- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü güzel inşallah sonuçta güzel olur detoks suyunu nasıl hazırladığını öğrenebilir miyim?Menümm
Sabah 6.55 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.20
1 yum omlet.2 çeri.1 havuç.2 kk kaşar.8 zeytin.zeytinyağlı maydanoz.açık çay
Öğle 12.10
1 kepçe sütlü mercimek çorb.1 yk kereviz salatası.1 küçük poğaça ev yapımı
Akşam 18.30da yerim
1 kepçe çorb.1 kase yoğurtlu bakla.
1 avuç çekirdek.1 kuru erik.çay
Su 2 lt
Detoks suyu 1 lt
Spor 20 dk karın bacak egz.
kızlar ılo vermek ugruna iğrendiğim acı turk kahvesınıde içmiş bulunmaktayım. bu 1 haftada ne kadar kılo verdınız ?
cumadan cumaya mı yazıcaz kılomuzu ?
kılo vermesı duranlara buharda brokolı onerıyorum yogurtlu
0.5 lt kaynar suya 1 tatlı kaşığı yeşilçay demliyorum.5 dk bekletiyorum denlenmesi için.sonra içine 1 limonu dilimleyip 1 tane de maden suyu ekliyorum.yemeklerden 30dk önce içiyorumMenü güzel inşallah sonuçta güzel olur detoks suyunu nasıl hazırladığını öğrenebilir miyim?
Sana da tatlımmMutlu huzurlu haftasonlari kızlar... aman dikkat haftasonu menulerine![]()
Bol şans!!!günde sağlıklı bişey bulmak zor oluyor gerçektenBenim günüm var şans dileyin bana![]()
çok iyiymiş denemeli0.5 lt kaynar suya 1 tatlı kaşığı yeşilçay demliyorum.5 dk bekletiyorum denlenmesi için.sonra içine 1 limonu dilimleyip 1 tane de maden suyu ekliyorum.yemeklerden 30dk önce içiyorum![]()
Maşallah sporun harika yine canım. Senin boy kaç ti merak ettim :)merhabalar hanımlar kusura bakmayın köydeyiz pek yazamıyorum. bu sabah 8 de sporumu yaptım hepinize harika bir haftasonu diliyorum.
Maşallah sporun harika yine canım. Senin boy kaç ti merak ettim :)
165 canım. ayrıca bacak boyu kısa kalça genişMaşallah sporun harika yine canım. Senin boy kaç ti merak ettim :)
Ben yapmıştım birkaç kere ama beni çok terletmiyor hafif sicakliyorum sadeceAynen ya ben 3 mil yaptım sadece
5 i bir kere yaptım o da duello diye :)
60 kilo olduğunda b3nc3 çok guzel görünürsün canım verene kadar azmedecez inşallah. G3c3n yıl bu zamanlar bende 77 kiloydum165 canım. ayrıca bacak boyu kısa kalça genişo yüzden ne kadar adım o kadar incelme
![]()