• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu gruba katilirken de demistim ilk mesajimda, ben yasaklar koyunca kilo veremiyorun. Her seyden az da olsa yiyorum. Mesela dun moralim bozuktu ve akilli kocam eve bi kilo tatli almis. Ben diyet yapiyorum adam cani çekmiş tatli almis:sinirli: dururmuyum 2 tane yedim. Ama aksam yemek yemedim biseyler attim agzima sadece ve sabah buna ragmen -200 ciktim.

Tabi herkes de metabolizma ayni calismiyor olabilir. Bi de ben emziriyorum. Sonra tatlilari yiyip bana kilo aldim senin yüzünden demeyin:KK72: :KK70:
afiyet olsun canim sen sana uygun olan beslenme tarzini bulmuşsun helal olsun devam :)

Kızlar şeker orucunda ikinci günüm
kahvaltıda sıcacık üzerine tereyağı sürdüğüm bazlamaya hayır dedim :) helva yemedim çayımın iki bardağına şeker atardım atmadım bal yemedim aferin bana Di mi :nazar: kahve tutkum var yanına da bitter veya kurabiye yerdim sabah gittim hurma aldım :kahve: yani tam motive ikinci gün devam ediyor...
Bu arada akşam arkadaşın bebisinin doğum günü var ve ikramlık lar harika olacak biliyirum konsept doğum günü diyim siz anlayın. Ama kafam çok rahat çünkü şeker orucunda yasak :KK66: he bakarım pirinç siz patates siz salata varsa ondan yerim :KK48:
Zümrem Süpersin.maşallah iradene ;) aslında sen şu kiloda bile çoook hoşsun.ama neden daha az olmasın ki dimi? İnşallah hedefimize ulaşırız canımm

1 NİSAN EGZERSİZ LİSTESİ
1.Bluelight14:leslie 5 mil+50 squat+25 dk yürüyüş
2. aquarius24: leslie 5 mil+135 squat
3.deadandlovely: leslie 4 mil+30 dk yürüyü
4.Cranial:40 dakika yürüyüs + 135 squat
5. hifa_bera: 2 mil leslie+ 60 dk yürüyüş+ 50 squat
6.korhilalp:6 km tempolu yürüyüş (1,5sa sürdü)

Hanımlar okudum da maşallah menüler çok iyi.benim menüm gelsin
Sabah 6.30 1 bardak ceviz su kürü
KAHVALTI 7.30
3 dilim pastırma ile 1 yum tavada bol tereyağlı.
2 çeri.1 havuç.1dilim eski kaşar.18 zeytin.tere.çay

ÖĞLE 14.30
1 kase tavuklu salata.ayran

AKŞAM 19.00
1 kepçe tarhana çorb.2 yk yoğurtlu ıspanak.
1 avuç antep fıs.1 keçiboynuzu.filtre kahve

Su 2.5lt oldu şu an
Spor 1.5 sa temp yürüyüş
Bugün 15000 adım fln attım sanırım.bu hafta inşallah eksi görmek istiyorum:dua::dua:aslında akşam yemeyecektim ama spordan sonra acıktım.Hafif yemeye çalıştım umarım işe yarar

Duzen kurabildim sayilir. Her cuma tartilicam artik..beni listeden cikarmadiniz degil mi. Simdiki kilom 76.700

merhabalaaar :) ben giremedim bir süredir. ben sadece yürüyüş yapıyorum onun dışında spor yapamıyorum :oops: ama sanırım başlasam iyi olacak

Back
X