Ben de kızıyorum eşime zaman zaman ama ne yapabilirim. Annesi,babası,kardeşleri sonuçta. Hatta bir kaç kere yaz aylarına 10-15 gün birlikte tatil yapmayı önermiştim. Çok pahalı olmayan bie yerlere gidebiliriz demiştim ama kabul etmedi. Ailesiyle olmak varken ne işi varmış Antalya da, Bodrumda. Sonuç olarak ben hayatımda bir kere bile tatile gitmedim, hatta balayına bile. Hatta masraf olmasın diye düğünde yapmadım, altında istemedim. Benden önce abisi evlenmişti. Onun eşi bir sürü şey istemiş. Benim evliliğime paraları kalmamıştı. Eşya da istemedim. Yani tek bir küçük altın bile aldırmadım. Annemler para vermişlerdi gelinlik için. Onunla da beyaz eşya taksiti ödedim.gelinlik de giyemedim.
anliyorum canim seni...bence esinle konus,5 seneden bu yana ilk defa bir tatili evinde gecirmek istedigini anlat...suan karsi cikar belki cünkü ablasina falan haber vermis!ama yaz tatili icinde simdiden konusabilirsin..
merak ettim canim sen ailenle ayni sehirde mi yasiyorsun??
esin söyle hakli,senede 2 defa görme sansi var..sende tüm tatili orda gecirmek istememenle haklisin..dedigim gibi genis capli konusup en azindan süreyi kisalttirabilirsin..kolay gelsin canim
Eşimin ailesini görmesine engel olmuyorum ki. Ben onun gitmesine karışmam ki. Gitsin 15 gün kalsın isterse.Tabii ki hakkı. Sadece derdim ben gitsem mi kalsam mı.Lütfen daha dikkatli okuyup cevaplar yazınız sayın inci tanem.
Ben de kızıyorum eşime zaman zaman ama ne yapabilirim. Annesi,babası,kardeşleri sonuçta. Hatta bir kaç kere yaz aylarına 10-15 gün birlikte tatil yapmayı önermiştim. Çok pahalı olmayan bie yerlere gidebiliriz demiştim ama kabul etmedi. Ailesiyle olmak varken ne işi varmış Antalya da, Bodrumda. Sonuç olarak ben hayatımda bir kere bile tatile gitmedim, hatta balayına bile. Hatta masraf olmasın diye düğünde yapmadım, altında istemedim. Benden önce abisi evlenmişti. Onun eşi bir sürü şey istemiş. Benim evliliğime paraları kalmamıştı. Eşya da istemedim. Yani tek bir küçük altın bile aldırmadım. Annemler para vermişlerdi gelinlik için. Onunla da beyaz eşya taksiti ödedim.gelinlik de giyemedim.
Ben mi haklıyım yoksa eşim mi? Gitmelimiyim yoksa kalmalı?
Ben de , eşim de öğretmeniz. 15 tatilde eşim abla ve abisini ziyarete gitmek istiyor.Başka şehirdeler. Kurban bayramında da anne ve babasını ziyarete gitmiştik. Onlar da hem bizden hem de abla abisinden başka bir şehirdeler. Ama ben 15 tatilde gitmek istemiyorum. Çünkü hiçbir tatilde evde olmadık 5 yıldan beri. Okullar tatil dedi mi bizi kilometrelerce yol bekliyor. Ben bu sefer gitmek istemiyorum.Hem çok para gidiyor. Hem de dinlenemiyorum. Üstelik 31 ocak evlilik yıl dönümümüz. 5 yıldır bütün evlilik yıldönümlerimizde annelerindeydik. Şimdi de ya ablasında olacağız ya da ben evde tek başıma. Kararsız kaldım. Eşime diyorum ki sen de gitme. O da neden gitmeyeyim ki dedi. Evlilik yıldönümümüzde birlikte olalım dedim. Birlikte olmak istiyorsan kalkıp gelirsin benimle dedi. offffff sinir oluyorum her tatil aynı sorunlar.Yazın 1 temmuzda gidiyoruz 31 ağustosa kadar.
"çamaşırsuyu" duygularıma tercüman oldu teşekkür ederim. Ben de gocunmuyorum ama vallahi belim ağrıyor bütün gece put gibi oturmaktan. Özellikle annelerine gidince bi de köy yeri.gezecek yer yok.Otur otur otur. Hele yazın. Şafak sayıyorum. Kaldı 25 gün kaldı 24 gün. Banyo yok, su çeşmeden taşınıyor.börtü böcek desen zaten nefret ederim. tatil mi işkence mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?