15 yıllık eşimi tanıyamamışım

kızlar başlıktada belirttiğim gibi 15 yıllık eşimi tanıyamamışım biz evlendik evleneli hep çalıştık kendi iş yerimiz olduğu için gece 1 de yatıp sabah 5 te kalktığımıçok bilirim hatta ev ve işyerimiz içiçeydi sokağa adım attığımı bilmem eşim yatar ben kalkardım çünkü eşim geç saatlere kadar çalışırdı evi bir nevi otel gibi kullanırdık sadece uyumak için çok şükür emeklerimiz boşa gitmedi evimizi yaptık arabamızı aldık yazlığım oldu işimiz büyüdü yaklaşık15 20 çalışanımız var e bende eskisi kadar yorulmuyorum artık ama biraz çevrem olsun eşimiz dostumuz olsun diyorum eşim izin vermiyor elli çalışan da olsa yanımdan ayrılma güne gideyim diyorum parayamı ihtiyacın var muhabbete kafa dağıtmaya ihtiyacım var diyorum ben sana yeterim diyor ama işi hiç bitmiyor vakti kalsada konuşuyorum cevap vermiyor yorum yapmıyor kendimi değersiz hissediyorum alışverişe çıkarız hadi hadi işim gücücümvar diyor iki ayağım bir pabuca giriyor seçmekte zorlanıyorum bu sefer bağırıp cağırmalar benim gözyaşlarım senin vaktin yok ben arkadaşlarla çıkayım diyorum kesinlikle izin vermiyor o nereye ben orayamışım arkadaş dediğimde küçükoğlumun okulundan bir kaç arkadaş onlarda ilimizin sayılı esnaflarından oturmaya cağırıyorlar gidemiyorum izin vermiyor ona göre herkez bana kötülük yapmakiçin sıraya girmiş arkadaş arkadaşı yoldan çıkartırmış tlf olduki yanlışlıkla cevapsız arama yada mesaj gelirse açıklama dinlemeyip gözümün yaşına bakmayacakmış ya delirmek üzereyim arkadaşın hamamı var çağırıyor haftasonu gel diye eşime soruyorum gizlice çıplak resimlerimiçekip internete atarlarmış daha neler neler ya benimeşimne kadar kıskançmış yeni tanıyorum kendisini biraz çevre sahibi olunca rengini verdi ne yapacağımı şaşırdımdaha bir sürü şey bana fikir verinlütfen:50::50::50::50:

ne munasebet..!her ne kadar evli bir cift olsakta sonucta toplumda birer bireyiz.kesinlikle esinin tedavi edilmesi gerek canim.Allah sana sabir versin.Durumun cok zor...

cnm bişey sorcam...
ailece görüştüğünüz eşler yok mu? onların size oturmaya falan geliolar mı? kimse gelmesin gitmesin mi, yoksa sen bi yere gidemezsin boyutunda mı?

Benim eşim de arkadaş edinmek istemiyor. Ama en azından istediğim gibi gezebiliyorum. Eşinizin davranışları hiç normal değil. Sosyallikten bu kadar korkması normal değil. Unutmayın ki paranoyaklık tedavi edilmezse ilerleyebiliyor.

Kıskançlık değil onun adı hastalık olmuş artık :53: Hep yanınızda olduğunuz içinde sizde bu kadar basit şeyler için ile kopmak istemiyor.Asıl son anlattığınıza şaşırdım seni öldürürüm falan ne o ya şakayla ile olsa söylenir mi? :53: :53: Aklıma diek 3.sayfa gazete haberleri geldi.Eşini öldüren adam sloganlı haberler.Acilen bir psikoloğa görünmesi lazım bence.Önce siz gidip bir sıkıntınızı anlatın sonra da eşinizi bir şekilde götürün.Çok zor bir durum.Allah yardımcınız olsun.

Back
X