15 tatil sendromu!!

inanmıyorum ya neden bu kadar fedakar oldunuz ki alışmış artık sizin vericiliğinize nasıl olsa dediğim oluyor diyor ooh rahat yaniii..

gelinlik giymemen korkunç..
bütün yaz tatili köyde olman korkunç..
eşinin seninle tatile gitmek yerine ailesini seçmeside..
bence bu kadar taviz yeter...
bırakın istediği yere gitsin..
kurs parasını yatırmamışlar de..nerden bulursa bulsun parayı..o parayla da gez toz alışveriş yap..ailende kal..süper bi tatil yaşa..
of layıp puflayan olmadan başında bekarlar gibi rahat et..ilk 2 gün sıkılabilirsin ama sonra onun karislerini neden çektim diye düşüneceksin..madem fedakarlık lazım kocalar yapsın..
paranıda sakın ekhesaba yatırma..ihtiyaçlarım vardı alım dersin..

canim ya bu yazin beni cok uzdu gercekten kiyamam sana umarim birgun soyle esinle basbasa 1hafta bile olsa tatil yaparsin gonlunce.................konunu okudum yorumlarida masallah herkez pekbir kocamkoylu bence esinle konus zaten kurban bayraminda gorduyse 15tatilde sart degil gitmek eger ailesizlige dayanamayacakti egitimci olup ayrilmasaydi ailesinin yanindan dedigim gibi esinle acik acik konus en guzeli belkide seni anlar canim kimsenin kalbi kirilmadan hallolur

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bakalım önümde daha 1 hafta var. Gün ola hayr ola. Az evvel ablası aradı. Geliyorsunuz değil mi diye.Düşünüyorum ama orta yolu bulamıyorum ki. Kimse kırılmasın diyorum ama sonra da aklıma geliyo yıllar geçiyor.hani benim hayatım? Eşim istemiyor diye bebek de yapmadık.5 yıl oldu evliliğimiz.yaş da 28.

anliyorum canim seni...bence esinle konus,5 seneden bu yana ilk defa bir tatili evinde gecirmek istedigini anlat...suan karsi cikar belki cünkü ablasina falan haber vermis!ama yaz tatili icinde simdiden konusabilirsin..
merak ettim canim sen ailenle ayni sehirde mi yasiyorsun??
esin söyle hakli,senede 2 defa görme sansi var..sende tüm tatili orda gecirmek istememenle haklisin..dedigim gibi genis capli konusup en azindan süreyi kisalttirabilirsin..kolay gelsin canim

bak arkadas dogru soylemis yaz icin simdiden bir soz alabilirsin yada internetten yaz icin 1haftalik 2kisilik bazen cok hesapli tatiller olabiliyor ayarlasan yada bir tatil acentasina sorarsin kalan zamanda yine aileleriniz yaninda degerlendirin ama o 1haftayi esinle kendine ayir belki onun bile hosuna gider heryil kendi ister simdilik ona uy yazin sozunude al bu firsatta

Canim madem oyle ben olsa gitmem. yola verecegim parayi da harcarim. madem o dusunmuyor, biraz verici olmaktan vazgec. ben gitmeyecem. hakkim olan parayla kendime guzel bir elbise, ayakkabi, cata vs alacagim de.Esin alismis vericiligine.

ayrica cok uzuldum canim, insan evlenirken bir gelinlik olsun giymez mi? askolsun sana. ama sen kendin yapmissin. biraz bencil ol lutfen. kendini dusun. bak o hic taviz veriyor mu?

aynen de ona. orada ne kadar yerdik de. 1 milyar. 500 unu ben burada yiyecem haberin olsun de ve gitme. biraz icine otursun. gencsin. gez toz giyin. esin koyde karda buzda ne halt yerse yesin. kizdim bak.

hepsı degılde yarısında gıdersenız sorun kalmaz sankı

Sen eşine çok taviz vermişsin çalışan bir eş olarak.bu kadar fedakarlıkda olmaz.düğün istemezsen,altın istemezsen annenin gelinlik parasını takside yatırırsan böyle olur.eşin iyice havaya girmiş.eşinde öğretmense sanada bir gelinlik giydirememişse düğün yapamamışsa yazıklar olsun.en basit eşlik görevini bile yerine getirememiş.sende onun ablası yok yol parası düşünüyorsun.eşim bana bunu yapsa kesinlikle onu affetmem.eşimlede kesinlikle hiçbir yere gitmem.zaten istenmediğin yerde ne işin var.eşin seni istemiyor sende onunla gideyim mi gitmeyeyim mi diye düşünüyorsun.hiçbir zaman eşimi çok sevsemde taviz vermedim.ailelerimizle aynı şehirdeyiz.bir bayram ilk onun ailesine gidilmişse 2.bayram kesinlikle benim aileme ilk gidilir.kıyameti koparırım.ne demek hep onlara gideceğim.birde kıymete de geçmemiş yaptıklarınız.sonra eşiniz ablama gidelim diyene kadar düğün yapmamış o ayıbını düşünsünde seni tatile götürsün.sen neden bu kadar taviz veriyorsun.neden kendi aileni hiçe saydırıyorsun inan anlamadım.ben olsam bu kadar bencil ve saygısız biriyle ne kadar yaşardım bilmiyorum.birde sizin ekonomik özgürlüğünüz var.ben çalışmıyorum ama sizin bu tür hareketleri hiç hemde hiç haketmediğinizi düşünüyorum.lütfen eşinize tepki verin artık.taviz tavizi getirmesin.allah size sabır versin.

Bu ne ya nasıl zor bir durum böyle vallahi canım ben sinir oldum..eşek gibi çalış eve katkı sagla ..azıcık tatilde de uzanıp rahat rahat yatamamak ne kötü ya..
eşin cok tersmiş yazın bile yoksunuz insan evini özler..
tek çözüm bebek canım o sizi eve baglar bence..

biraz romantik olsa başbaşa kalmayı düşünse gitmek istemezdi
siz de haklısınız hep onlara gidilmez kii

gerilmene gerek yok arkadaşım.herkes aklının erdiğince yorum yapıyor.haklısın diye gaza getirenlere teşekkür edip,biraz olumsuz yazanları hemen azarlamak niyeşakkıdı

bak işte bu yazından sonra iş değişir.
şu ana kadar eşine kızıyordum ama artık kızmıyorum.
tek suçlu sensin çünküyasakkelime
elinde mesleği olduğu halde sana bir gelinlik giydiremeyen eşinemi kızmalıyım,bu durumu kabul eden sanamı?evlenmeye niyeti olupta parasını biriktirmeyen eşinemi kızmalıyım,yoksa neredeyse üstüne para vererek evlenmiş olan sanamı?
üstelik öyle kötü alıştırmışsınki eşini tatile gelme diyip bundan neredeyse memnun olacak kadar seni umursamıyor.
eşya istemeden,gelinlik giymeden,altın istemeden evlenir,erkeğe neredeyse "sensiz ölürüm,yeter ki beni al,hiç bişey istemem" mesajı verirseniz sonunda olacağı bu.
birde annenden almışsın gelinlik parasını:1shok:
bu derece vericiliğe alışmış olan eşin ben gelmiyorum diye resti çektiğinde ne yapar bilmem.mirmirmirmir
razı gelir belki...
ama o zamanda ayrı geçirilmeye başlanılan tatillerle bu evlilik nereye gider onu bilmemyasakkelime
"bu son gelişim,yaz tatili için plan yapalım yoksa ben tek giderim" desen oda kötü.sonuçta yine ayrı olacaksınız...
hayır gelmiyorum desen,eşin zaten dünden razı.yine ayrı olacaksınız.
gitsen emme basma tulumba gibi her dediğine evet demiş durumunda olacaksınız.buda olmaz.
tek çare yarı tatilinizi evde geçirmeye ikna etmek...

çok taviz vermişsiniz. taviz, tavizi doğurmuş.
bu kadar anlayışlı olmak maalesef fayda sağlamıyor.
senede sadece 2 kere görüşüyorlarsa belki bu seferlik kabul edebilirsiniz ama yazın başbaşa güzel bir tatil geçirin mutlaka. 1-2 hafta bile olsa yeter.
her ne kadar hoşlanmasanız da eşinizi tek yollamayın. ayrı tatil yapma fikri bana hoş gelmiyor.

canım anlıyorum seni ya,ben de o yüzden çok tartıştım,çünkü insan dinlenmek istiyor,zaten dönem içinde çok yoruluyoruz,her ne kadar bazıları yarım gün çalışıp yarım gün yatıyor dese de...insan kayınvalidesinin ya da görümcesinin yanında ne kadar dinlenebilir,ne kadar ayağını uzatıp yatabilir,sana yüzde yüz katılıyorum

bence eşini ikna etmeye çalış bu kara kışta 15 gün ablasının evinde kalmak bilmiyorum benim yapabileceğim bir şey değil.hem dediğin gibi bunun külfeti var.zaten piyasa kötü.ayrıca evlilik yıldönümünü bencede eşinle başbaşa geçirmek istemen çok doğal.dediğim gibi eşini ikna etmeye çalış tatlılıkla bence...

Çok taviz vermişsin arkadaşım, eşin iyice alışmış senin vericiliğine, bu kadar fedakarlık niye, üstelik mesleğiniz var ve ona muhtaç değilsiniz, anlamıyorum bazen aklım beynim almıyor, nasıl bu kadar ezik olunabilir diye, lütfen bana kızmayın ama eşinize çok sinirlendim. Tüm bunların sorumlusu birazda sizsiniz, yapmayın bu kadar tepenize çıkarmayın bu adamları.

Tatilin tamamını, eşinin zevkine göre ayarlanmasına karşıyım..

Evet tahmin edebiliyorum, 15 gün git, seonuçta gelinsin ya herşeye koşturmak zorundasın, ne o? tatil yaptım dinlendim ben ..Hadi canım..

Erkeklere göre birşey yok, hazır yiyip içiyorlar ama kadınlar öyle değil..
Tek çare var, gidip 1 hafta kalmak..Kalan yarısında da evde dinlenmek..Eşini de bir şekilde razı edeceksin artık..

Kendi ailenizden hiç bahsetmemişsiniz bu arada..

gitme arkaaşım
kesinlikle gitme hemde
birazda eşin fedakarlık yapsın
bu tatilde ablasını abisini görmesin nolur? dünyamı batar
nasılsa yazın 2ay! ailesinlen geçiriyormuş
1 hafta değil 2 haftadeğil, 2ay ne demek ya koskoca 2ay
ben yerinde olsam kesinlikle gitmem hata eşimide yollamam
gidersede döndüğünde ona yapmadığımı bırakmazdım
bende onu tek bırakır kendi aileme giderdim
evlilik yildönemini senin kadar önemsemiyor demekki yoksa seni birakıp gitmeyide göze almaz
sen buzaman kadar çok taviz vermisin, hep vermisin hep vermisin, eşinde almaya alışmış ama evlilik bu değildir iki taraf fedakarlık yaparsa evlilik olur

Ne tatili ya, zorunluluk yorgunluk..

Aferin ne kadar iyi bir insansın, kutlarım bravo, diyen birisi çıkar mı acaba sana?kaydirigubbakcemile3

Sen haketmişsin şekerim herşeyi, yaptıklarına bak.kaydirigubbakcemile3.Bu kadarına iyi niyet denmez başka şey denir.

Kocan ne yapsa ne istese yeridir. Böyle gelmiş böyle gider..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…