15 tatil sendromu!!

Bu kadar haksizliga boyun egersen olacagi bu güzelim...5 sene dile kolay!!

Esin resmen parmaginda oynatmis seni! Gelinlik bile giymemek fedakarlik marifet degildir kendini bu kadar önemsememen neden?

Tabiki simdi bardak doldu tast degilmi? Artik ver ver ver bir noktaya geldin tikandin??:teselli:

Simdi ne olacak? Zararin neresinden dönersen kardir arkadasim bari bundan sonra daha taviz verme, tepkini koy gitmiyorum, sende gideceksin git gör ailene 3-5 gün oldu bitti de...

Mutlaka esin cok sasiracak tartisacak vs. vs. seninle cünkü adam alisik senin taviz vermene lakin buda onun problemi artik, hic tinlamam yerinde olsam:1closedeyes:

Bu kadar fedekarlık yaptıktan sonra, ben olsam asla gitmezdim.
Kal evinde ye,iç,gez,toz,ailene git,
Yanlız tatile çıkmanın; evlilik kurumunu etkileyeceğinden bahsetmişsin arkadaşım. Elbetteki etkiler. Ama sizin eşinizin evlilik kurumuna saygısı yok ki... Gelinlik, eşya falan ayrı ayrı yazmayacağım, sizin yaptıklarınızdan sonra, sizin tatile gelmemenizi neredeyse memnunlukla karşıladıktan sonra, evlilik yıldönümünü normal bir gün gibi gördükten sonra, çocuk iki kişinin kararıdır ama siz eşim istemiyor dediniz, hiç sizin fikrinizi sormadıktan sonra..... çok afedersin ama ne tatili yaa...

İşte okumakla iş bitmiyor....

kocana çok kızdım ama sana da kızdım arkadaşım
biz de öğretmeniz eşimin ailesi de köyde ve ben de acayip sıkılıyorum ve hiç gitmek istemiyorum oraya
o açıdan seni anlıyorum ama biz eşit paylaşıyoruz çünkü benim ailemde uzkta
aslında haksızlık yapıyoruz bence
benim annem senede 2 kere mutlaka gelir, özler
hatta abime de gider, babam yok, yalnız başına ağrıya, erzuruma, kıbrısa kadar gitti
ama kayınvalidemler 5,5 yılda sadece düğünüme ve doğumuma geldiler
gitmesem haksız olmam bence ama gidiyoruz
ben şimdi bu tatilde gitmemenin yolunu arıyorum
bebek var, köy sobalı, yansa bile soğuk
çocuk emekliyor, çok zor olur
annemin evi kaloriferli, mis gibi yediğimiz önümüzde, yemediğimiz ardımızda
özleyen şimdiye kadar gelir severdi diyorum
onlar ille ayaklarına bekliyorlar
bir yol da bana gösterin, eşim çok anlayışlıdır ama bu konuda inat biraz

gittiğimizde ne kadar yorulsak ta ne kadar rahat edemesek te mecburuz kayınvalideye gitmeye...
Onlar eşlerimizin ailesi, biz nasıl ailmeizle birlikte olmayı istiyorsak eşimiz de istiyor olabilir.

AMA,

ben de haksızlık oldu mu kızıyorum...Gelinler hep gelsin, nasıl olsa kayınvalide ayağını uzatıp oğluyla hasret gideriyor bolca,eli soğuk sudan sıcak suya girmiyor, hep kocanın ailesine gidilsin, gitmiyorsan koca tek başına gitsin,aman kayınvalide, görümce bilmemne hiç gelmesin hep sen git ayaklarına bilmem ne...

Deli oluyorum böyle hikayeleri okuyunca...Füsfüs inan canım ben olsam çok büyük konuşmayayım ama gitmezdim yani...Gönderirdim bilet parasını, evimde en güzel hürmeti ve ikramı yapar o kayınvalideyi evime getirirdim madem oğlunu özlüyor...Ana ile oğlu hasret giderecek diye 9 aylık bebeyi sobalı eve sokmanın ne anlamı var...Sobalı evlerde odalar sıcak, odadan çıkınca buz gibi...O çocuk hasta olur hafazanallah...elini kolunu sen sırtını döndürdüğünde sobaya yapıştırsa nolacak...

NEwera, senin yerinde olsam ben kıyameti koparırdım herhalde...Ses çıkarma bir yere kadar yani...
Anladığım kadarıyla eşin bu konuda biraz bencil davranıyor muhakkak ders vermelisin ona...

ya öyle seymi olur işine gelirse diye.. sizde kendi annenize gidin .. o da kendi annesine gitsin.. bakalım iyi gelecek mi esinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…