ver” diyorsa tek suçlu kocası değil.

Onu o hale getiren anası babası.

Adam evlenmiş hala evimizin küçük paşası muhabbeti yapıyorlarsa evin küçük paşası çalışıp para kazanacak değil ya. Sonra hani küçük çocuklar annesiyle küs olan komşuya kin güder ya kocası da annesinin babasının kızdığı kadına; o da kendi karısı oluyor kin gütmüş.

Konu sahibi de suçlu, kendine böyle bir adamı koca olarak seçip çocuk doğurmak istediği için.

Hani tamam kavun değil ki koklayıp alasın ama arkadaş yani şu modeli 10 km uzaktan tanımayacak kadın yoktur. Anasıyla 2 muhabbetinden anlaşılır.

Nişanlıyken hiç mi anlamadın?

daha solememıs herhalde aıleme yoksa coktan annem benı arardı

Ayrilalim diyen bi adama niye daha minnet duyuyorsunuz ki? Üstelik karninizda onun cocugu varken o sizi düsünmeden böyle konusurken... Bence sizi sindirmeye ugrasiyor, hani siz aman yuvam bozulmasin diye isten gelip bide yorgun hargin onlara hizmet muhabbet falan yapicaksiniz... Buna boyun egerseniz bundan sonra hep ezilirsiniz, sizde sartlarinizi bi sunun resti cekin bakalim nasil oluyormus, ailenizde arkanizdaymis neden korkuyorsunuz? Cocuk bahane etmeyin lütfen tabiiki anne babayla büyümesi güzel ama huzurlu bi ortam olursa, saygi duyulmayan mutsuz bi anne, bencil bi babayla nekadar mutlu olur? Bosanin diyemez kimse ama boyun egmeyin, biraz kendinize güvenin, bu hayat sizin hayatiniz karsilik fedakarlikla güzel gecer, bosanmaya gidersede dik durun zaten sizi haketmiyormus ozaman... Ben ciddi olduguna inamiyorum sirf gözünüzü korkutmak amaci, amacinada ulasmis yuvaniz bozulmasin diye büyük ihtimal herseye boyun egiceksiniz, eee ozamanda aglanmaya hakkiniz yok...

anladım ama ban soz verdı o kadar yemınler ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…