15 kilo vermek isteyenler .....

merhaba kızlar benide aranıza alın demek bile isteyemiyorum kaçıncı başlayıp kaçıncı bozuşum ben bile unuttum benki birkaç yıl önce 24 kilo vermiş birisiydim

işte oyle yuksek gorme dıye hafta da bır tartıl dıyorlar. arada vucut odem topluo yada veremedıgı zaman oluo. bundan sonra cumaları tartılırsın tartıyı kaldır bıyerlere.yınde çok istiyosan 3 günde bı tartıl.
ayrıca altılı rakamlara gecmıssın sakinnnnnn yedıye gerı donmeeee sakınnnn lütfe ya:)

bu arada bende minyon olamam ama zayıfken çok hoş oluyodum yaaa. hem hafıf balık daha guzel oluyoooo :)
sankı sınırlar var mesela 77 ken le 73 kilo arasında daglar kadar fark oluyo bende sankı on beş kilo var gıbı. anlamıyorum

merhaba kızlar benide aranıza alın demek bile isteyemiyorum kaçıncı başlayıp kaçıncı bozuşum ben bile unuttum benki birkaç yıl önce 24 kilo vermiş birisiydim

gene verirsin canım gene verıcezzzz el bırlıgıyle ve ıstedıgımız kıloya ulaştıgımızda. gene sapıtıcaz gene yedıgımız gunler olacak ama hemennn otokontrol yapıcaz ertesı gun dıkkat edıcez yurucez spor yapıcaz hep formumuzu korucaz. yapcak bısey yok o tartı hep ayagımızın altında olacak zayıflayıncada

kızlar bende varım 2 kilo veriyorum geri alıyorum 20 güne 4 kilo vermem lazım motive edin beni nolur vermem lazım
Aynı ben de ya iki kilo veriyom yemeyince bi hafta demeden de alıyom aynen 3 haftada 3 kilo vermm lazım bnm de
ben bugün ayran detoksuna başladım 2 gün yapacam 2 günde 2 kilo gidiyormuş bakalım
ya ben kilolu dğilim ama kilo konusunda takıntılıyım.52 Kiloyum 49 olmk ist,yorum 50 ye düştüm geçen gene 52 oldum :)

bebeğim tam 1 yaşında ve ben hala nerdeyse onu doğurduğum kilodayım hergün bugün dikkat edeceğim diyorum ama dikkat etmek yarım günü geçmiyor herkes maşallah diyetisyen başıma geçen hafta tatilden döndüğümde yuhh dedim artık rakam 84.600 bugün çok şükür azıcıkta olsa gitmiş 83.400 kilom regliyim aynı zamanda bilmiyorum kızlar bu sefer olacakmı sizce

olcak canım olcak. bebek varken yuruyemıyorum dıyosan uyutunca bebegını zıplayıp duruyodu kuzenım. yok 50 kere sonra 75 yaptı derken 500 kere zıplıyodu yavaş yavaş artırdıydı.bide lesli var onu yapabılırsın sureklı adım atıyorsun oldugun yerde bır zaman sonra ısınıyorsun iyice güzel gibi evdekiler için. bu arada reglı ıkı kılo aldırıyo benı

haklısın canım istedikten sonra insan bir şekilde fırsat bulur ama yürüsün ama atlayıp zıplasın benim öncelikli hedefim aldığım kaloriyi düşürmek ben muhtemelen günlük rahat 5000 kalori falan alıyorumdur çünkü tam bir abur cubur hastasıyım canı sıkılınca kendini abur cubura verenlerdenim ve son 1 yıldır Allah buyuk dert vermesin hayatım biraz karışık gitti ama kararlıyım Allahın izniyle herşey düzene girecek ama düzene girsinde diyete başlarım demeyeceğim hemen başlıyorum artık çünkü oğlumla oynamaya bile üşenir hale geldim bu kilolardan

49 a 3 var hayatim,yaparsin azmin elinden ne kurtulmuş
Gun gelir bende inşallah 3un 5in hesabini yapar olurum

Canim 9aylik ve 5 yasinda iki tane oglum var,trabzonlu olduklarindan mi ne acayip hareketliler surekli pesinden kosturuyorum ikisinin,yürüyüşe cikma vakti bulamiyorum inan.
Ama bazen muzik acip oynuyorum,biraz da mekik 15 20anca sonra iki gun heryerim ağrıyor
Onceden acayip abur cubur yiyordum,bide akşam7de geliyordu esim yemek,cay yanina cerez yada pasta,sonra meyve falan,benim 7den sonra basliyordu yemek olayim
Simdi hamurisi,abur cubur,tatli hersey,kizartmalar cikti hayatimdan
Aksam hafif yiyorum ama yine 7 gibi,cunku ailecek sofrada oturmakhoş oluyor
Sonrasinda az meyve yiyorum sadece
Bol bol da su iciyorum,busekilde 7 ayda 15verir miyim acaba

Allah bağışlasın çocuklarını benimde 1 yaşında bir oğlum ve 9 yaşında da bir kızım var çok şükür Allah olmayanlara da versin çalışan bir bayanım.benim oğlumda çok hareketli ve bugün hafiften depresyona girmeye başladıgımı hissettim evin halini görünce herneyse takmayacagım kafama ne yapayım.

kendini ne güzel disipline sokmaya başlamışsın canım darısı benim başıma inşallah bence 7 ayda rahat verirsin 15 kilo yeterki azmini kaybetme benim ilk hedefim kurban bayramına kadar 79 rakamını görüp şu 80 li rakamlardan kurtulmak inşallah olur dediğin gibi bende asıl 7 den sonra yemek yemeğe başlıyorum ne yapsamda kendimi abur cuburdan alıkoysam canım sen nasıl başardın bana bir akıl versen

abur cubur almayarak canim
Şöyle ki benim 5 yaşındaki oglum cook istahsiz,sirf o yemek yesin diye eve abur cubur almayi kesmistim,oyle olunca da bende yememis oldum bir taşla iki kuş

Ben aksam meyvesini napsamkiiiiii
Cok meyve yiyesim geliyo,bir taneyle gözüm doymuyoooo
Iki dilim şeftali yedim az once ama bir tabak meyve istio canim

canım meyve çok yeme şekerli çunku ustunede tarcın ek şekerını duzenlıyo. çok meyve ıstedıgınde ıkı kocaman bardak su ıc karnın sıssın

günaydınnnnn kızlar bugun tartılma ve sağlıklı yaşama başma günümüz :)= ben tartıldım tam tamına 77 kıloyum gazamız mubarek olsun

sabah kahvaltım 1 katı yumurta 1 parça peynır ve az sütlü neskafe

ama siz böyle yaparsanız olmazkı öglen oldu bugun başlıyoruz kımsecıkler yok. barı ılk gunböyle yapmayın

ama siz böyle yaparsanız olmazkı öglen oldu bugun başlıyoruz kımsecıkler yok. barı ılk gunböyle yapmayın
Kizma tatlim yaa :-*
Canim ancak oturdum,misafirim sabahin 6sinda geldi uzak yoldan,aksama da yemek hazirligi yaptım
Ben sabahlari şiş oluyorum,simdi tartildim 69 kiloyum
Sabah iki bardak şekersiz cay ve patates salatası yesili bol,az peynir yedim
Sabah sabah misafirimolduğu icin patates salatası oldu (
Simdiye kadar da 1,5 lt su,1 incir,bir kase yoğurt
aksama menum agir,sadece çorba icerim umarim,tadina bakmak istersem ucunu kaciririm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…