- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Bu arada 4 agustos 2014 de 72 kg ile baslamistim dune kadar 70 ti,az evvel tartildim 69.5kg
Yaa kızlar bu arada ben gun icinde surekli tartiya cikiyorum,hastalik gibiiii
Hep haftada bir tartilacam diyorum,ne verdigim belli olsun die ama sanki mıknatıs gibi tarti surekli beni cekiyo kendineeeee
Ben sabah ac karnina en yüksek kg goruyorum tartida,odem mi oluyo gece ne,elim ayagim sis oluyo zaten, o yuzden gun sonuna dogru tartiliyorm
merhaba kızlar benide aranıza alın demek bile isteyemiyorum kaçıncı başlayıp kaçıncı bozuşum ben bile unuttum benki birkaç yıl önce 24 kilo vermiş birisiydim
Aynı ben de ya iki kilo veriyom yemeyince bi hafta demeden de alıyom aynen 3 haftada 3 kilo vermm lazım bnm dekızlar bende varım 2 kilo veriyorum geri alıyorum 20 güne 4 kilo vermem lazım motive edin beni nolur vermem lazım
ben bugün ayran detoksuna başladım 2 gün yapacam 2 günde 2 kilo gidiyormuş bakalımAynı ben de ya iki kilo veriyom yemeyince bi hafta demeden de alıyom aynen 3 haftada 3 kilo vermm lazım bnm de
Aynı ben de ya iki kilo veriyom yemeyince bi hafta demeden de alıyom aynen 3 haftada 3 kilo vermm lazım bnm dekızlar bende varım 2 kilo veriyorum geri alıyorum 20 güne 4 kilo vermem lazım motive edin beni nolur vermem lazım
ya ben kilolu dğilim ama kilo konusunda takıntılıyım.52 Kiloyum 49 olmk ist,yorum 50 ye düştüm geçen gene 52 oldum :)ben bugün ayran detoksuna başladım 2 gün yapacam 2 günde 2 kilo gidiyormuş bakalım
bebeğim tam 1 yaşında ve ben hala nerdeyse onu doğurduğum kilodayım hergün bugün dikkat edeceğim diyorum ama dikkat etmek yarım günü geçmiyor herkes maşallah diyetisyen başıma geçen hafta tatilden döndüğümde yuhh dedim artık rakam 84.600 bugün çok şükür azıcıkta olsa gitmiş 83.400 kilom regliyim aynı zamanda bilmiyorum kızlar bu sefer olacakmı sizce
olcak canım olcak. bebek varken yuruyemıyorum dıyosan uyutunca bebegını zıplayıp duruyodu kuzenım. yok 50 kere sonra 75 yaptı derken 500 kere zıplıyodu yavaş yavaş artırdıydı.bide lesli var onu yapabılırsın sureklı adım atıyorsun oldugun yerde bır zaman sonra ısınıyorsun iyice güzel gibi evdekiler için. bu arada reglı ıkı kılo aldırıyo benı
49 a 3 var hayatim,yaparsin azmin elinden ne kurtulmuşAynı ben de ya iki kilo veriyom yemeyince bi hafta demeden de alıyom aynen 3 haftada 3 kilo vermm lazım bnm de
ya ben kilolu dğilim ama kilo konusunda takıntılıyım.52 Kiloyum 49 olmk ist,yorum 50 ye düştüm geçen gene 52 oldum
Canim 9aylik ve 5 yasinda iki tane oglum var,trabzonlu olduklarindan mi ne acayip hareketliler surekli pesinden kosturuyorum ikisinin,yürüyüşe cikma vakti bulamiyorum inan.bebeğim tam 1 yaşında ve ben hala nerdeyse onu doğurduğum kilodayım hergün bugün dikkat edeceğim diyorum ama dikkat etmek yarım günü geçmiyor herkes maşallah diyetisyen başıma geçen hafta tatilden döndüğümde yuhh dedim artık rakam 84.600 bugün çok şükür azıcıkta olsa gitmiş 83.400 kilom regliyim aynı zamanda bilmiyorum kızlar bu sefer olacakmı sizce
Canim 9aylik ve 5 yasinda iki tane oglum var,trabzonlu olduklarindan mi ne acayip hareketliler surekli pesinden kosturuyorum ikisinin,yürüyüşe cikma vakti bulamiyorum inan.
Ama bazen muzik acip oynuyorum,biraz da mekik 15 20anca sonra iki gun heryerim ağrıyor
Onceden acayip abur cubur yiyordum,bide akşam7de geliyordu esim yemek,cay yanina cerez yada pasta,sonra meyve falan,benim 7den sonra basliyordu yemek olayim
Simdi hamurisi,abur cubur,tatli hersey,kizartmalar cikti hayatimdan
Aksam hafif yiyorum ama yine 7 gibi,cunku ailecek sofrada oturmakhoş oluyor
Sonrasinda az meyve yiyorum sadece
Bol bol da su iciyorum,busekilde 7 ayda 15verir miyim acaba
abur cubur almayarak canimAllah bağışlasın çocuklarını benimde 1 yaşında bir oğlum ve 9 yaşında da bir kızım var çok şükür Allah olmayanlara da versin çalışan bir bayanım.benim oğlumda çok harekalmayaraketli ve bugün hafiften depresyona girmeye başladıgımı hissettim evin halini görünce herneyse takmayacagım kafama ne yapayım.
kendini ne güzel disipline sokmaya başlamışsın canım darısı benim başıma inşallah bence 7 ayda rahat verirsin 15 kilo yeterki azmini kaybetme benim ilk hedefim kurban bayramına kadar 79 rakamını görüp şu 80 li rakamlardan kurtulmak inşallah olur dediğin gibi bende asıl 7 den sonra yemek yemeğe başlıyorum ne yapsamda kendimi abur cuburdan alıkoysam canım sen nasıl başardın bana bir akıl versen
İnşallah canım :)49 a 3 var hayatim,yaparsin azmin elinden ne kurtulmuş
Gun gelir bende inşallah 3un 5in hesabini yapar olurum
Kizma tatlim yaa :-*ama siz böyle yaparsanız olmazkı öglen oldu bugun başlıyoruz kımsecıkler yok. barı ılk gunböyle yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?