- 30 Mart 2009
- 14.692
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.638
- 1.123
- Konu Sahibi Dreamsoflove
-
Aslinda cok yaniliyorsun, ben misafir edip yerinden kaldirmam ama istedigin gibi dusunebilirsin tabiYani genel anlamda öyle bencil birisindir, emin ol birisi senden Bi. Şey istese kalkıp getirmezsin ama burda laf ediyosun hadi senin evine gelip 10 gün misafir olayım hep baş koltukta oturup hizmet bekleyeyim bu arada sana laflar sokayım, beni kapından kovmazsan gel yüzüme tükür
Kız çocukları daha becerikli ve kendi işlerini yapmaya daha yatkın olduğu için diyorum ve evet ben biraz çocuğuma düşkünüm istediği yaşta eğer sağlığım el verirse hazırlarım el vermezse zaten o yaptırmaz.. Evet gidecektim şehir dışına fakat ben olsam onu yalnız göndermezdim
Valla buna takılamayacağım şimdi, daha geçen gün evlenip yemek yapamayan kız gördüm hala da yemek yapma derdinde değil, ben biraz mutfak konusunun kadınlarda kalması gerektiğine inanıyorum
Ne kadar şanslıymışsınız siz ya cidden hakkaten, ben şahsen de benim düzenime mutfağıma erkeğin girip de bozup dağıtmasınıı istemem benim düzenimdirBenim mesela bu zihniyette olan bir arkadasim olamaz. Arkadasiniz da belki oyle dusunuyordur.
Bu arada evdeki is bolumumuzde yemek esime aittir. Gideyim de kayinvalideme 'mutfagin daha cok kadinda kalmasi gerektigini dusunuyorum' zihniyeti ile cocuk buyutmedigi icin tesekkur edeyim.
Takılacak bi şey bulamadınız ona takıldınız bi susun ya"Bu arada çocuğum erkek ve kahvaltısını ben hazırlarım" kısmından sonrasını okumadım
7/24 beraber yaşadığınız bir erkeğin mutfağınıza, düzeninize girmesini istemeyip 1 haftalık misafirin girmesini istemeniz çok tuhaf.Ne kadar şanslıymışsınız siz ya cidden hakkaten, ben şahsen de benim düzenime mutfağıma erkeğin girip de bozup dağıtmasınıı istemem benim düzenimdir
Mutfağıma girsin yemek yapsın demedim en azından tabağını kaldırsın kalkıp çayını koysun yatağını toplasın7/24 beraber yaşadığınız bir erkeğin mutfağınıza, düzeninize girmesini istemeyip 1 haftalık misafirin girmesini istemeniz çok tuhaf.
Çünkü o errrrrkek. Girmemeliymişmiş. Ama kadın girmeliymiş7/24 beraber yaşadığınız bir erkeğin mutfağınıza, düzeninize girmesini istemeyip 1 haftalık misafirin girmesini istemeniz çok tuhaf.
Sen de o zihniyette milleti kullanıp evinde kalacak karakterde bi insan isen doğrudur ya hak verirsin hadi yürü git şimdi boş yapmaKonu ilerledikçe sizin yorumlarınızı okudum ve arkadaşınıza hak vermeye başladım. Allah’ım bu konuyu ve konu sahibinin yorumlarını okuyan herkese sabır diliyorum ve gidiyorum.
Arkadaşınızın yatağını bile toplamamasını haklı bulmuyorum ama gelen misafir erkek bir akrabanız olsaydı yatağını toplamamasını, çayını koymamasını dert etmezdiniz bence. Bende öyle bir izlenim bıraktınız.Mutfağıma girsin yemek yapsın demedim en azından tabağını kaldırsın kalkıp çayını koysun yatağını toplasın
Getirden söyle aşkoAç
Aç kaldım desem bir kuruş vermeyecek karakterde birsin Burda gelmiş misafir iş yapmak zorunda değil budu bıdı bıdı hadi git işine bak deli etme insanı
Yok öyle bir şey siz alıştırmazsanız oğlunuz tabi ki becerikli olamaz siz fırsat vermiyorsunuz ki.. sizin gibiler yüzünden evlenince de aynı beklentide oluyor erkekler mutsuz evliliklerin sebeplerinden biri sizin gibi kv lerKız çocukları daha becerikli ve kendi işlerini yapmaya daha yatkın olduğu için diyorum ve evet ben biraz çocuğuma düşkünüm istediği yaşta eğer sağlığım el verirse hazırlarım el vermezse zaten o yaptırmaz.. Evet gidecektim şehir dışına fakat ben olsam onu yalnız göndermezdim
Cinsiyetle ne alakası var yahu kim daha çok iş yapıp alışkanlık kazandıysa onun eli yatkın olur. Benim elim yatkın değil beceriksizim çünkü sevmem ve yapmam ama eşim çok güzel yapar. Cinsiyetleri mi değiştik şimdi. İnsanı delirtirsiniz valla arkadaşlar iyi dayanıyor size.Ne kadar şanslıymışsınız siz ya cidden hakkaten, ben şahsen de benim düzenime mutfağıma erkeğin girip de bozup dağıtmasınıı istemem benim düzenimdir
Konunuzdan bağımsız olarak şu düşünce tarzınız gerçekten kötü. Söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın. Bu şekilde yetiştirilen erkekler yarın kızlarımızın başına bela oluyor.bu arada çocuğum erkek ve ne olursa olsun ben kaç yaşına gelirse gelsin ona kahvaltısını hazırlarım bundan da gocunmam
Şimdi belli oldu arkadaşınızın neden size tavır aldığıValla buna takılamayacağım şimdi, daha geçen gün evlenip yemek yapamayan kız gördüm hala da yemek yapma derdinde değil, ben biraz mutfak konusunun kadınlarda kalması gerektiğine inanıyorum
Şu zihniyette olan biriyle bende iletişimi keserim . Kızım on beş aylık sabah bana bulaşık makinesinin alt katında yikanmislari verdi ben yerlestirdim . Erkek olsaydı da yapacaktı . Oyuncaklarını oyunla topluyor .bu arada çocuğum erkek ve ne olursa olsun ben kaç yaşına gelirse gelsin ona kahvaltısını hazırlarım bundan da gocunmam
Çocukları bela olmayıp yardım etse bile eşlerine bu sefer bu kafadaki kadınlar bela oluyor ben oğlum seni el bebek gül bebek yetiştirdim diyeKonunuzdan bağımsız olarak şu düşünce tarzınız gerçekten kötü. Söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın. Bu şekilde yetiştirilen erkekler yarın kızlarımızın başına bela oluyor.
Sabah sabah sinirlerim zıpladı konu sahibinin Ortadoğu kafası yüzünden. Oğlumun böyle davrandığını görsem demediğimi bırakmam,utanç duyarım yahu elin kızı bana ne der,ne biçim çocuk yetiştirmiş der yani. Der de der.Çocukları bela olmayıp yardım etse bile eşlerine bu sefer bu kafadaki kadınlar bela oluyor ben oğlum seni el bebek gül bebek yetiştirdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?