hoşgeldin canım kaç kılosun hedef kılon kçBen de bugün başladım ama sizinle devam ederim canım
hooşgeldin canım kaç kılosun
Merhaba,
Şu anda 76-77 kiloyum. Bende 91,5 dan düştüm.
Bugün başlıyorum bende, istediğim kiloya gelene kadar da durmak yok =)
merhaba tatlim,15 kilo vermissin nasilverdinmerhaba canım. valla bende çocuk olmadan 30 kılo aldım kist sayesınde bırde evlılık92 kılo olmustumkı 77 e kadar düştüm şimdi. normalde çok iyi giderse insanlar 5 kılo verıyorlar. biz ilk ay 5 yada 4 verebiliriz. sonrasında 3 bıle versek ıyı. acele etmeden. hem ınan ben 77 ye dustum ya 1 senedır. oturarak çalışıyorum hareketsızım çok ve yedıklerıme dıkkat etmıyorum ama almadımda kalıcı kılo vermısım yanı bu çok ıyı bısey.be dedıgım gıbı gıdersek yılbasına kadar 15 kılo verırız rahatlıkla sende eskı halıne donersın. çıtır anne olursun.
canım ılk dıyetısyene gıttım bır kaç hafta sonra bıraktım ama lısteyı bırakmadımmerhaba tatlim,15 kilo vermissin nasilverdin
bunu basardigina gore 15 daha verursin bize de yol gosterici ol canim,arkadan iteklenmeye ihtiyacim var dogrusu
Hoşgeldin,sen de kilo verme konusunda basarilisin yaniMerhaba,
Şu anda 76-77 kiloyum. Bende 91,5 dan düştüm.
Bugün başlıyorum bende, istediğim kiloya gelene kadar da durmak yok =)
Onerilerini uygulamaya alicam sağol tatlımcanım ılk dıyetısyene gıttım bır kaç hafta sonra bıraktım ama lısteyı bırakmadım
ınan sadece sık ye az ye mantıgı.yanımda yemek tasıyodum bazen.arabanın ıcınde bamya yedıgımı bılırım.
bol yogurtlu ve aralarda diyet sutlu bır dıyet.. sabahları hep klasık zaten yeşıl cay mutlaka olacak bol yesıllık peynır bır dılım t<am bugday ekmegı yıyordum
oglen altı kaşık yemek az salata ve yogurt ekmek gene var ama bazen yemıyordum
akşamda aynı ama
öglen tavuk yedıysem akşam sebze yemeye calıyordum
bırde gunde en az yarımsaat yuruyordum bazı gunler bır saat bazı gunler evde dans ettım. bır ıkı hafta hıc spor yapmadıgımda oldu
bence ısın sırrrı bozmamak ve bu yaptıgımızı dıyet olarak gormemek. bu bır dıyet degıl saglıklı beslenme dememız lazım. ve ıstedıgımız kıloya geldıkten sonrada aynı sekılde devam edıcez
ve her gıden kıloyla oyle bı mutluluk ve ozguven gelıyorkı. eyılemıyordum ya kalkamıyordum yerden. diz kapaklarım gıcırdıyordu sımdı bıraz azaldı.
ışallah daha ıyı olucaz ılk once kendımız ıcın
kızlar bende varım 2 kilo veriyorum geri alıyorum 20 güne 4 kilo vermem lazım motive edin beni nolur vermem lazım
Tatlim ben 84 mayis doğumluyum,30 oldum yani...işallah canım yapıcaz birlikte... artık olmalı...yaşın kaç bılmıyorum ama ben bir kaç ay sonra 30 olucam. 30 düşünsene daha çocukta yok ortada oda olursa yag fıcısı gıbı. bılmıyorum kızıyorum ya bır kaç ay sabredıcez sonra hedefımıze ulaşınca arada kaçamaklar yapıcaz tabıkı ama ertesı gun dıkkat edıcez bıraz yurucez almamış olucaz bu yanı
yılbaşına kadar neolur asırı kaçmasak ne olur tatlıları yemesek reçelleri hamurları. ne olur yanı bıryerımızmı eksılır. 30 senedır zaten yemısız yıcegımız kadar.
birde bırsure arkadaşlarını yemege çagırmaya oturmaya gelsınler sende oyle yap. ıkramları yeme. midem agrıyo de geç. dıyetteyım dersen ye bısey olmaz falan fılan sınır ederlerr
Canım şuan 79 kiloyum maalesefhoşgeldin canım kaç kılosun hedef kılon kç
Canim inşallah gorucez bu 60 lari 50 leriCanım şuan 79 kiloyum maalesef60a düşmek istiyorum
Tatlim ben 84 mayis doğumluyum,30 oldum yani...
25 imde yaptim ilk dogumu 78 kilo oldum ve 4 yila yakin aynikiloda kaldim
Sonra ikinci cocuguma hamile kaldim,coook kustum hamilelik boyunca dogum yaptigim gune kadar hergun surekli(((
Dogum yaptim ki 65 kiloyum,hamileyken farkinda olmadan kilo vermisim bayağı,cocugum almis ben vermişim 3500 gr dogdu
Sonra emziriyorum diye kismadim hiç ve tekrar 75e ciktim.su an 70 kiloyum bebegim 9 aylik az emdigi icin bende cook sıkmadan diyete basladim
Birlikten kuvvet dogar,ben yalniz zorlanıyorum psikolojik destek hepimize iyi gelir bence
Canim yaa sagol,olmak istedigim gibi birini tarif ettin once sonraki tarifin ise sanki beeenbak ilk gaz benden gelsın sana
dükkandayım,dükkanın önunden bebeklı bır kadın gectı.. kiii kadın dıyesım gelmıo. bebek 7- 8 aylık gıbı çok tatlı.. anne 55 kilolarda falan ve çok şık tı. minyon bakımlı .okadar guzel gorunuyordukı
ama geçen hafta bızım bı akraba var 2 aylık oldu bebegı , bız ancak gıdebıldık. saldı ıyıce 75 kılolarda bebegı emzirirken terlıyo..çok mutsuz... mutsuz oldugu ıcın daha çok yıyo. bebek ıcın gelen gıden ıllakı oluyo ama ınsan ıcıne cıkası gelmıo. dısardan bakınca olmak ıstedıgım ınsan bu degıl.
bebeğim olunca şık şıkıdım gıyınıp gezmek ıstıyorum. ayrıca o buyucek okula gıdıcek annesını beyensın ısterım. ya benım annem zayıftı bakımlıydı çok guzel kokardı ben çok gururlanırdım. arkadaşlarımın annesı kılolu bakımsız yaşlı benım annem aynı yaşlarda ama ablam gıbıydı ben çok mutlu olurdum arkadaşlarımda ımrenırlerdı.
bugunluk bu kadar gaz yetermi))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?