15 kilo vermek isteyenler .....

nisa1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.591
1.250
248
35
İstanbul
Arkadaslar ben cok skildim fazla kilolarimdan. Kurtulmak istiyorum bir an once. Burda bir kac basari oykusu okudum, motive etti beni :) Birlikte zayiflamak icin diyet arkadaslari ariyorum.Var misiniz beraber basaralim bunu????

bende varımmm ama sen yoksun galıba.. bende ylbasına kadar 15 kılo vermek ıstıyorum. 78 kıloyum artıkbıktım bi ileri bir geri. yaşım 30 göstermıyorum ama kılolardan dolayı ne gıyınesım gelıo ne makyaj yapasım gelıyo. eskıden kendım gıbı bırını gorsem yuh derdım. be arkadaş hadi şişmansın anladık barı ustune basına bak derdım. bakkala bıle gıderken dıkkat ederdım. çooook saldım cok. ne olur bana yardım edın. çocukda ıstıyorum. zayıf bır annede olmak ıstıyorum lütfennnnnn bıtsın artıkkk

Arkadaslar ben cok skildim fazla kilolarimdan. Kurtulmak istiyorum bir an once. Burda bir kac basari oykusu okudum, motive etti beni :) Birlikte zayiflamak icin diyet arkadaslari ariyorum.Var misiniz beraber basaralim bunu????

haydı geldık sen nerdesınnnnnnn

Ama bana cevap yazdiginizi yeni gordum :) vee cok sevindim. Ben baslayamadim tek basima.
Persembe gunu yemege davetliyim. Cuma gunu baslayalim mi. Bir kez basladimida devam edicaz ama birakmak yok.

Bende ayni seyi hissediyorum. Hic bu kadar fazla kilom olur diye dusunmezdim, kilo vermekte zor gelmiyordu. SImdi yanliz yasiyorum ve skilinca aklima yemek yemek geliyor, mutlu ediyordu beni :) ama giydigim hicbirsey yakismiyor simdi, kurtulmak istiyorum fazlaliklardan. Birlikte basaralim bunu. Bende yilbasina kadar versem super olur, acele etmeden kendimizi bunaltmadan basaralim. Cuma basliyoruz, olur mu?

tamam canım cuma sabahı tartılalım başlayalım.gazamız mubarek olsun

Ben başlamıştım bir kaç gündür bozuldu, bende Cuma günü sizinle başlarım =)

Bende varim,15 kilo vermek istiyorum,on gun önce başlamıştım 72 kilo ile suan 70 kiloyum.hedefim 55 kilo olmak evlenmeden once 55 kiloydum,yaklaşık 7 yil evlilik iki cocuk derken aldigim kilolar epeyce olmuş...ama kararlıyım bu sefer,esim de hic sevmez kilolu o da ayri dert tabi..ama kisa zamanda vermek hayal belki o yuzden veremiyorum diye pes etmek yok,az yiyerek ve biraz egzersizle yavas da olsa gider kilolar..7 yilda aldigim bukilolar 3-5 ayda gitmeyecek tabi bunu unutmamaliyim.sizinle birlikte daha güçlü olacagimi hissediyorum,birbirimize destek oluruz

Arkadaşlar bende varım ama ben 20 kilo vermek istiyorum.Benimde doğumdan sonra kaldı.3.çocuğum oldu ve artık kilolardan kurtulmak istiyorum .ben diyetisyene başladım 5 gün oldu katilabilirmiyim size?

Arkadaşlar bende varım ama ben 20 kilo vermek istiyorum.Benimde doğumdan sonra kaldı.3.çocuğum oldu ve artık kilolardan kurtulmak istiyorum .ben diyetisyene başladım 5 gün oldu katilabilirmiyim size?

merhaba canım. valla bende çocuk olmadan 30 kılo aldım kist sayesınde bırde evlılık:) 92 kılo olmustumkı 77 e kadar düştüm şimdi. normalde çok iyi giderse insanlar 5 kılo verıyorlar. biz ilk ay 5 yada 4 verebiliriz. sonrasında 3 bıle versek ıyı. acele etmeden. hem ınan ben 77 ye dustum ya 1 senedır. oturarak çalışıyorum hareketsızım çok ve yedıklerıme dıkkat etmıyorum ama almadımda kalıcı kılo vermısım yanı bu çok ıyı bısey.be dedıgım gıbı gıdersek yılbasına kadar 15 kılo verırız rahatlıkla sende eskı halıne donersın. çıtır anne olursun.

hoşgeldın. inşallah bu sefer başarıcaz . kışa bırakmayalım bu kıloları 2015 e güzel girelim yaaa. yaş gecıyo gerıye donup baktıgımda kılo muhabetıyle ve kılo oldugu ıcın mutsuz gıyımıne ozen gostermeyen bı ınsan goruyorum. bırının dugunu oldgunda yada arkadaşlarla toplanalım denıze gıdelım dendıgınde bıle ılk aklıma gelen kılooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…