15 mayısta transfer oldum

İnşallah bu dondurulmuş olanlar tutmuştur çok amin çok
İnşallah O kadar heyecanlıyım ki 2-3 gün öncesine kadar hiç aklımda yoktu ama şimdi yarın ne olacak tuttu mu ,yine mi olmadı acaba soruları kafamda Sizin saat kaçta olmuştu transfer ?

İnşallah O kadar heyecanlıyım ki 2-3 gün öncesine kadar hiç aklımda yoktu ama şimdi yarın ne olacak tuttu mu ,yine mi olmadı acaba soruları kafamda Sizin saat kaçta olmuştu transfer ?
Ayy yaklaştıkça geriliyoruz duygularımız aynı poztifi düşünelim pozitif olsun inşallahh benim transfer 16:00 gibi oldu

Ayy yaklaştıkça geriliyoruz duygularımız aynı poztifi düşünelim pozitif olsun inşallahh benim transfer 16:00 gibi oldu
Aynı saatlerde olmuşuz,Ben ilk transferdim hocanın sonra sizi aldı sanırım Kendşmi heveslendirmeden güzel düşünmeye gayret ediyorum Mavi kalbi alalım inşallah

Aynı saatlerde olmuşuz,Ben ilk transferdim hocanın sonra sizi aldı sanırım Kendşmi heveslendirmeden güzel düşünmeye gayret ediyorum Mavi kalbi alalım inşallah
Ayy belki birbirimizi de görmüşürüzdür bekleme alanında benim yaşım 21 böyle en küçükleri ben duruyordum belki gözünüze çarpmıştır rabbim neylerse güzel eyler olanda da hâyır vardır herzaman olmayanda da tevekkül edip zamanımızı beklicez mavi kalpleri alıcaz inşallah

Kesinlikle öyle Yarın gidicekmisiniz merkeze test vermeye ?

Ben gidicem sabah erkenden…Eskiden olsa şimdiye test yapmıştım ama bu sefer son ana kadar bekledim…

Olumsuz geldi sonucum… Tekrardan toplama yapıp genetiğe yollanacak…Uzun bir süreç tekrardan beni bekliyor
Yaa çok üzüldüm tekrardan sürece girmeden önce biraz dinlenin gönlünüzü ferah tutun bu emeklerin karşılığı elbet olucak rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun

Yaa çok üzüldüm tekrardan sürece girmeden önce biraz dinlenin gönlünüzü ferah tutun bu emeklerin karşılığı elbet olucak rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun
Amin inşallah canım Seni şimdiden tebrik ediyorum sağlıkla yürüsün inşallah gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…