15 yıllık eşimi tanıyamamışım

esra510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
437
6
96
Diğer
kızlar başlıktada belirttiğim gibi 15 yıllık eşimi tanıyamamışım biz evlendik evleneli hep çalıştık kendi iş yerimiz olduğu için gece 1 de yatıp sabah 5 te kalktığımıçok bilirim hatta ev ve işyerimiz içiçeydi sokağa adım attığımı bilmem eşim yatar ben kalkardım çünkü eşim geç saatlere kadar çalışırdı evi bir nevi otel gibi kullanırdık sadece uyumak için çok şükür emeklerimiz boşa gitmedi evimizi yaptık arabamızı aldık yazlığım oldu işimiz büyüdü yaklaşık15 20 çalışanımız var e bende eskisi kadar yorulmuyorum artık ama biraz çevrem olsun eşimiz dostumuz olsun diyorum eşim izin vermiyor elli çalışan da olsa yanımdan ayrılma güne gideyim diyorum parayamı ihtiyacın var muhabbete kafa dağıtmaya ihtiyacım var diyorum ben sana yeterim diyor ama işi hiç bitmiyor vakti kalsada konuşuyorum cevap vermiyor yorum yapmıyor kendimi değersiz hissediyorum alışverişe çıkarız hadi hadi işim gücücümvar diyor iki ayağım bir pabuca giriyor seçmekte zorlanıyorum bu sefer bağırıp cağırmalar benim gözyaşlarım senin vaktin yok ben arkadaşlarla çıkayım diyorum kesinlikle izin vermiyor o nereye ben orayamışım arkadaş dediğimde küçükoğlumun okulundan bir kaç arkadaş onlarda ilimizin sayılı esnaflarından oturmaya cağırıyorlar gidemiyorum izin vermiyor ona göre herkez bana kötülük yapmakiçin sıraya girmiş arkadaş arkadaşı yoldan çıkartırmış tlf olduki yanlışlıkla cevapsız arama yada mesaj gelirse açıklama dinlemeyip gözümün yaşına bakmayacakmış ya delirmek üzereyim arkadaşın hamamı var çağırıyor haftasonu gel diye eşime soruyorum gizlice çıplak resimlerimiçekip internete atarlarmış daha neler neler ya benimeşimne kadar kıskançmış yeni tanıyorum kendisini biraz çevre sahibi olunca rengini verdi ne yapacağımı şaşırdımdaha bir sürü şey bana fikir verinlütfen:50::50::50::50:

fazlaca kıskançmış eşiniz. alışmış devamlı onunla olmanıza malesef işiniz biraz zor. yaşlarınız kaç acaba?

Eşiniz hem alışmış yıllardır sürekli yanyana olmanıza hemde kıskançlığı hastalık derecesine varmış.Paranoyaklığa dönüşmüş.Çok zararlı bir durum bu evlilik için.

eşiniz kıskançlığın boyutunu baya bi abartmış...
ama kişi kendi aklından geçenlerle, düşündükleriyle,yaptıklarıyla, çevresinde ki herkesi, kendi gibi görmeye başlar
o yüzdendir zaten, adam eve girmez, bar, pavyon gezer, arkadaş hayatı alır başını gider, karısını da evde oturtur..
kendi hastalıklı zihniyetlerinin cezasını karılarına çektiriyolar...
neymiş, çevreye güvenmiyomuş... klasik bahaneleri de budur...
cnm çok zor.. Allah yardımcın olsun...

kıskançlığı geçmiş artık paranoyak olmuş adam....
çok sıkıcı olur bu durum haklısın....
ama sabit fikirli galiba değişir inşallah...

Eşiniz hasta bence
Kendi arkadaş çevresi yok, sizinki de olsun istemiyor
Sürekli çevreden kötülük bekliyor
Öyle hayat geçmez
Psikologa filan gitsin

Eşiniz hem alışmış yıllardır sürekli yanyana olmanıza hemde kıskançlığı hastalık derecesine varmış.Paranoyaklığa dönüşmüş.Çok zararlı bir durum bu evlilik için.

farkındayım canım ne yapacağım bilmiyorum daha anlatmadığım neler var yuh dersiniz

mutlaka bi doktora gidin beraber, olmadi doktoru getirin eve (esiniz gitmege itiraz ederse)
baska bi sey gelmiyor aklima, sabit fikirli ile yasamak zor:44:

okurken boğuldum valla allah kolaylık versin...
yaşaması dahada zordur...
bu kadar ön yargı ve sabit fikirle nereye varacak ki:ssz:(sizi boğmaktan başka)

Fenalık geldi bana da...

Bu kadar dipdibe olmak kimi olsa sıkar.
Eşinin mutlaka psikolojik bir sorunu var.

Ailelerinizden uzak mısınız ?
Bir müddet,aile fertleriyle beraber olup uzaklaşmaya çalışsan.
Belki elti,görümcen filan varsa,onlarla zaman geçirebilirsin.

daha çok gençsiniz ömür böyle geçmez eşiniz abartmış bence de bir uzman yardımı almanız yerinde olur, hakkınızda hayırlısı diyecek bir şey bulamadım

Allah yardımcın olsun zor çok zor.. ne diyim inş değişir düzelir ama tabii bunu kendisinin kabullenmesi gerekir önce ama nasıl :26:

Allah yardımcın olsun nitekim benimde ilk yorumdaki gibi aklıma geldi. Acaba eşin senden bişeymi saklıyor? gaza getirmek gibi olmasın yanlış anlamada nedense ilk onu düşündüm. bence psikoloğa mutlaka gitmeniz lazım. ben ve eşimde gidiyoruz ve çok iyiyiz çok şükür ama herkesin rahatlamaya uzamndan destek almaya ihtiyacı var artık. günümüz şartları hızı tğketiyor bizi. eşin gitmesede az zorlasan olmazmı? ben mutsuzum benim mutsuzluğum içinde görüşmeyi göze almazmısın? neden beni üzüyorsun? 1 saat görüş memnun kalmazsan gitmeyelim falan desen ikna edersin belki..

bu gün gazetede bir haber okumuş jinekolog kadını ameliyat ederken bayıltmış tecavüz etmiş bide internete atmış eşide bunu tesadüfen görmüş bana diyorki bak bak birde arkadaş çevre edineyim diyorsun doktor bile ne yapmış ha birde bugün iş için şehir dışına çıktık yolda konuşuyoruz konu evlilik aldatma vs geldi yani o getirdi o beni aldatmazmış amaa aldatırsa bana maddi manevi herşeyi tedarik edermiş bende dedimki ne yaparsan yap ben kabul edemem boşanırım dulda kalamam teyzemin kızının yaşadıklarını görünce hemen evlenirim işi birazda şakaya vurdum ben kocasız yaşayamam dedim bana ne dedibiliyormusunuz ben şok tabi seni öldürürüm hemde oğlanlardan birine yaptırırım bensiz nefes bile alamazsın dedişaşkınım:53::53::53::53::53::53:

Ben 30, o da 35 yaşında demişsin ya....

15 yaşında mı evlendin anlayamadım :27:

Konuya gelince kibar bir şekilde psikoloğa gitmeyi konuşun :ssz:

Back
X