15 yaş farkı sizce çok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi oliviay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de tekrar yazayım o zaman, kendi yaşına yakın bir insanla yaşamak, beraber yaşlanmak daha güzel bence.

ben de tekrar yazayım o zaman, kendi yaşına yakın bir insanla yaşamak, beraber yaşlanmak daha güzel bence.

Kesinlikle...kaydirigubbakcemile5

Birlikte yaşlanmak,birlikte olgunlaşmak en güzeli olmalı...baba-kız gibi bir görüntüde değil ,karı-koca gibi...:içelim:

bak canım benim eşimle 10 yaş var...o kadar anlaşamadıgımız konular varki anlatamam.ama arada bir fark var biz severek evlendik.onun içinde bazı şeyleri sevgimiz sayesinde bastırdık.ben gezmeyi severim, mesela eşim evde oturmayı sever.işte en basit örnek...hep kadın fedakarlık yapıyo canım..... bunuda asla unutmayın tecrübe konuşuyo..

Ehhh bende bir daha yazacam o zaman niye eksik kalayimki demi ama???:1closedeyes:

Ya kizlar belki bu birzada insanina göre degisiyor, bazi kadinlar veya erkekler ne yaslarini gösterir nede yasina göre davranir...:delphin:

Mesela yagmur arkadasimiz yazdi, esinle 14 yas var arasinda ama gayet mutlu, ileri dönük nasil olur bilemeyiz tabiki allah bozmasin, fakat belkide öyle uzun vadeli düsünmememiz lazim....:sm_confused:

Herseyin dezavantaji oldugu gibi avantajida vardir muhtemelen...a.s

Olivacim, eger mantigin kabul ediyorsa, hoslaniyorsan ve ben bu adamla kafa uydururum bir ömür diyebiliyorsan tercih senindir...insallah hayirlisi olur:Saruboceq:

Bilimsel bir makale okumuştum. Bazı istatistiklere dayandırmışlar. İlişkilerde erkeğin kadınla arasında yaş farkı olmasının daha iyi olduğundan bahsediyordu. Onların kadınlardan daha geç olgunlaşması sebebiyle kadından daha büyük olmalarının pozitif sonuç doğuracağını söylüyordu. Ancak bahsettiği yaş farkı maksimum 10 yaştı.

evt Gülsüm Sultana katılıyorum birazda kişinin yaşını taşıyıp taşımadığı.Ben eşimle tanıştığımda mantıklı düşüncek yaşta değildim açıkçası ama eşim bana o güveni o zamn verdi bana hayatımda görmediğim şeyler yaşamadığı şeyleri yaşattı her konuda yani bir bayanı mutlu etmesini bildi.Aramızdaki yaş farkı belki görünüm olarak sırıtabilir ama fikir çatışması olarak aslaDediğiniz ve dedğim gibi kişiye göre değişiyor mesela ben çevremde eşim yaşımdaki kişileri görüyorum bana acayip geliyor çok çok daha büyük ne biliyim anlatamıyorum bile... Beraber yaşlanmak tabiki güzel ama hayat ne getireceği bellimi olur... Bu arada benim rahmetli kayınpederim ve kayınvalidem arasındada 13 yaş fark vardı ve görücü usulü evlenmeleri rağmen çok mutluydular.....

Hayatın ne getireceğini bilemeyiz Allah yaşı küçük büyük değilde Hayırlısını çıkarsın huzurlu mutlu ömürboyu yaşayabileceğimiz eşler nasip etsin.... (OLMAYANLARA :D )

HMM. bu arada görünümde sorun olursa bende katılıyorum kadınlar malesef daha çabuk yaşlanıyor erkeklere nazaran çocuk doğur iş güç derken erken yıpranıyoruz...
heheh eşimi seviyorum benden çıtırını bulamaz ya hihoyyyt

canım kıyma kendine ..şu anda anlamayabilirsin ama ilerde çok sorun olucak.o 15 yıl önden gidecek.sen daha 29 yaşındasın.benim rahmetli eşimle aramızda 10 yaş vardı.kıskançlık hat safhadaydı.bi çok konuda ben daha farklı düşünüyodum.çok sorun yaşadık.birbirimizi çok sevmemize rağmen.lütfen iyi düşün.

ya bencede çok yani kendi yaşına göre birileri olsa daha ii olur ama tabi senin düşüncen önemli ama arkadaşlar haklı 15 yaşşşşşşşş senden 15 sene önde o kişi

sımdı olmasa bıle
ılerde sorun yaratabılır

kararina saygi duyarim e madem sormussun ben de fikrimi soyleyim cok be guzelim suan belki hosuna gider ama bi bes sene sonra bide bakmissin adamin poposu iceri gobegi disari cikmis yani gunden gune cokecek e sende en guzel yillarinda olacaksin anlayacagin o senin hizina yetisemeyecek mecburen sen onun ruhuna yetismek zorunda kalacaksin umarim anlamissindir canim

Fikirler ve düsünceler uyusuyorsa ben bir sorun görmüyorum. Esim ve benim aramdada tam 15yas var ve gül gibi geciniyoruz.. 6yillik evliyiz, bugüne dek hic büyük bir sorunumuz olmadi... Yani sonucta gönüller bir olsun, samanlik seyranlik olur.. Sen öncelikle bu beyfendiyle gercekten mutlu olabilecekmisin bunu bir düsün ardindan gerisi gelir a.s.

ewet yaş farkı çok ama bence olabilir neden olmasınki sonuçta saygı sevgi ve en önemlisi huzurrr önemli.huzurun olsun bırak 20 yaş fark olsun.

Arada aşk varsa sorun yok ama mantık evliliğinde bu kadar yaş farkı sorun olabilir diye düşünüyorum...

ben aşk ilşkisi yaşıyorum yani hiç görücü usülü değil =) ben 24 ama o 48 yaşında :S yani ben aşık oldum ve en iyi nokta o benden daha hareketli ve daha genç ruhlu benle alay bile der yeri gelir moruk diye.. ben onu çok seviyorum ama senin ki farklı biraz bencede sana göre fazla kalır bu birazda çekimle alakalı yaş konuları a.s.

KESİNLİKLE ÇOK!!!
yaş farkı bence çok önemil,annem ve babam arasında 16 yaş var ..anlaşamıyorlar.

bence 15 yaş farkı çok. ilerde problem olur.isteklerini karşılayamaz birlikte yaşlanmak isterim benden önce yaşlanan birini istemem.

evliliğin başlarında çok değil gibi gelir ama zamanla senin hızına yetişebileceğini sanmıyorum canım.. senden önce çökmesi filan biryana kuşak farkı oluyor birkere bence.. benim erkek arkadaşımla aramda 10 yaş var o 34 yaşında ve son derce hiperaktif bi insan omasına rağmen, tecrübe farkımız nedeniyle bazen anlaşamayabiliyoruz. İşte bu durumda aşk sevgi saygı giriyor devreye.. eğer bunlar varsa büyük olan sabırla küçük olana yol gösterici olur,küçük olan da sıkılmadan uyarıları dinler uymaya çalışır. ama aşk sevgi saygı eksikse iki tarafın hareketleri de er yada geç birbirine batmaya başlar,böyle evlilik de yürümez.. sadece kendim değil çevremde yaş farkı olan birçok çiftte yaptığım tespit canım.. :31:

benece 15 yaş farkı çok değil ama getirilerini şimdiden düşünüp ileride pişman olmamak lazım. baylar genç ve bakımlıyken sorun olmazda 40+ dan çökmeye başladığında sorun olmayacaksa ki zaten siz onun kalbini sevmişsinizdir bence sorun olmaz

Back
X