15 mayısta transfer oldum

Elif3333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
9
3
1
40
Merhaba can kızlar

2 aşılama yaptırdım ilk kez tüp bebek yapıldı 5 yumurta vardı sadece 1 adet kaldı onuda ayın 15 transfer ettiler sürekli yatmam gerekir mi ben sık sık kalkıyor uzanıyor otururum sadece iş yapmıyorum doğru Bi şey mi yapıyorum bilmiyorum 3 günde karnım ağrıyor normal mi sizce ayın 27 test yapacam çok merak tedirginim bilgileriniz paylaşır mısın

Merhaba transfer günlerimiz çok yakın bende 13 de transfer oldum 24 ünde test günüm benim.transferden sonra benimde 3.4. Gün çok yoğun regl ağrım olmuştu gün geçtikçe azaldı şuan yok gibi birşey tuttu mu tutmadı mı meraktan çatlıyorum umarım pozitif sonuçlar alırız

Çok amin inş sende hayırlı müjdeli haber alırsın inş aşırı meraklı sabırsızım bakalım ne oalcak

Merhaba , bende 13 Mayıs transfer oldum….Sizin gibi ilk 2-3 gün adet olacakmışım gibi ağrı vardı şimdi hiç bir belirtş yok….5. Transferim bu bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 24 Mayıs’da

Aynı gün tranafwr olup aynı belirtileri yaşamamız umarım cumartesi pozitif haberlerimizi de yazarızz

Aynı gün tranafwr olup aynı belirtileri yaşamamız umarım cumartesi pozitif haberlerimizi de yazarızz

İnşallah İlk transferiniz mi? Ben diğerlerinde daha yoğun hissetmiştim psikolojikti o zamanlar sanırım

Özel değilse tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ve hangi merkezde yaptırdınız
Bilinmeyen infertilite diye geçiyor hiç bir sebep yok tüm tahlil ve gen testlerine göre herşey normal…Ben çok yerde denedim şuan Bahçeci Sağlık grubunda tedavi oluyorum.Normal yolla 2024 Ekim de hamile kaldım fakat boş gebelik oldu aralık da kürtaj yapıldı.Sürekli deniyoruz sonuç alamadık henüz

Bende sebebpsiz infertiliden dolayı tüp bebek aldımve şuan bende bahçeçideyim tesadüfünde böylesi yaa boş gebeliğiniz için de çok üzüldüm umarım rabbim bu sefer yerini doldurur

Bende sebebpsiz infertiliden dolayı tüp bebek aldımve şuan bende bahçeçideyim tesadüfünde böylesi yaa boş gebeliğiniz için de çok üzüldüm umarım rabbim bu sefer yerini doldurur
Transfer de denk geldik o zaman eğer Mehmet hocaysa Benim genetiğede gitti 2 tane anormal geldi ama Dr 2 tane önden dondurmştu onları transfer yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…